بنده 9 روزه که برای ماه جدید به این شرکت مبلغ ماه جدید رو واریز کردم
ولی تو این مدت حتی یک تیکت بنده رو جواب ندادن ! حتی یک تیکت و
از اون طرف من فیش واریزی رو براشون ارسال می کنم و از طرفی بهم ایمیل می زنن واریز ماه جدیدتون مونده
!!!!
من هم از بس تیکت زدم به این سایت که دیگه خسته شدم و عملا هم سرور که خوابیده و هاست های مشتری ها هم که فعلا داون هست
می خواستم ببینم چی کار می تونم بکنم و ایا میشه شکایت کرد ؟ و راهی هست که مشکل برطرف بشه ؟
یا یه شماره و راه تماسی هست با ایشون که اصلا روی پا هستن که جواب بدن یا نه !!!:63:
فیش واریزی هم همین جا پیوست میشه تا ببینید
MagicVps.Com
December 30th, 2010, 00:01
می خواستم ببینم چی کار می تونم بکنم و ایا میشه شکایت کرد ؟ و راهی هست که مشکل برطرف بشه ؟
یا یه شماره و راه تماسی هست با ایشون که اصلا روی پا هستن که جواب بدن یا نه !!!
ایشون نیوزلند تشریف دارند شکایت چی را میخواهید کنید
البته یکم دیگه صبور باشید اقای هنان اینطور ادمی نیست احتمالا مشکلی پیش امده
اگر تا 24 ساعت اینده جوابی ندادن من میگردم یه شماره تلفن داشتم از ایشون بهتون میدم خدا کنه سیو کرده باشم شاید مشکلتون حل شد اینطوری
citykala
December 30th, 2010, 01:54
می دونم عزیز
خیلی ادم خوب و با صفایی هستن من بدی نکردم
اتفاقا شماره هم دارم ازش
هدف من این نیست که خدای نکرده بی احترامی بشه الان 9 روزه جواب نمی دن فقط می خوام بدونم چیزی
نشده باشه چون تازگی ها خیلی دیر به دیر می ان و خودتون هم می دونید که این مسئله چقد می تونه
خطر ساز بشه
لااقل از اونهایی که ازش سرویس دارن بپرسم ببینم مشکلی پیش اومده لااقل دیگه حظور ذهن داشته باشیم
یهویی غافلگیر نشیم سر برج !
irlogo
December 30th, 2010, 01:56
سرور این اقای خوابیده
خیلی جالبه جواب تیکت داده نمی شه
سرور یک سایت نیست بلکه ممکنه صد ه سایت باشه
AmirHosein
December 30th, 2010, 02:53
بابا بنده خدا اهل این کارا نیست شاید مشکلی براش پیش اومده حالا باید صبر کرد دید پیداش میشه یا نه!
vPsPersia.COM
December 30th, 2010, 03:05
00642102456489
AmirHosein
December 30th, 2010, 03:10
00642102456489
به نظرتون کار درسته پخش کردن شماره کسی؟؟
دوستان هم شماره داشتن ولی کسی پست نکرد شماره رو!!
vPsPersia.COM
December 30th, 2010, 03:14
به نظرتون کار درسته پخش کردن شماره کسی؟؟
دوستان هم شماره داشتن ولی کسی پست نکرد شماره رو!!
پخش کردن نداره عزیزم ، شماره همه ماها توی امضا هست .
من قصد کمک کردن به ایشان دارم ، منم قبلا از ایشان سرور داشتم ،
داشتم شماره کسی فکر نکنم عیب باشه . کار بدیه ؟
سرور ایشان خوابیده و .... . یک ثانیه هم 1 ثانیه هست .
AmirHosein
December 30th, 2010, 03:19
پخش کردن نداره عزیزم ، شماره همه ماها توی امضا هست .
من قصد کمک کردن به ایشان دارم ، منم قبلا از ایشان سرور داشتم ،
داشتم شماره کسی فکر نکنم عیب باشه . کار بدیه ؟
سرور ایشان خوابیده و .... . یک ثانیه هم 1 ثانیه هست .
نمیدونم والا ولی به نظر من کار درستی نیست حالا شما قرار دادید:79:
به هر حال امیدوارم بیان و توضیح بدن اشکال کارشون رو
vPsPersia.COM
December 30th, 2010, 03:23
دوست ندارم برداشتی به جز کمک به این دوست عزیز بشه ،
چون فقط می خواهم یک پل ارتباطی باشم که ایشان کارشان سریع تر درست بشه
یادمه همچین تاخیری برای منم پیش آمد قبلا و فکر های عجیب قریب کردم . اما خبر دار شدم که ایشان در بیمارستان بستری هستند به دلیل آنفلانزا .
یادش بخیر . ایشالا سریع تر بیان و مشکل این دوست عزیز رو حل کنند
citykala
December 30th, 2010, 03:56
نه
ممنون از دوستان
من که بالا گفتم شمارشو دارم خودمم
ولی سرور الان بالا می اد ولی ترس و استرس من از اینه که هی تکرار میشه
لااقل یه بار بگن ایشون کار نمی کنن فعلا یا مشکلی هست یا هر چیز دیگه ادم لااقل اعصابش اروم میشه
مشتری نمی بینه که اینها رو . مشتری می اد فقط یقه ادمو می چسبه . منم والا هر روز کارم شده تیکت دادن
لااقل یکی رو جواب بده بگه اقا جون یه دو سه روز نیستم ادم از فشار و استرس در میاد
من خداییش ادمی نیستم که به هر چیزی گیر بدم با کمترین ها هم می سازم ولی این جور موارد
واقعا اعصابی برای ادم نمی زاره خداییش
نمی دونم والا
AmirHosein
December 30th, 2010, 04:04
نه
ممنون از دوستان
من که بالا گفتم شمارشو دارم خودمم
ولی سرور الان بالا می اد ولی ترس و استرس من از اینه که هی تکرار میشه
لااقل یه بار بگن ایشون کار نمی کنن فعلا یا مشکلی هست یا هر چیز دیگه ادم لااقل اعصابش اروم میشه
مشتری نمی بینه که اینها رو . مشتری می اد فقط یقه ادمو می چسبه . منم والا هر روز کارم شده تیکت دادن
لااقل یکی رو جواب بده بگه اقا جون یه دو سه روز نیستم ادم از فشار و استرس در میاد
من خداییش ادمی نیستم که به هر چیزی گیر بدم با کمترین ها هم می سازم ولی این جور موارد
واقعا اعصابی برای ادم نمی زاره خداییش
نمی دونم والا
خب خدا رو شکر شاید دارن عملیاتی روی سرور انجام میدن به زودی میان خودشون بهتون جواب میدن
lvlehrad
December 30th, 2010, 05:35
چقدر سلیقه ای مدیریت میشه اینجا ...
خوب مگه این تاپیک انتقاد نیست ؟نه جای مناسبی زده شده و نه قانون اول که میگه بالای 100 پست باید داشته باشه رعایت شده ...
جناب کلانتر هم دیده ولی ... حالا ما تاپیک میزنیم ورمیدارن تاپیکو میبرن صفحه 20 یه تاپیک دیگه بعد که اعتراض میکنیم 2 3 تا اخطار میدن !!! ولی اخرم نفهمیدم کی این کارو کرد ...
-----------------
من لینک تاپیک رو دادم خدمت جناب hannan ! البته الان away هستند ایشالا که خودشون میان و جوابتون رو میدن
Hannan
December 30th, 2010, 06:47
سلام دوس عزیز،
من از شما جدا عذر خواهی می کنم شما حق دارید. من خودم به شدت گرفتارم و بنده خودم حضور نداشتم و تنها ساپورت فارسی هم فعلا من هستم (البته ساپورت انگلیسی پابرجاست و همیشه حضور دارند)
خب بذارید من یک توضیحی بدم به دلیل اینکه پرداخت های داخل باید دستی مارک بخوره و من فقط دسترسی دارم از طرفی حضور نداشتم این امر انجام نشد. هرگونه ایمیلی دریافت کردید اتوماتیک بوده و تا من تایید نکنم هیچ سروری ساسپند نمی شه پس خیالتون از این جهت راحت باشد.
دیشب ما یه مشکل کوچیک فایروالی داشتیم که بعضی از سرور ها ظاهرا بالا نیومدند.
در هر صورت خیالتون راحت شما چندین ماه با ما کار کردید و دوستان دیگری هم بودند که یا ما کار کردند و یا می کنند.
درسته که ساپورت فارسی خیلی ضعیفه ولی جوری نیستم که اهل کلاه برداری و یا حق شما رو خوردن باشم.
و من حاضرم که جبران خسارت کنم. لطفا در این رابطه تیکت باز کنید
زنده باشید
حنان نوذری
AmirHosein
December 30th, 2010, 07:18
سلام دوس عزیز،
من از شما جدا عذر خواهی می کنم شما حق دارید. من خودم به شدت گرفتارم و بنده خودم حضور نداشتم و تنها ساپورت فارسی هم فعلا من هستم (البته ساپورت انگلیسی پابرجاست و همیشه حضور دارند)
خب بذارید من یک توضیحی بدم به دلیل اینکه پرداخت های داخل باید دستی مارک بخوره و من فقط دسترسی دارم از طرفی حضور نداشتم این امر انجام نشد. هرگونه ایمیلی دریافت کردید اتوماتیک بوده و تا من تایید نکنم هیچ سروری ساسپند نمی شه پس خیالتون از این جهت راحت باشد.
دیشب ما یه مشکل کوچیک فایروالی داشتیم که بعضی از سرور ها ظاهرا بالا نیومدند.
در هر صورت خیالتون راحت شما چندین ماه با ما کار کردید و دوستان دیگری هم بودند که یا ما کار کردند و یا می کنند.
درسته که ساپورت فارسی خیلی ضعیفه ولی جوری نیستم که اهل کلاه برداری و یا حق شما رو خوردن باشم.
و من حاضرم که جبران خسارت کنم. لطفا در این رابطه تیکت باز کنید
زنده باشید
حنان نوذری
اینم از این:53:
دوستان کمی عجله کردن وگرنه شما اهل کلاه برداری نیستی برادر من:))