سلام
دوستان عزیز من دنبال برنامه یا اسکریپتی هستم که سالم باشه و بتونه از لینک سایتهایی که دارم برام ایمیل جمع کنه
برای تبلیغات فروشگاه محصولات آرایشی نیاز دارم و حتما میخوام که بدون نقص و ایراد باشه و خیلی دقیق جمع کنه
کسی اگر سراغ داره رایگان یا پولی ممنون میشم معرفی کنه
نرم افزارهای زیادی رو تست کردم که جواب ندادن
لطفا از اینایی که تو نت پره معرفی نکنید
آیدی تلگرام من : @photofashion_ir
ashadata
July 18th, 2017, 23:15
با سلام
یک نرم افزار داریم که استفاده میکنیم خیلی خوبه
اسمش Email Extractor هست
برای ارسال هم اگر خواستید پنل ایمیل مارکتینگ داریم با ظرفیت ارسال بالا و آمار دقیق که برای ارسالتون آنلاین نشون میده ( پنل هم فارسی هست )
برای بانک ایمیل هم خودتون میتونید اد کنید هم بسته به شارژ ارسالی که میخرید تا یک میلیون ایمیل فعال میتونیم اد کنیم ( هنوز تکمیل نشده اما در حال جمع کردن ایمیل ها هستیم )
* امکان قرارداد رسمی و فاکتور رسمی هم برای خدمات ایمیل مارکتینگ وجود داره
dertgtr
July 19th, 2017, 02:04
با سلام
اسمش Email Extractor هست
برای ارسال هم اگر خواستید پنل ایمیل مارکتینگ داریم با ظرفیت ارسال بالا و آمار دقیق که برای ارسالتون آنلاین نشون میده ( پنل هم فارسی هست )
برای بانک ایمیل هم خودتون میتونید اد کنید هم بسته به شارژ ارسالی که میخرید تا یک میلیون ایمیل فعال میتونیم اد کنیم ( هنوز تکمیل نشده اما در حال جمع کردن ایمیل ها هستیم )
از سطح سایت ها این نرم افزار ایمیل می تونه استخراج کنه؟
aliasbahi
July 19th, 2017, 10:15
با سلام
اسمش Email Extractor هست
والا من از این نرم افزار استفاده کردم خوب جواب نداد