ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل مشکل ثبت دامنه

mrhhamidi
July 20th, 2017, 03:18
با سلام
دوستان در این تایپیک بپردازیم به راهکار اساسی
یعنی الان برای ثبت دامین چه کار بکنیم
کجا بریم،معضلات و مشکلات هر راه رو بگید
خواهشا شرکت کنید چون مشکل خیلی ها هست

Domain474
July 20th, 2017, 06:13
با سلام

فعلا هیچ راه حلی نیست برای این داستان
بعضی ازافراد از شرکت های خارجی اروپایی زیاد صحبت میکنن برای راه حل اما هیچ تضمینی وجود نداره
چیزی نیست که بشه یه شبه جمعش کرد و راه حل براش ایجاد کرد
زمان میخواد...
افراد کمی هستن که تجارت دامین از داخل ایران میکنن برای این افراد مشکل ایجاد شده
شخصا چیزی نزدیک به 8/5میلیون برای ترانسفر دامین تا حداکثر2ماه دیگه باید هزینه کنم
%90 افراد که جو راه انداختن سرجمع 10تادامین هم ندارن

mrhhamidi
July 20th, 2017, 11:21
بعضی ازافراد از شرکت های خارجی اروپایی زیاد صحبت میکنن برای راه حل اما هیچ تضمینی وجود نداره
زمان میخواد...
شخصا چیزی نزدیک به 8/5میلیون برای ترانسفر دامین تا حداکثر2ماه دیگه باید هزینه کنم
خب اینطوری که نمی شه دست رو دست گذاشت

PersianDOT
July 22nd, 2017, 00:11
با سلام

در تاپیک های دیگر مفصل صحبت شده.
اما راهکار اساسی اینه :
دریافت پنل ریسلر دومین ار یک رجیسترار معتبر و انتقال تمامی دامین ها (به مرور یا یکجا) به آن و ثبت دامین های جدید در آن.
والسلام

Kian
July 22nd, 2017, 00:17
زمان میخواد...

خود ریسلو امروز اطلاعیه داد که لازم نیست عجله کنید و یکسال فرصت داده تا به مرور دامنه ها منتقل بشوند،
توصیه می کنم گول شیادها رو نخورید و با حوصله یک رجیسترار مطمئن پیدا کنید.

babakebrahimi
July 22nd, 2017, 01:16
در تاپیک دیگه هم گفتم به نظر من بهتره همه یه جا نریم و بین شرکتهای کانادایی اروپایی چینی روسی و حتی ترکیه ای پخش بشیم
هرکسی با توجه به نیازهای خودش و معیارهای انتخابی که داره درنهایت تصمیم بگیره مجا میخواد کار کنه
اینجوری هم ریسکش کمتر هست هم مشتریها تنوع در انتخاب دارندو خدمات و قیمتهای نسبتا متنوعی ایحاد میشه که به نظرم بهتره اینجوری

Kian
July 22nd, 2017, 01:32
در تاپیک دیگه هم گفتم به نظر من بهتره همه یه جا نریم و بین شرکتهای کانادایی اروپایی چینی روسی و حتی ترکیه ای پخش بشیم
هرکسی با توجه به نیازهای خودش و معیارهای انتخابی که داره درنهایت تصمیم بگیره مجا میخواد کار کنه
اینجوری هم ریسکش کمتر هست هم مشتریها تنوع در انتخاب دارندو خدمات و قیمتهای نسبتا متنوعی ایحاد میشه که به نظرم بهتره اینجوری

ضمن تایید مطالب دوستمون، من هم توصیه می کنم که سعی کنید با هویت واقعی خارجی مانند ترکیه - امارات و ... رسیلری بگیرید و هویز همه دامنه ها رو هم خارجی واقعی قرار بدهید

برای گرفتن اینماد هم اگر قبول نکردند، می توانید یک عدد دامنه .آی آر مشابه دامنه خارجی ثبت کنید و با آن نماد بگیرید و به سایت پارک کنید

babakebrahimi
July 22nd, 2017, 01:35
ضمن تایید مطالب دوستمون، من هم توصیه می کنم که سعی کنید با هویت واقعی خارجی مانند ترکیه - امارات و ... رسیلری بگیرید و هویز همه دامنه ها رو هم خارجی واقعی قرار بدهید

برای گرفتن اینماد هم اگر قبول نکردند، می توانید یک عدد دامنه .آی آر مشابه دامنه خارجی ثبت کنید و با آن نماد بگیرید و به سایت پارک کنید

بله دقیقا ماهم الان از چند شرکت بزرگ که در بخش مختلف نمایندگی گرفتیم علی رغم اعلام صریح شرکت برای عدم وجود مشکل کار با ایرانیان ما از هویت کاملا غیر ایرانی ثبت نام کردیم و از آی پی غیر ایرانی استفاده میکنیم فقط با شرکت طی کردیم که میتونیم مشتری ایرانی داشته باشیم یا نه، نه اینکه بگیم ما ایرانی هستیم، چون تجربه ریسلو نشون داد که این یه اشتباه میتونه باشه

30SecondToMars
July 24th, 2017, 11:44
خود ریسلو امروز اطلاعیه داد که لازم نیست عجله کنید و یکسال فرصت داده تا به مرور دامنه ها منتقل بشوند،
توصیه می کنم گول شیادها رو نخورید و با حوصله یک رجیسترار مطمئن پیدا کنید.

اتفاقا اگه واقعا وجدان داشته باشیمو همه پشت هم باشیم، همه با هم باید یهو منتقل کنیم، تا این شرکت با کله بیاد زمین.

با انتقال ایرانی ها، شک نکنید که این شرکت یک ضرر چند میلیون دلاری میکنه، چون تقریبا 90% ایرانی ها از این شرکت دامین میگرفتند

حدود 70 تا 80% بازدید کنندگان و مشتری های این شرکت ، ایرانی هستند:

http://www.alexa.com/siteinfo/realtimeregister.com

http://www.alexa.com/siteinfo/resello.com

با سلام

همون جور که دوستان اشاره کردند، باید مننقل کنیم به رجیستر های دیگه
این تاپیک رو یکی از اعضا ایجاد کرده :
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=188915

ببینیم به کجا میرسه، امیدوارم یک رجیستر شایسته پیدا کنیم....

babakebrahimi
July 24th, 2017, 11:52
دوستان لطفا قضیه رو احساسیش نکنیم
با انتقال یکباره ریسلو ضرر نمیکنه ما ضرر میکتیم!
اونا تصمیمشون رو گرفتن و خودشونم میدونن دارن چیکار میکنن این وسط ما چرا تاوان بدیم؟
به مرور که زمان تمدید میرسه منتقل میکنیم که هزینه اضافی متحمل نشیم