توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : select php version
maxmizban_com
July 17th, 2017, 13:51
سلام من از داخل whm چطوری میتونم برای همه یوزر ها select php version رو فعال کنم؟ برای همشون میخوام فعال بشه کلود لینوکس هم دارم
negarnovin
July 17th, 2017, 13:52
تو whm خودت lve سرچ کن از lve managment می بایستی کد لایسنس کلود لینوکست رو بزنی فعال بشه بعد از فعال شدن لیست یوزرات میاد می تونی منابع تعریف کنی
maxmizban_com
July 17th, 2017, 13:54
تو whm خودت lve سرچ کن از lve managment می بایستی کد لایسنس کلود لینوکست رو بزنی فعال بشه بعد از فعال شدن لیست یوزرات میاد می تونی منابع تعریف کنی
خب الان همه چی هست لیست یوزر ها هست ولی میخوام ببینم select php version رو چطوری برای هاست های دیگه فعال کنم!؟
nginxweb
July 17th, 2017, 15:42
خب الان همه چی هست لیست یوزر ها هست ولی میخوام ببینم select php version رو چطوری برای هاست های دیگه فعال کنم!؟
بزرگوار زمانی که php selector را روی کلاد لینوکس نصب میکنید بصورت خودکار گزینه select php version در سی پنل کاربران نمایش داده خواهد شد
Farid Saadat
July 17th, 2017, 15:47
سلام،
اگر کلود لینوکس نصب و فعال باشه روی سرور به صورت اتوماتیک نمایش داده میشه. تنظیمات رو بررسی کنید که یک موقع برای کاربران نبسته باشید این قابلیت رو فقط.
با احترام.
yasserhost
July 18th, 2017, 03:03
سلام من از داخل whm چطوری میتونم برای همه یوزر ها select php version رو فعال کنم؟ برای همشون میخوام فعال بشه کلود لینوکس هم دارم
سلام و احترام اگر شما CageFs رو کنار کلود لینوکس نصب نکردید ابتدا نصب کنید