توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فراخونی افزونه زمینه های دلخواه
anisagostar
July 16th, 2017, 12:33
سلام خدمت دوستان من افزونه زمینه های دلخواه رو در ورد پرس نصب کردم و زمینه های دلخواه رو نصب کردم
میخوام این زمینه ها داخل قالب ورد پرس نشون داده بشه دوستان توضیح در مورد این مسئله بدید تا بنده چطور داخل قالب زمینه های دلخواه رو فراخونی کنم
parsnia co
July 17th, 2017, 16:12
سلام خدمت دوستان من افزونه زمینه های دلخواه رو در ورد پرس نصب کردم و زمینه های دلخواه رو نصب کردم
میخوام این زمینه ها داخل قالب ورد پرس نشون داده بشه دوستان توضیح در مورد این مسئله بدید تا بنده چطور داخل قالب زمینه های دلخواه رو فراخونی کنم
سلام
آیا میخواهید زمینه دلخواه را خودتان تغییر دهید و یا برای کاربران مهمان هم قابل تغییر باشد؟
anisagostar
July 17th, 2017, 16:26
سلام
آیا میخواهید زمینه دلخواه را خودتان تغییر دهید و یا برای کاربران مهمان هم قابل تغییر باشد؟ نه میخوام همون زمینه های که داخل افزونه ایجاد کردم کاری کنم در قالب نشون بده ولی نمیدونم به چه صورت
parsnia co
July 17th, 2017, 19:20
نه میخوام همون زمینه های که داخل افزونه ایجاد کردم کاری کنم در قالب نشون بده ولی نمیدونم به چه صورت
لطفا با تلگرام بنده @jam26269 در ارتباط باشید و یا دسترسی ادمین را از طریق پیام خصوصی ارسال کنید تا بررسی و مشکل شما حل شود.
در غیر اینصورت بیشتر توضیح دهید و یا با تصویر توضیح دهید، بنده به طور کامل متوجه مشکل شما نشدم!
Reza G
July 17th, 2017, 19:21
سلام. از مستندات خودش استفاده کنید خیلی کامل توضیح داده.
نمایش محتوای فیلد دلخواه:
<?php the_field('field_name'); ?>
نمایش محتوای فیلد دلخواه زمانی که مقداری درج شده باشد: