ایمیل هایی که از whmcs 7.2.2 ارسال میشن به اسپم میرن
قالب ایمیلم عوض کردم فایده نداشت
لطفا کمکم کنید
-----------------------
دوستان ایمیل هایی که از roundcube ارسال میشه به اسپم نمیرن
Farid Saadat
July 14th, 2017, 16:57
سلام،
ربطي نداره دوست عزيز. در حال حاظر از همين نسخه استفاده مي كنيم و درست هستش. مشكل اسپم شدن ايميل ها به اسكريپت ربطي نداره و بستگي به آي پي سرور ما داره كه مشكل داره. آي پي سروتون تو ليست سياه سايت مقصد هست. براي رفع مشكل، آي پي سرورتون رو عوض كنيد.
با احترام
fadak
July 14th, 2017, 17:00
سلام دوستان عزیز
ایمیل هایی که از whmcs 7.2.2 ارسال میشن به اسپم میرن
قالب ایمیلم عوض کردم فایده نداشت
لطفا کمکم کنید
سلام
این مشکل معمولا از نسخه whmcs نيست
پیشنهاد میکنم از سرور های smtp استفاده کنید
tebyanhosting
July 14th, 2017, 17:02
سلام،
ربطي نداره دوست عزيز. در حال حاظر از همين نسخه استفاده مي كنيم و درست هستش. مشكل اسپم شدن ايميل ها به اسكريپت ربطي نداره و بستگي به آي پي سرور ما داره كه مشكل داره. آي پي سروتون تو ليست سياه سايت مقصد هست. براي رفع مشكل، آي پي سرورتون رو عوض كنيد.
با احترام
جناب چه ربطی داره ایشون کاربر ما هستن و خود سیستم whmcs ما ایمیل ارسال میکنه به اسپم هم نمیره لطفا تجربه ندارید نظری ندید ممنون
Farid Saadat
July 14th, 2017, 17:10
جناب چه ربطی داره ایشون کاربر ما هستن و خود سیستم whmcs ما ایمیل ارسال میکنه به اسپم هم نمیره لطفا تجربه ندارید نظری ندید ممنون
سلام به شما :) خوب هستید ؟ بسیار خوشحال شدم دیدم در تاپیک مشکل مشتری خودتون اعلام حضور کردید.
دوست عزیز در ابتدا امر عرض کنم من با شما دشمنی که ندارم، ثانیا بنده مطلع نبودم از چه کسی خرید کردند ( هرچند اگر میدونستم هم همین بود پاسخم ).
امتحان این موضوع هم بسیار ساده هستش، میشه با roundcube یک ایمیل بفرستند مشاهده می کنند که باز هم میره اسپم ایمیل ها..!
مشکل به طور قطع از سرور شماست ، حالا اگر نمی خواهید قبول کنید بحثش جداست.
ممکنه برای شما به این دلیل به ایندکستون میاد که مثلا شما روی ymail امتحان می کنید و ایشون روی gmail یا بالعکس. ولی موضوعی که مثل روز روشن هستش، علت مشکل هست. شما که تجربه بالایی دارید باید مشتری رو مشکلش رو حل کرد که نیاز نباشه بیاد داخل انجمن تاپیک بزنه و مشکل رو حل کنه.
با احترام.
tebyanhosting
July 14th, 2017, 17:14
سلام به شما :) خوب هستید ؟ بسیار خوشحال شدم دیدم در تاپیک مشکل مشتری خودتون اعلام حضور کردید.
دوست عزیز در ابتدا امر عرض کنم من با شما دشمنی که ندارم، ثانیا بنده مطلع نبودم از چه کسی خرید کردند ( هرچند اگر میدونستم هم همین بود پاسخم ).
امتحان این موضوع هم بسیار ساده هستش، میشه با roundcube یک ایمیل بفرستند مشاهده می کنند که باز هم میره اسپم ایمیل ها..!
مشکل به طور قطع از سرور شماست ، حالا اگر نمی خواهید قبول کنید بحثش جداست.
ممکنه برای شما به این دلیل به ایندکستون میاد که مثلا شما روی ymail امتحان می کنید و ایشون روی gmail یا بالعکس. ولی موضوعی که مثل روز روشن هستش، علت مشکل هست. شما که تجربه بالایی دارید باید مشتری رو مشکلش رو حل کرد که نیاز نباشه بیاد داخل انجمن تاپیک بزنه و مشکل رو حل کنه.
با احترام.
از این مورد دو تا دیگه هم داشتیم که ایمیل هاشون به اسپم میره که بر طرف کردیم مشکل ایشون رو هم میدونیم چیه و تنظیمات ایمیلشون رو انجام خواهیم داد که به اسپم نره
جناب نه فقط من بلکه بقیه اکانت های ما برای ارسال ایمیل هیچ مشکلی نداره این مورد ایشون هم برطرف خواهیم کرد به ایشون اطلاع دادیم که داریم برسی میکنیم این مشتریه که نباید تاپیک میزد الانم که زد به هر حال ایشون عجول هستن یه مقدار ...
alizadeh99
July 14th, 2017, 18:59
Farid Saadat
July 14th, 2017, 19:05
شما الان تست کنین می بینین ایمیل های whmcs هم درست شدن پس :) آی پی رو عوض کردن یحتمل
- - - Updated - - -
دسترسی ارسال کنید بررسی کنم براتون