PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدام دیتاسنتر برای مقابله با ddos خوب عمل میکنه؟

Mrbean
July 17th, 2017, 11:08
سلام

من دنبال یه دیتاسنترم که سرور اصلی رو اونجا هاست کنم تا حد امکان از حملات ddos در امان باشه. سرچی که کردم بیشتر ovh به نظر میرسید که خوب عمل میکنه٬ از دوستان کسی تجربه داره؟ لطفا رهنمایی کنید با تجربه ی که داشتین؟

negarnovin
July 17th, 2017, 11:12
به نظر بنده هم ovh مناسب هستش

Mrbean
July 17th, 2017, 11:25
به نظر بنده هم ovh مناسب هستش
شما قبلا تجربه داشتین باهاش؟ رایگانه؟ و اینکه حملات رو اتومات شناسایی میکنه یا نه؟

yastheme
July 17th, 2017, 11:46
اول شما نیاز دارید مشخص کنید هدفتون چه نوع حمله ای هست، وقتی می گیم حمله DDoS منظور از مجموعه ای از حملات هست که با روش ها و متود های مختلف امکان انجام آن در لایه های مختلف شبکه و برای از کار انداختن اهداف مختلفی مثل وب سایت/سرور/سویچ-روتر یا حتی شبکه وجود دارد.
OVH فایروال سخت افزاری خوبی دارد که دلیل آن پهنای باند بسیار بالای آن و استفاده از چندین دیتا سنتر خود در نقاط مختلف جغرافیایی است که تقریبا انجام یک حمله سطح بالا را بر روی سرور های این دیتاسنتر برای یک اتکر غیر ممکن می کند اما اگر تخصص کافی را نداشته باشید با یک حمله HTTP ساده ممکن است سرور شما از دسترس خارج شود چون فایروال OVH فقط برای حملات لایه 3 و 4 شبکه است و حتی در همان سطح نیز ممکن است برخی حملات کوچک و متوسط TCP مثل پکت های ACK جعلی را تشخیص ندهد که باز هم به تخصص شما باز می گردد.
در هر صورت علاوه بر تمامی این مسایل شما با بهترین فایروال های دنیا باز هم نمی توانید خیالتان جمع باشد که دیگر DDoS نخواهید شد چون مسئله دانش و تخصص در این مورد همیشه مورد نیاز شما خواهد بود.

gdfire
July 17th, 2017, 22:56
سنترال هاستینگ تایید میشن
سرورا المان هرتزم جدیدا انتی دیداس و فایروال سخت افزار داره او وی اچم تست کردم بازم دیداس شه کم میاره سایت! تنها راهش یه سرور از المان بخر که ارزون تره نسبت به منابع و... بعد سرویس کلود سنترالو دیداس بی دیداس!این کلود معجزه می کنه!
راسی یه خوبیم که داره ماژوله پیچ اسپیده سنتراله که سایتتو بهینه می کنه! ولی کاش تو اینده یه تغییراتی مدیرانش توش بدن قابلیت فعالسازی و غیرفعالسازی بعضی بخشاشو مثلا گاهی با بعضی از قالبا ناسازگاره بخاطر کدا جاوا فکر کنم ولی در کل عالیه این ماژولشون

ealireza
July 17th, 2017, 23:16
OVH که از سخت افزار های فورتیگیت استفاده میکنن و در 3 لایه از DDOS محافظت میکنن شما رو
چه حمله به داخل و چه از داخل به خارج پالایش میشه

ضمنا ، Hetzner هم تجهیزات خوبی تهیه کرده

فکر نمیکنم توی بقیه دیتا سنتر ها این خدمات رایگان ارائه بشه

TZHOST
July 18th, 2017, 03:47
سلام

من دنبال یه دیتاسنترم که سرور اصلی رو اونجا هاست کنم تا حد امکان از حملات ddos در امان باشه. سرچی که کردم بیشتر ovh به نظر میرسید که خوب عمل میکنه٬ از دوستان کسی تجربه داره؟ لطفا رهنمایی کنید با تجربه ی که داشتین؟
سلام
در دیتاسنتر هتزنر آلمان و ovh فرانسه طبق اطلاعات بنده ، انتی دیداس سخت افزاری برای هر سرور بصورت رایگان قرار داده شده و برای امنیت بیشتر هم میتونید از فایروال ، انتی دیداس و کانفیگ های امنیتی نرم افزاری هم استفاده کنید . ولی اینو به یاد داشته باشید که هیچوقت نمیتونید امنیت رو 100 درصد تضمین کنید .

InterServer.ir
July 18th, 2017, 09:49
سلام

سلام
پیشنهاد بنده ovh هست ولی این فقط یک طرف موضوع هست دیداس انواع زیادی داره و بیشتر حملات بر روی نقاط ضعف شماست اگر بر روی سایت یا سرورتون نقطه ضعف برای دیداسر داشته باشید هیچ سرویس آنتی دیداسی نمیتونه از داون شدن شما جلوگیری کنه.

هدف دیداسر داون شدن سرویس شماست و با کانفیگ مناسب و انتخاب دیتاسنتر مناسب میشه از 95 درصد دیداس ها جلو گیری کرد و اگر سرور شما با کانفیگ مناسب توان مقابله با دیداس رو نداشت اون زمان باید از سرویس های حفاظت ابری یا فایروال سخت افزاری استفاده کنید که کم پیش میاد نیاز باشه .

البته این مورد رو بگم منظور من از کانفیگ مناسب نصب برنامه آنتی دیداس و آموزش های معمول روی اینترنت نیست این کانفیگ نیاز به تجربه داره ( کسانی بهترین کانفیگ آنتی دیداس رو می تونند انجام بدند که سال ها به صورت واقعی درگیر این حملات بوده باشند )

ColdWorld
July 18th, 2017, 09:55
به نظر بنده برای اتک های معمولی و در حد اماتوری (که ایرانی ها به هم زیاد میزنن) ovh جوابگو هست اما برای اتک ها در لایه های مختلف نیاز به فایروال مجزا خواهد بود که هزینه بر است
هتزنر هم اخیراً فایروال اضافه کرده اما شما قطعاً به سرویس هایی مثل کلودفلیر، یا سنترال هاست یا آروان کلود و سرویس های مشابه برای مقابله با اتک ها در لایه های دیگر در کنار فایروال سخت افزاری دیتاسنتر نیاز خواهید داشت.