PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تداخل و ایجاد مشکل افزونه Yoast در وردپرس

ColdWorld
July 17th, 2017, 21:59
سلام و خسته نباشید
دوستان،یه مشکل دارم روی قالب وقتی افزونه رو فعال میکنم تمام پست ها ارور دی ان اس میدن و صفحه سفید میده.: This page isn’t working www.8888.com redirected you too many times.
لطفاً کمک کنید حلش کنم.ضمن اینکه کانفیگ این افزونه مشکلی نداره و روی سایت مشابه دقیقاً کپی شده...
ssl فعال هست.وقتی اس اس ال از کار میندازم هم این مشکل ایجاد میشه.

parsnia co
July 18th, 2017, 00:02
سلام و خسته نباشید
دوستان،یه مشکل دارم روی قالب وقتی افزونه رو فعال میکنم تمام پست ها ارور دی ان اس میدن و صفحه سفید میده.: This site can't be reached
لطفاً کمک کنید حلش کنم.ضمن اینکه کانفیگ این افزونه مشکلی نداره و روی سایت مشابه دقیقاً کپی شده...
ssl فعال هست.وقتی اس اس ال از کار میندازم هم این مشکل ایجاد میشه.

سلام
از آخرین نسخه وردپرس استفاده می‌کنید؟
اگر yoast را غیر فعال کنید و all in one seo را فعال کنید همچنان همین مشکل وجود دارد؟

ColdWorld
July 18th, 2017, 00:25
سلام
از آخرین نسخه وردپرس استفاده می‌کنید؟
اگر yoast را غیر فعال کنید و all in one seo را فعال کنید همچنان همین مشکل وجود دارد؟
سلام
وردپرس اخرین نسخه است و از خود وردپرس دانلود شده و ورژن انگلیسی هست
خود افزنه یاست هم از مخزن وردپرس دانلود شده و به درستی کانفیگ شده
از افزونه All in one Seo استفاده نمیکنم در حال حاظر ولی اینکارو کردم. نتیجه این بود که هر پستی رو واردش میشدم (بدون کش و ...) به صفحه اصلی ریدایرکت میکرد.
خیلی وقتا وقتی یاست قعاله وارد پیج میشه و ارور بالایی که گفتم رو میده.
دوستان دیگه هم لطفاً کمک کنن خیلی گیر کرده کارم

m2n
July 18th, 2017, 00:52
تلگرام در ارتباط باشید: @my_designer

TZHOST
July 18th, 2017, 03:40
سلام
وردپرس اخرین نسخه است و از خود وردپرس دانلود شده و ورژن انگلیسی هست
خود افزنه یاست هم از مخزن وردپرس دانلود شده و به درستی کانفیگ شده
از افزونه All in one Seo استفاده نمیکنم در حال حاظر ولی اینکارو کردم. نتیجه این بود که هر پستی رو واردش میشدم (بدون کش و ...) به صفحه اصلی ریدایرکت میکرد.
خیلی وقتا وقتی یاست قعاله وارد پیج میشه و ارور بالایی که گفتم رو میده.
دوستان دیگه هم لطفاً کمک کنن خیلی گیر کرده کارم
سلام
این مشکلی که میگین "هر پستی رو واردش میشدم (بدون کش و ...) به صفحه اصلی ریدایرکت میکرد." به احتمال زیاد بدلیل استفاده از کد ریدایرکت صفحات به https هست که در .htaccess قرار میدین .