PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید کدام سرور از hetzner برای راه اندازی Upload center مثل uploadboy

mahdian
July 16th, 2017, 23:55
سلام دوستان عزیز

خرید کدام سرور از hetzner برای راه اندازی Upload center مثل uploadboy را پیشنهاد میدید ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید که کدام سرور مناسب است برای راه اندازی یک فایل سنتر در حد uploadboy

ممنون از شما

mhiizadi
July 17th, 2017, 00:43
سلام .
هیچ کدام .
هتزنر مناسب این کار نیست .

ColdWorld
July 17th, 2017, 01:26
سلام دوستان عزیز

خرید کدام سرور از hetzner برای راه اندازی Upload center مثل uploadboy را پیشنهاد میدید ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید که کدام سرور مناسب است برای راه اندازی یک فایل سنتر در حد uploadboy

ممنون از شما

برای اپلودسنتر باید با سرورهای با کیفیت و شبکه های پایدار شروع کنید مثل RedStation یا OVH یا Leasweb یا WorldStream باید سمت دیتاسنتر رفت که کمتر ابیوز بگیری...
ضمناً باید بگم آپلودبوی آپلودسنتر بزرگیه و 10 ها سرور داره و اپلودسنتر موفقیه در سطح بین المللی...

mrhhamidi
July 17th, 2017, 01:28
هتزنر هم خوبه
چرا انقدر بد گویی
رفتی مارکتی با هارد داغون گرفتید نتیجه شده این
ابیوز هم کار خلاف جهتشون نکنید نمی گیرید
پیشنهاد من به شما خرید هارد های اس اس دی هتزنر هست

mahdian
July 17th, 2017, 01:36
شما کدام سرویس دهنده رو پیشنهاد میدید دوست عزیز ؟

سلام .
هیچ کدام .
هتزنر مناسب این کار نیست .

vpgroup
July 17th, 2017, 01:39
سلام دوستان عزیز

ممنون از شما

با سلام و احترام

بهتر است برای اینکار از سرور های قدرتمند رد استیشن استفاده کنید

موفق باشید

mahdian
July 17th, 2017, 01:39
پیشنهاد شما کدام سرور است در این dc ها

ممنون میشم کمی بیشتر راهنمایی کنید دوست عزیز

با تشکر فراوان

برای اپلودسنتر باید با سرورهای با کیفیت و شبکه های پایدار شروع کنید مثل redstation یا ovh یا leasweb یا worldstream باید سمت دیتاسنتر رفت که کمتر ابیوز بگیری...
ضمناً باید بگم آپلودبوی آپلودسنتر بزرگیه و 10 ها سرور داره و اپلودسنتر موفقیه در سطح بین المللی...

- - - Updated - - -

کدام سرور رو پیشنهاد میدید از این DC
چه میزان HDD
کلا چه کانفیگی ؟

با سلام و احترام

بهتر است برای اینکار از سرور های قدرتمند رد استیشن استفاده کنید

موفق باشید

- - - Updated - - -

ممنون میشم دوستان بگن کدام سرور و چه کانفیگی برای شروع و چه میزان هارد

یک دنیا ممنون

company_hosting
July 17th, 2017, 01:48
سلام

این سرور پیشنهاد میشود
https://www.hetzner.com/dedicated-rootserver/sx291

mahdian
July 17th, 2017, 01:51
ممنون از شما دوست عزیز
از dc های دیگه که دوستان گفتن شما پیشنهادی ندارید ؟

سلام

این سرور پیشنهاد میشود
https://www.hetzner.com/dedicated-rootserver/sx291

ColdWorld
July 17th, 2017, 02:03
پیشنهاد شما کدام سرور است در این dc ها

ممنون میشم کمی بیشتر راهنمایی کنید دوست عزیز

با تشکر فراوان

- - - Updated - - -

کدام سرور رو پیشنهاد میدید از این DC
چه میزان HDD
کلا چه کانفیگی ؟

- - - Updated - - -

ممنون میشم دوستان بگن کدام سرور و چه کانفیگی برای شروع و چه میزان هارد

یک دنیا ممنون
سرور بستگی به منابع مورد نیاز شما داره و انتخابش با شماست اما باید حداقل 16 گیگ رم داشته باشه و 2 ترابایت فضا (چون اول کار باید هزینه هاتون رو پایین نگه دارین چون مشتری نیست) و باید تبلیغات زیاد کنید و محبوب بشید و در فروم های مثل همینجا یا پی سی ورلد و فرومهای مرتبط خودتون رو معرفی کنید امکانات جدید داشته باشید مطمئناً موفق میشید منتها اول کار باید هزینه ها رو پایین نگه دارید اینه که سرورهای با هارد خیلی زیاد نباید تهیه کنید چون اولاً برای اول کار استفاده ای نداره دوماً هزینه زیادی داره. کانفیگ رو پیشنهاد من نصب لینوکس سنت او اس 64 بیت، وب سرور انجینیکسه که بهترین بازدهی رو جهت دانلود داره.
ضمناً دوست عزیز نگته ای بسیار مهم رو بگم آپلودسنتر داشتن در ایران و محدود بودن به ایران کار بسیار سختیه چون اینکار مافیای خودش رو داره و دوم اینکه فیلتــرینگ هست سوم اینکه به عنوان کسی که میخواد شما ضرر نکنه میگم بدون تحقیق و دانش به هیچ عنوان وارد کار اپلودسنتری نشید که ضررهای فوق العاده شدیدی رو در صورت اشتباه شما ممکنه داشته باشه.خوب تحقیق کنید.اگر میخواهید موفق بشید یکی از کارهای اینه که به هیچ عنوان به ایران و کشور ایران محدود نباشید که احتمال شکستتون زیاد میشه باید به همه خدمات بدین که فروشتون بره بالا چون فروشی نداشته باشه یه اپلودسنتر فلج خواهد شد

mahdian
July 17th, 2017, 02:16
خیلی ممنون دوست عزیز از راهنمایی که کردید
الان شما فکر میکنید هزینه ماهانه نگهداری سایت uploadboy یا سایت شبیه اون چقدره ؟

چند تا سرور دارن ؟
اصلا کجاست سرور اینا ؟ از کجا خدمات میگیرن ؟

سرور بستگی به منابع مورد نیاز شما داره و انتخابش با شماست اما باید حداقل 16 گیگ رم داشته باشه و 2 ترابایت فضا (چون اول کار باید هزینه هاتون رو پایین نگه دارین چون مشتری نیست) و باید تبلیغات زیاد کنید و محبوب بشید و در فروم های مثل همینجا یا پی سی ورلد و فرومهای مرتبط خودتون رو معرفی کنید امکانات جدید داشته باشید مطمئناً موفق میشید منتها اول کار باید هزینه ها رو پایین نگه دارید اینه که سرورهای با هارد خیلی زیاد نباید تهیه کنید چون اولاً برای اول کار استفاده ای نداره دوماً هزینه زیادی داره. کانفیگ رو پیشنهاد من نصب لینوکس سنت او اس 64 بیت، وب سرور انجینیکسه که بهترین بازدهی رو جهت دانلود داره.
ضمناً دوست عزیز نگته ای بسیار مهم رو بگم آپلودسنتر داشتن در ایران و محدود بودن به ایران کار بسیار سختیه چون اینکار مافیای خودش رو داره و دوم اینکه فیلتــرینگ هست سوم اینکه به عنوان کسی که میخواد شما ضرر نکنه میگم بدون تحقیق و دانش به هیچ عنوان وارد کار اپلودسنتری نشید که ضررهای فوق العاده شدیدی رو در صورت اشتباه شما ممکنه داشته باشه.خوب تحقیق کنید.اگر میخواهید موفق بشید یکی از کارهای اینه که به هیچ عنوان به ایران و کشور ایران محدود نباشید که احتمال شکستتون زیاد میشه باید به همه خدمات بدین که فروشتون بره بالا چون فروشی نداشته باشه یه اپلودسنتر فلج خواهد شد

ColdWorld
July 17th, 2017, 02:26
خیلی ممنون دوست عزیز از راهنمایی که کردید
الان شما فکر میکنید هزینه ماهانه نگهداری سایت uploadboy یا سایت شبیه اون چقدره ؟

چند تا سرور دارن ؟
اصلا کجاست سرور اینا ؟ از کجا خدمات میگیرن ؟

خواهش میکنم.
ببین دوست عزیز اپلودبوی اول کار بنده یادمه همه ازش بد میگفتن چون ضعیف بود (پول درستی نداشت اول کار) محدود میکرد( که کار درستیه که یه اپلودسنتر باید برای بقای خودش بکنه وگرنه دست کاربر رو مثل 4 اپلود باز بزاری اخرش نابودیه).بعدها اپلودبوی به مرور قوی شد و خدماتش رو گسترش داد.ببینید نباید جا بزنید نباید اول کار انتظار سود داشته باشید نباید با هر ضرر نامید بشید (در همه کاری) مطمئنا آپلودبوی هم بدون سختی به اینجا نرسیده. اپلود بوی سرور در انگلیس (رداستیشن داره) از او وی اچ (در کشور کانادا) هم داره و سرورهای زیادی هم در ایران داره که به دلیل ترافیک بالایی که ایحاد میکنه هاست دی ال (نماینده اسیاتک) سرور به صورت کاملاً مدیریت شده و رایگان بهشون تحویل میدن اما سرورهای خارج هزینه داره و چندین برابر کیفیت نسبت به شبکه های ایران داره.
همینطور که گفتم باید تبلیغ کنید یعنی سرور خوب داشته باشید اما ارزون. البته به نظر بنده هتزنر هم مشکلی نداره به شرطی که سرور مارکتی نخرید سرورهای ست اپ دار کیفیت بدی ندارن ولی شخصاً برای اپلود سنتر هتزنر رو پیشنهاد نمیدم.چون کاربر بیاد ببینه لیچ شما کنده اپلود کنده بیخیال میشه و میره سراغ یه سایت دیگه.پیشنهاد من سرورهای ارزون قیمت و رده پایین تر رد استیشنه که کیفیت شبکه بی نظیری دارن و سخت افزار نو و با کیفیت هم دارن.خلاصه حرف ها و توصیه های بنده : 1-سرور با کیفیت (در حد امکان ارزون برای جلوگیری از هدر رفتن سرمایه) 2- تبلیغ هدفمند و گسترده و جدی 3 فعالیت شما و معرفی امکانات سایتتون در فروم های مرتبط که بالاتر اشاره کردم 4- ارائه امکانات متنوع و جالب و در صورت امکان ارائه امکاناتی که مشابه ای ندارد. ( که کاربر رو به طرفتون بکشه).اینطوری وارد چرخه رقابت میشید و میزان موفقیت هم به شما و نحوه مدیریت شما و سرمایتون بستگی داره.

mahdian
July 17th, 2017, 02:33
ممنونم از شما دوست عزیز
خیلی کمک کردید دوست عزیز
-----
این سرویس مورد تایید شما است ار RS
CPU
Xeon E3-1270 v5
RAM
64GB RAM
HDD
4x 4TB SATA HDD 7200rpm 3.5"
------------------------------------------------------

خواهش میکنم.
ببین دوست عزیز اپلودبوی اول کار بنده یادمه همه ازش بد میگفتن چون ضعیف بود (پول درستی نداشت اول کار) محدود میکرد( که کار درستیه که یه اپلودسنتر باید برای بقای خودش بکنه وگرنه دست کاربر رو مثل 4 اپلود باز بزاری اخرش نابودیه).بعدها اپلودبوی به مرور قوی شد و خدماتش رو گسترش داد.ببینید نباید جا بزنید نباید اول کار انتظار سود داشته باشید نباید با هر ضرر نامید بشید (در همه کاری) مطمئنا آپلودبوی هم بدون سختی به اینجا نرسیده. اپلود بوی سرور در انگلیس (رداستیشن داره) از او وی اچ (در کشور کانادا) هم داره و سرورهای زیادی هم در ایران داره که به دلیل ترافیک بالایی که ایحاد میکنه هاست دی ال (نماینده اسیاتک) سرور به صورت کاملاً مدیریت شده و رایگان بهشون تحویل میدن اما سرورهای خارج هزینه داره و چندین برابر کیفیت نسبت به شبکه های ایران داره.
همینطور که گفتم باید تبلیغ کنید یعنی سرور خوب داشته باشید اما ارزون. البته به نظر بنده هتزنر هم مشکلی نداره به شرطی که سرور مارکتی نخرید سرورهای ست اپ دار کیفیت بدی ندارن ولی شخصاً برای اپلود سنتر هتزنر رو پیشنهاد نمیدم.چون کاربر بیاد ببینه لیچ شما کنده اپلود کنده بیخیال میشه و میره سراغ یه سایت دیگه.پیشنهاد من سرورهای ارزون قیمت و رده پایین تر رد استیشنه که کیفیت شبکه بی نظیری دارن و سخت افزار نو و با کیفیت هم دارن.خلاصه حرف ها و توصیه های بنده : 1-سرور با کیفیت (در حد امکان ارزون برای جلوگیری از هدر رفتن سرمایه) 2- تبلیغ هدفمند و گسترده و جدی 3 فعالیت شما و معرفی امکانات سایتتون در فروم های مرتبط که بالاتر اشاره کردم 4- ارائه امکانات متنوع و جالب و در صورت امکان ارائه امکاناتی که مشابه ای ندارد. ( که کاربر رو به طرفتون بکشه).اینطوری وارد چرخه رقابت میشید و میزان موفقیت هم به شما و نحوه مدیریت شما و سرمایتون بستگی داره.

ColdWorld
July 17th, 2017, 02:41
ممنونم از شما دوست عزیز
خیلی کمک کردید دوست عزیز
-----
CPU
Xeon E3-1270 v5
RAM
64GB RAM
HDD
خواهش میکنم.
سرور بسیار قوی ای هست و قطعاً کیفیت فوق العاده ای خواهد داشت.همونطور که گفتم به فکر سرورهای ارزونتر باشید بهتره.این مقدار هارد برای شروع کار (3 4 ماه اول) مورد نیاز نخواهد بود و فقط هزینه اضافی خواهد داشت.8 ترابایت هم کافیه برای شروع هر چند که باز هم زیاده به نظر من ولی ارزونترین که میشه در رد استیشن پیدا کرد همینه.البته به OVH هم یه نگاهی بکنید سرورهای خیلی خوبی داره.سرور زیر از رد استیشن به نظر بنده برای شروع کار کاملاً مناسب خواهد بود

Specification X 1

CPUXeon E3-1270 v5
RAM64GB RAM
HDD4x 2TB SATA HDD 7200rpm 3.5"

mahdian
July 17th, 2017, 02:41
برای افزایش دیسک های بعدی امکان خرید storage box از DC ها است ؟ یا باید هر بار سرور add کرد ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید دوست عزیز

ممنونم از شما دوست عزیز
خیلی کمک کردید دوست عزیز
-----
CPU
Xeon E3-1270 v5
RAM
64GB RAM
HDD

- - - Updated - - -

برای افزایش دیسک های بعدی امکان خرید storage box از DC ها است ؟ یا باید هر بار سرور add کرد ؟
یعنی همون سروری که فرمودید رو بگیرم بعدش از storage box استفاده کنم

ممنون میشم راهنمایی کنید دوست عزیز

خواهش میکنم.
سرور بسیار قوی ای هست و قطعاً کیفیت فوق العاده ای خواهد داشت.همونطور که گفتم به فکر سرورهای ارزونتر باشید بهتره.این مقدار هارد برای شروع کار (3 4 ماه اول) مورد نیاز نخواهد بود و فقط هزینه اضافی خواهد داشت.8 ترابایت هم کافیه برای شروع هر چند که باز هم زیاده به نظر من ولی ارزونترین که میشه در رد استیشن پیدا کرد همینه.البته به OVH هم یه نگاهی بکنید سرورهای خیلی خوبی داره.سرور زیر از رد استیشن به نظر بنده برای شروع کار کاملاً مناسب خواهد بود

Specification X 1

CPUXeon E3-1270 v5
RAM64GB RAM
HDD4x 2TB SATA HDD 7200rpm 3.5"

ColdWorld
July 17th, 2017, 02:46
امکان ارتقا فکر میکنم داشته باشه (یعنی معمولاً دیتاسنترها این امکان رو دارن) اگر هم نداشتن احیاناً میتونید اون سروری که میخواهید حجم بالا باشه رو بخرید و فوری اطلاعاتتون رو منتقل کنید.اضافه کردن سرور جدید با اومدن کاربران زیاد و به درامد رسیدن توجیه اقتصادی خواهد داشت. وقتی یه سرور جوابگو نبود اونوقت سرور جدید باید اضافه کرد برای همین میگفتم که زیاد جچیم نباشه.

mehriz
July 17th, 2017, 09:21
درود
بهترین اسکریپت برای اپلود سنتر چی میتونه باشه.
ممنون
با اجازه استارتر

ColdWorld
July 17th, 2017, 09:58
درود
بهترین اسکریپت برای اپلود سنتر چی میتونه باشه.
ممنون
با اجازه استارتر
بهترین ها : xfilesharing | YetiShare

mahdian
July 17th, 2017, 13:49
ممنون از شما دوست عزیز
uploadboy هم xfilesharing هستش ؟ درسته ؟

بهترین ها : xfilesharing | YetiShare

- - - Updated - - -

سوال اینه که فرق storage box و سرور در چیه ؟

در hetzner یه سرویس هم داره به نام Storage box - توی اون امکان ذخیره کردن نیست ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

امکان ارتقا فکر میکنم داشته باشه (یعنی معمولاً دیتاسنترها این امکان رو دارن) اگر هم نداشتن احیاناً میتونید اون سروری که میخواهید حجم بالا باشه رو بخرید و فوری اطلاعاتتون رو منتقل کنید.اضافه کردن سرور جدید با اومدن کاربران زیاد و به درامد رسیدن توجیه اقتصادی خواهد داشت. وقتی یه سرور جوابگو نبود اونوقت سرور جدید باید اضافه کرد برای همین میگفتم که زیاد جچیم نباشه.

parsnia co
July 17th, 2017, 13:55
سلام دوستان عزیز

ممنون از شما

سلام
سرورهای sb40 و ex40 پیشنهاد می‌شود.
درصورتی که نیاز به سرور sb40 بدون هزینه راه اندازی و کانفیگ شده با cpanel نیاز داشتید، می توانیم یک آفر با قیمت مناسب به شما پیشنهاد دهیم.
همچنین لیست کلیه سرورهای هتزنر را می توانید به صورت یکجا در لینک زیر مشاهده کنید:
http://www.parsnia.com/server

ColdWorld
July 17th, 2017, 14:15
ممنون از شما دوست عزیز
uploadboy هم xfilesharing هستش ؟ درسته ؟

- - - Updated - - -

سوال اینه که فرق storage box و سرور در چیه ؟

در hetzner یه سرویس هم داره به نام Storage box - توی اون امکان ذخیره کردن نیست ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

بله همین اسکریپته.

استوریج باکس های هتزنر برای بک اپ طراحی شدن یعنی سیستم عامل و مجازی ساز روش نصب نمیشه و فقط دسترسی اف تی پی میده برای دانلود و اپلود...پس به درد کار شما نمیخوره.

company_hosting
July 17th, 2017, 16:03
ممنون از شما دوست عزیز
از dc های دیگه که دوستان گفتن شما پیشنهادی ندارید ؟

سلام
دیتاسنترهای دیگه مثل رداستیشن خوبه و او وی اچ

هدف شما از اپلود سنتر ، برای کدام کشور است ؟

با تشکر

mahdian
July 19th, 2017, 10:36
ایران

سلام

با تشکر

mahdian
July 19th, 2017, 13:41
شما پیشنهادی ندارید ؟ یا راهنمایی ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام

با تشکر

ourweb
July 20th, 2017, 03:44
برای اپلود سنتر دیتاسنتر هلندی ecatel رو پیشنهاد میدم من به شما