PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد سرویس ایمیل

JMSBeta
July 13th, 2017, 10:16
سلام
من از یک از هاست دارم که بیشتر امور م از طریق ایمیل هستش

من یک تعداد یوزر هم دارم که (20 نفر) با برنامه outlook براشون ایمیل ست کردم تا استفاده کنن

حالا من میخوام ببینم امکانی هست که ایمیل های ارسالی و دریافتی کاربرام رو بتونم در یک جای دیگه ذخیره کنم؟ (دریافتی رو ست کردم)

کنترل پنل م cpanel هست

ممنون میشم منو راهنمایی کنین

ximenes
July 13th, 2017, 22:07
سلام،

وقتی تنظیمات Incoming Mail Server رو بر روی IMAP قرار دهید، ایمیل‌ها در سیستم کاربرانتون ذخیره نشده و تنها در سرور باقی می‌ماند.
زمانی که Incoming Mail Server رو بر روی POP3 قرار بدید و تیک گزینه «Leave a copy of messages on the server» رو نزنید، ایمیل‌ها تنها در سیستم کاربرانتون ذخیره می‌شن و از سرور حذف می‌شن. وقتی تیک گزینه مذکور رو بزنید، یک نسخه از ایمیل‌ها در سیستم کاربرانتان و یک نسخه در سرور ذخیره می‌شود که از طریق Webmail/cPanel نیز در دسترس هست.
امکان Forward ایمیل از طریق Outlook و یا Webmail مقدور است.
آیا منظور شما همین مورد بوده و یا سوال دیگری مد نظرتون هست؟

با احترام

JMSBeta
July 16th, 2017, 20:03
سلام،

وقتی تنظیمات Incoming Mail Server رو بر روی IMAP قرار دهید، ایمیل‌ها در سیستم کاربرانتون ذخیره نشده و تنها در سرور باقی می‌ماند.
زمانی که Incoming Mail Server رو بر روی POP3 قرار بدید و تیک گزینه «Leave a copy of messages on the server» رو نزنید، ایمیل‌ها تنها در سیستم کاربرانتون ذخیره می‌شن و از سرور حذف می‌شن. وقتی تیک گزینه مذکور رو بزنید، یک نسخه از ایمیل‌ها در سیستم کاربرانتان و یک نسخه در سرور ذخیره می‌شود که از طریق Webmail/cPanel نیز در دسترس هست.
امکان Forward ایمیل از طریق Outlook و یا Webmail مقدور است.
آیا منظور شما همین مورد بوده و یا سوال دیگری مد نظرتون هست؟

با احترام

سلام
یکم بیشتر توضیح بدم
کارمندان من از سرویس ایمیلی که تو outlook براشون کانفیگ کردیم برای مکاتباتشون استفاده میکنن

تو cpanel هم قسمت forwarders یه ایمیل ست کردم تا هرچی دریافت میکنن به اون ایمیل هم بیاد

حالا یه چیزی
من میخوام کپی ایمیل های ارسال رو هم داشته پاشم

تو cpanel چنین گزینه ای نبود (به خاطر فضای کم سرور از پروتوکل pop مجبورم استفاده کنم)

aligoli
July 16th, 2017, 22:54
سلام
من از یک از هاست دارم که بیشتر امور م از طریق ایمیل هستش

من یک تعداد یوزر هم دارم که (20 نفر) با برنامه outlook براشون ایمیل ست کردم تا استفاده کنن

حالا من میخوام ببینم امکانی هست که ایمیل های ارسالی و دریافتی کاربرام رو بتونم در یک جای دیگه ذخیره کنم؟ (دریافتی رو ست کردم)

کنترل پنل م cpanel هست

ممنون میشم منو راهنمایی کنین

نرم افزار mozilla thundbird استفاده کنید.

PersianDOT
July 16th, 2017, 23:05
با پروتکل imap میتونید ایمیل ها را در چند جا داشته باشید.