ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ارور 500 در whmcs یهویی

maxmizban_com
July 15th, 2017, 22:50
سلام
من امروز یهو رفتم whmcs دیدم میگه error 500 خاصیت دیباگ هم فعال کردم ولی بازم همون 500 رو داد من باید چیکار کنم؟ تا صبح درست بود بعدش یهو اینطوری شدش اخه مشکلش چیه خیلی ضروریه هرکاری هم کردم درست نشد مشکل چیه؟ الکی الکی ارور 500 داده

sazsaz
July 15th, 2017, 22:58
ببینید عزیز ارور 500 فقط به خاطر این است که دو یا بیشتر دستور به موتور پردازشگر و ارتباط دهنده که مثلا می تونه آپاچی باشه یا غیره داده می شه
وقتی دستورات متفاوت باشه خطای 500 ایجاد می شه
که می تونه دو علت داشته
1- از سایت
2- از سرور

اگر از سایت است فایل .htaccess را تغییر نام دهید و چک کنید
اگر از سرور است php.ini را بررسی کنید
برای اطلاعات بیشتر از امضاء در خدمتم

maxmizban_com
July 15th, 2017, 23:05
ببینید عزیز ارور 500 فقط به خاطر این است که دو یا بیشتر دستور به موتور پردازشگر و ارتباط دهنده که مثلا می تونه آپاچی باشه یا غیره داده می شه
وقتی دستورات متفاوت باشه خطای 500 ایجاد می شه
که می تونه دو علت داشته
1- از سایت
2- از سرور

اگر از سایت است فایل .htaccess را تغییر نام دهید و چک کنید
اگر از سرور است php.ini را بررسی کنید
برای اطلاعات بیشتر از امضاء در خدمتم
من htaccess رو چک کردم و مشکلی نداشت ولی ببینید این تازه الان اینطوری شده یعنی تا بعد از ظهر من داشتم کار میکردم باهاش و سالم بود و بالا میومد ولی الان نمیاد و ارور 500 میده چیکار باید بکنم؟

sazsaz
July 15th, 2017, 23:08
من htaccess رو چک کردم و مشکلی نداشت ولی ببینید این تازه الان اینطوری شده یعنی تا بعد از ظهر من داشتم کار میکردم باهاش و سالم بود و بالا میومد ولی الان نمیاد و ارور 500 میده چیکار باید بکنم؟ بدون شک مشکل از این دوتاست که خدمتتون عرض کردم اگر از سایت است فایل .htaccess را تغییر نام دهید و چک کنید اگر از سرور است php.ini را بررسی کنید می تونید اطلاعات دیگری در تلگرام برام ارسال تا براتون رفع مشکل کنم

- - - Updated - - -

آیا بقیه سایت ها روی اون سرور بالا می یاد؟

maxmizban_com
July 15th, 2017, 23:13
بدون شک مشکل از این دوتاست که خدمتتون عرض کردم اگر از سایت است فایل .htaccess را تغییر نام دهید و چک کنید اگر از سرور است php.ini را بررسی کنید می تونید اطلاعات دیگری در تلگرام برام ارسال تا براتون رفع مشکل کنم

- - - Updated - - -

آیا بقیه سایت ها روی اون سرور بالا می یاد؟
بله همه سایت ها بالا میاد حتی همین سایت هم بالا میاد ولی whmcs بالا نمیاد

sazsaz
July 15th, 2017, 23:51
IonCube را روی سرور خود نصب نمایید

Farid Saadat
July 16th, 2017, 01:46
سلام،
در ارتباط باشید بررسی بشه.

با احترام