مجددا با آفر فروش ویژه شماره مجازی آمریکا Google Voice در خدمت شما دوستان هستیم
توضیحاتی در مورد شماره ها
شماره ها از خود Google و فقط کشور آمریکا میباشد
تمامی شماره ها بصورت 100 درصد دائمی میباشند
هیچگونه هزینه نگهداری ماهانه ندارد
شماره های مجازی قابلیت تنظیم روی هر اکانت گوگل که مدنظر داشته باشید قابل فعال سازی میباشد.
امکان انتقال به فرد دیگری بصورت رایگان در کمترین زمان ممکن
امکان وریفای تمامی سایتها و نرم افزار ها مقدور میباشد همانند تلگرام، واتس آپ، اینستاگرام ...
امکان دریافت تماس، برقراری تماس، ارسال و دریافت اس ام اس روی گوشی موبایل، پی سی و ...
امکان فعال سازی منشی Voice Mail
دریافت تماس ها و اس ام اس های دریافتی روی جیمیل
و امکانات بسیار زیاد و فوق العاده گوگل ویس
قیمت فقط و فقط 12 هزار تومانبرای خرید یا اطلاعات بیشتر با آی دی تلگرام @userver در ارتباط باشید
همچنین بنا به درخواست دوستان، لینک خرید آنلاین از طریق سایت نیز بزودی اضافه خواهد شد
hadiroohi
July 13th, 2017, 09:07
:113:فروش بانک ایرانسل 935 تا 939 با قابلیت جستجو و به صورت تکمیلی:113:
جستجو بر اساس اسم - کد پستی - تلفن ثابت - موبایل - شهر - آدرس
برای خرید و اطلاعات تلگرام: @Number_irancell
حجم دیتابیس : 10 گیگ
:113: قیمت : توافقی :113:
دوست گرامی اگر تازه با اینترنت آشنا شده اید یا انجمن، بهتر است ابتدا قوانین هر جا و مکانی رو مطالعه کنید! ارسال اسپم در تاپیک فروش دیگران ممنون میباشد
گزارش ارسال اسپم به مدیران ارسال شد
Aliasgharhi
July 13th, 2017, 09:33
خریداری شد.
با نرم افزار hangout سِت میشه؛ و قابلیت مکالمه و دریافت، ارسال پیام را خواهید داشت.
با تشکر از آقا هادی
Sent from my iPhone using Tapatalk
hadiroohi
July 13th, 2017, 09:38
خریداری شد.
با نرم افزار hangout سِت میشه؛ و قابلیت مکالمه و دریافت، ارسال پیام را خواهید داشت.
با تشکر از آقا هادی
Sent from my iPhone using Tapatalk
خواهش میکنم قربان نظر لطف شماست
انجام وظیفه است
tikweb.ir
July 13th, 2017, 09:54
شماره ها پنلی دارن ؟
چه تضمینی هست که از کار نیفتن؟
hadiroohi
July 13th, 2017, 09:57
شماره ها پنلی دارن ؟
چه تضمینی هست که از کار نیفتن؟
سلام
شماره ها روی اکانت جیمیل خودتون ست میشند، شماره های خود Google Voice هستند که توضیحات سایت رو هم بخونید Life Time هستند
همچنین بنده به مدت بیش از 2 سال هست که برای یکی از دوستان روی جیمیلش این شماره رو فعال کردم و در حال استفاده مداوم تجاری نیز هستند
tikweb.ir
July 13th, 2017, 11:42
تا جایی که من میدونم google voice شماره رایگان میده اما باید با یک شماره موبایل امریکا وریفای بشه تا یک شماره بهتون بده
پس شما در واقع دارید پول اون شماره امریکا که قراره باهاش وریفای بشه رو میگیرید
در ضمن
هر زمان اگر مجدد نیاز به وریفای باشه باید به شما بگیم و...
hadiroohi
July 13th, 2017, 11:47
تا جایی که من میدونم google voice شماره رایگان میده اما باید با یک شماره موبایل امریکا وریفای بشه تا یک شماره بهتون بده
پس شما در واقع دارید پول اون شماره امریکا که قراره باهاش وریفای بشه رو میگیرید
در ضمن
هر زمان اگر مجدد نیاز به وریفای باشه باید به شما بگیم و...
بله این سرویس رایگان برای افرادی هستند که ساکن آمریکا یا کانادا هستند، وریفای با شماره موبایل یا تلفن ثابت ولید انجام میگیرد
وریفای فقط یکبار به هنگام درخواست شماره گوگل ویس دریافت و پس از وریفای هیچگاه وریفای نیاز نیست
چون در واقع شماره تلفن منتقل میشه روی اکانت جیمیل خود شما
seokaran.org
July 13th, 2017, 12:47
سلام
کاربرد این شماره ها دقیقا چیه ؟
و چه کاری میشه باهاشون انجام داد !
armin.rf
July 13th, 2017, 12:51
سلام
ضمن پوزش و با اجازه استارتر
مشکل اصلی شماره مجازی های فعلی حذف شدن هستش و ظاهرا سرویس این بزرگوار لایف تایم!
+
استفاده در شبکه های اجتماعی و یا وریفای برخی سایت ها و برنامه ها که ایران تحریمه
hadiroohi
July 13th, 2017, 12:51
سلام
سلام
شماره مجازی دائمی امریکا هست، باهاش میتونید تو هر برنامه و سایت ثبت نام کنید، بصورت مادام العمر همیشه به شماره دسترسی دارید برای دریافت تماس، دریافت اس ام اس، تماس بگیرید و ....
w.h.t
July 13th, 2017, 12:54
سلام
هزینه های تماس به چه صورت هست؟
با آی پی ایران که مشکلی نداره؟
July 13th, 2017, 12:59
سلام
هزینه تماس به آمریکا و کانادا رایگان میباشد، برای سایر کشورها نیز میتوانید لینک زیر رو چک کنید
https://www.google.com/voice/b/0/rates
با آی پی ایران وارد شدنتون مشکلی نداره و اکانت بلاک نمیشه، فقط برای تماس بایستی با ای پی غیر ایران متصل شوید
mostafa73
July 19th, 2017, 12:27
اقا چطوری میتونم بهتون پیام بدم توی تلگرام مثل این که اکانتتون غیر فعال شده
hadiroohi
July 19th, 2017, 13:00
اقا چطوری میتونم بهتون پیام بدم توی تلگرام مثل این که اکانتتون غیر فعال شده
سلام
خیر قربان مشکلی نداره، الان هم آنلاین هستم
ارادتمندم
mostafa73
July 19th, 2017, 13:03
نمیتونم به ایدی تون پیام بدم لطفا شماره تلفن بدین یا شما به من ارتباط برقرارر کنید
09394524880
ممنون
hadiroohi
July 19th, 2017, 13:04
نمیتونم به ایدی تون پیام بدم لطفا شماره تلفن بدین یا شما به من ارتباط برقرارر کنید
09394524880
ممنون
آی دیتون رو ارسال کنید لطفا
mostafa73
July 19th, 2017, 13:06
@suportnod (https://t.me/suportnod)
infernal1990
August 2nd, 2017, 00:25
سلام
ID تلگرامتون درسته؟
درصورت امکان به من پیام بدید
قصد خرید شماره دارم
@MrTajik
ممنون
ColdWorld
August 2nd, 2017, 00:59
آقا لطفاً یه توضیح بدید چه طوری میشه تماس اس ام اس با این شماره ها دریافت کرد؟ مگر فیزیکی هستن؟ لطفاً به بنده یه توضیح بدید و اینکه اینا تضمینی هستن که فردا پس فردا مسدود نشن و مشکلی نداشته باشن؟
hadiroohi
August 2nd, 2017, 09:24
سلام
ID تلگرامتون درسته؟
درصورت امکان به من پیام بدید
قصد خرید شماره دارم
@MrTajik
ممنون
سلام
بله مشکلی نداره، همون آی هست، الان بهتون پی ام دادم
ارادتمندم
- - - Updated - - -
آقا لطفاً یه توضیح بدید چه طوری میشه تماس اس ام اس با این شماره ها دریافت کرد؟ مگر فیزیکی هستن؟ لطفاً به بنده یه توضیح بدید و اینکه اینا تضمینی هستن که فردا پس فردا مسدود نشن و مشکلی نداشته باشن؟
سلام
اینها اکانت گوگل هستند، شما با نرم افزار هایی که روی گوشیتون نصب میکنید میتونید ازش استفاده کنید. تماس دریافت کنید، تماس بگیرید، اس ام اس و ...
که البته یک نسخه از اس ام اس های دریافتی نیز روی جیمیلتون ارسال میشه
این شماره ها خود سرویس گوگل هست، همانطوری که خودتون در جریان هستید تمامی محصولات گوگل لایف تایم قابل استفاده هستند و مطمئن هستند
ColdWorld
August 2nd, 2017, 18:42
سلام
اینها اکانت گوگل هستند، شما با نرم افزار هایی که روی گوشیتون نصب میکنید میتونید ازش استفاده کنید. تماس دریافت کنید، تماس بگیرید، اس ام اس و ...
که البته یک نسخه از اس ام اس های دریافتی نیز روی جیمیلتون ارسال میشه
این شماره ها خود سرویس گوگل هست، همانطوری که خودتون در جریان هستید تمامی محصولات گوگل لایف تایم قابل استفاده هستند و مطمئن هستند
من یکی میخوام دوست عزیز فقط متوجه نشدم! نرم افزار خاصی برای استفاده دارن؟ کسی نمیتونه ازمون سرقتش کنه؟
hadiroohi
August 3rd, 2017, 10:52
من یکی میخوام دوست عزیز فقط متوجه نشدم! نرم افزار خاصی برای استفاده دارن؟ کسی نمیتونه ازمون سرقتش کنه؟
با سلام
مشکلی نداره در تلگرام در ارتباط باشید تقدیم کنم @Userver
خیر مشکلی از این بابت نیست، نرم افزارهای مورد نیز خود گوگل میباشند و اکانت نیز در جیمیل خود شما میتواند ترنسفر گردد و مشکلی از اون بابت نیست
ارادتمندم
Farid Saadat
August 3rd, 2017, 10:58
سلام،
نیاز به پسورد جیمیل ما هست یا خیر ؟
با احترام.
hadiroohi
August 3rd, 2017, 11:03
سلام،
نیاز به پسورد جیمیل ما هست یا خیر ؟
با احترام.
با سلام و عرض ادب
خیر قربان نیازی به پسورد شما نیست، مشخصات اکانت برایتان ارسال میگردد، بعد از ورود امکان ترنسفر توسط خودتان وجود دارد و نیازی به پسورد توسط ما نیست.
ارادتمندم
ColdWorld
August 3rd, 2017, 13:02
یک شماره خریداری شد و فوری تحویل داده شد.یک موردی هم بود که ایشون با حوصله و اخلاق مناسب حل کردند.تشکر میکنم.
kianfar
August 9th, 2017, 03:17
با سلام، اکانت تلگرام ساخته شده با این شماره ها قابلیت ارسال پیام به افرادی که شماره رو در لیستشون ندارند رو داره یا محدود شده هستش؟
36494
hadiroohi
August 9th, 2017, 09:09
با سلام، اکانت تلگرام ساخته شده با این شماره ها قابلیت ارسال پیام به افرادی که شماره رو در لیستشون ندارند رو داره یا محدود شده هستش؟
36494
سلام
خیر به صورت پیش فرض روی اکثر شماره های که تست شده است همچین مشکلی وجود ندارد. این مشکل معمولا برای شماره های مجازی روسیه و چین و .... وجود دارد. ولی این شماره ها خیر
kianfar
August 9th, 2017, 17:08
سلام
خیر به صورت پیش فرض روی اکثر شماره های که تست شده است همچین مشکلی وجود ندارد. این مشکل معمولا برای شماره های مجازی روسیه و چین و .... وجود دارد. ولی این شماره ها خیر
بنده با شماره های مجازی آمریکا اکانت رو ایجاد و تست کردم و این پیغام رو داده ولی گوگل ویس رو تست نکردم، ازونجایی که گوگل ویس هم در هر صورت شماره مجازیه آیا شما شخصا تست کردید تلگرامی که با شماره گوگل ویس ایجاد شده؟
hadiroohi
August 9th, 2017, 19:36
بنده با شماره های مجازی آمریکا اکانت رو ایجاد و تست کردم و این پیغام رو داده ولی گوگل ویس رو تست نکردم، ازونجایی که گوگل ویس هم در هر صورت شماره مجازیه آیا شما شخصا تست کردید تلگرامی که با شماره گوگل ویس ایجاد شده؟
خیر هیچ مشکلی ندارد، بله شخصا تست کرده ام، دوستان زیادی هم تو انجمن هستند که خرید و تلگرام نیز فعال کرده اند.
شماره های مجازی رایگان آمریکا همانند Textnox و تسکت پلاس و .... دارای شرایطی هستند که شما میفرمایید. این شماره ها شماره های خود گوگل هستند و از آنجایی که محدودیت در ایجاد آنها وجود دارد همانند سایر شماره های مجازی ریپورت و اسپم نیستند.
mre
August 9th, 2017, 19:59
سلام
متاسفانه بنده هم هر کاری میکنم نمیتونم آیدی تلگرام شما رو پیدا کنم، ممنون میشم آیدیتون رو چک کنید مجدد ارسال کنید
سوالی هم از حضورتون دارم، شرمنده اگر سوالم تکراریه
نحوه تایید و اتصال به جیمیل به چه صورت هست؟
و اینکه هیچ کس توانایی استفاده از شماره ما رو نداره؟ منظورم اینه در صورت استفاده من شخص دیگه ای میتونه از شماره من استفاده کنه؟
با تشکر
hadiroohi
August 9th, 2017, 20:22
سلام
متاسفانه بنده هم هر کاری میکنم نمیتونم آیدی تلگرام شما رو پیدا کنم، ممنون میشم آیدیتون رو چک کنید مجدد ارسال کنید
سوالی هم از حضورتون دارم، شرمنده اگر سوالم تکراریه
نحوه تایید و اتصال به جیمیل به چه صورت هست؟
و اینکه هیچ کس توانایی استفاده از شماره ما رو نداره؟ منظورم اینه در صورت استفاده من شخص دیگه ای میتونه از شماره من استفاده کنه؟
با تشکر
سلام
در پست اول موجود هست قربان @userver
بعد از خرید آموزش انتقال به جیمیل خودتون ارسال میشه که خیلی راحت هست
خیر شماره اختصاصی شما و در اکانت جیمیل شما خواهد بود، هیچ کسی به غیر شما امکان استفاده ندارد
mre
August 9th, 2017, 20:30
ممنون از پاسختون
منظورم اینه که همین آیدی @userver رو هر کاری میکردم نمیتونستم پیدا کنم که از لینک زیر مشکل حل شد
https://t.me/userver
انشاءالله باهاتون در ارتباط خواهم بود
jalaljee
August 9th, 2017, 20:31
فکر نمی کنید یک سایت با آموزش کامل در مورد این سروریستون نیاز هست
اینطوری هم اطمینان زیادی هست هم آموزش و توضی بیشتر
بازم خودتون می دونید:->
hadiroohi
August 9th, 2017, 20:38
ممنون از پاسختون
منظورم اینه که همین آیدی @userver رو هر کاری میکردم نمیتونستم پیدا کنم که از لینک زیر مشکل حل شد
https://t.me/userver
انشاءالله باهاتون در ارتباط خواهم بود
خواهش میکنم در خدمتیم
- - - Updated - - -
فکر نمی کنید یک سایت با آموزش کامل در مورد این سروریستون نیاز هست
اینطوری هم اطمینان زیادی هست هم آموزش و توضی بیشتر
بازم خودتون می دونید:->
سایت داریم قربان و فروش نیز بصورت آنلاین از طریق سایت هست، منتهی به دلایلی که همه دوستان در جریان هستند معمولا مشکلاتی که برخی کاربران انجمن با مطرح نمودن سایت بوجود میاورند انقدری هست که ارزش وقت گذاشتن برای جلوگیری رو نداره! چون محصول هم عمومی نیست
با تقدیم احترام
jalaljee
August 9th, 2017, 20:45
سایت داریم قربان و فروش نیز بصورت آنلاین از طریق سایت هست، منتهی به دلایلی که همه دوستان در جریان هستند معمولا مشکلاتی که برخی کاربران انجمن با مطرح نمودن سایت بوجود میاورند انقدری هست که ارزش وقت گذاشتن برای جلوگیری رو نداره! چون محصول هم عمومی نیست
با تقدیم احترام[/quote]
در قسمت امضاء خود آدرس سایت بازارید مشکلی نداره
hadiroohi
August 9th, 2017, 20:49
با تقدیم احترام
در قسمت امضاء خود آدرس سایت بازارید مشکلی نداره[/quote]
منظور بنده رو فکر کنم متوجه نشدید. کاربرانی هستند که دوست دارند ابتدا سایت شما رو به چالش بکشند و بعد خودت رو، بعد شما میای با این افراد مشغول میشی و سایتت که مشکلات بوجود آمده توسط این افراد رو رفع کنی
البته فعلا بستر و فرصت کافی برای اینکه از ریشه امن بالا بیارم هم نیست. چون عرض کردم فروش خیلی عمومی نیست واسه همین
seyyed_ahmad
August 31st, 2017, 19:00
سلام. من یه دونه شماره میخوام. لطفا نحوه خرید رو بفرمایید .
hadiroohi
August 31st, 2017, 21:46
سلام. من یه دونه شماره میخوام. لطفا نحوه خرید رو بفرمایید .
با سلام و عرض ادب
قربان با آی دی تلگرام https://t.me/userver در ارتباط باشید تا لینک خرید مستقیم و آنی تقدیم کنم
ارادتمندم
@userver
alirezafallah1
September 24th, 2018, 22:56
با سلام و وقت بخیر خدمت دوستان و همکاران گرامی
مجددا با آفر فروش ویژه شماره مجازی آمریکا Google Voice در خدمت شما دوستان هستیم
توضیحاتی در مورد شماره ها
شماره ها از خود Google و فقط کشور آمریکا میباشد
تمامی شماره ها بصورت 100 درصد دائمی میباشند
هیچگونه هزینه نگهداری ماهانه ندارد
شماره های مجازی قابلیت تنظیم روی هر اکانت گوگل که مدنظر داشته باشید قابل فعال سازی میباشد.
امکان انتقال به فرد دیگری بصورت رایگان در کمترین زمان ممکن
امکان وریفای تمامی سایتها و نرم افزار ها مقدور میباشد همانند تلگرام، واتس آپ، اینستاگرام ...
امکان دریافت تماس، برقراری تماس، ارسال و دریافت اس ام اس روی گوشی موبایل، پی سی و ...
امکان فعال سازی منشی Voice Mail
دریافت تماس ها و اس ام اس های دریافتی روی جیمیل
و امکانات بسیار زیاد و فوق العاده گوگل ویس
قیمت فقط و فقط 12 هزار تومانبرای خرید یا اطلاعات بیشتر با آی دی تلگرام @userver در ارتباط باشید
همچنین بنا به درخواست دوستان، لینک خرید آنلاین از طریق سایت نیز بزودی اضافه خواهد شد