ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خريد شماره مجازي

Santourio
July 11th, 2017, 15:14
سلام

نيازمند شماره مجازي با كيفيت به همراه كنترل پنل جهت دريافت كد هستيم

مجازي ساز رايگان هست ولي به درد من نميخوره

لطفا بنويسيد از كدوم كشور ها داريد

ممنون

Farid Saadat
July 11th, 2017, 15:36
سلام،
من از سايت زير استفاده مي كنم راضيم. شماره امريكا ميده و واسه ريپورتي به اسپم بات ريكوست بدين ٢ روزه باز ميشه
Http://textnow.com
فقط اي پي خارجي بايد استفاده كنيد واسه ثبت نام.

با احترام.

hadiroohi
July 11th, 2017, 15:54
سلام
در صورت تمایل شماره مجازی دائمی گوگل وویس بصورت لایف تایم با قابلیت اضافه شدن جیمیل خودتون جهت دریافت اس ام اس و تماس قابل ارائه میباشد، قیمت 12 هزار تومان
با تلگرام بنده میتوانید در ارتباط باشید @userver
لازم به ذکر هست شماره های مجازی Google Voice از کشو آمریکا میباشد و میتوانید روی جیمیل خودتون یا هر جیمیل دیگری انتقال دهید و برای همیشه راحت باشید.

atefh
July 11th, 2017, 16:32
سلام شما میتونید از طریق لینک زیر درباره ip های مجازی و یا سرور ها اطلاع کسب کنید حتی با خرید سرور مجازی ماهی 39 هزار تومان بدون نیاز به *** با سایت های داخلی و خارجی ارتباط داشته باشید
https://www.parsnafe.com/vds

Aliasgharhi
July 11th, 2017, 17:05
سلام
در صورت تمایل شماره مجازی دائمی گوگل وویس بصورت لایف تایم با قابلیت اضافه شدن جیمیل خودتون جهت دریافت اس ام اس و تماس قابل ارائه میباشد، قیمت 12 هزار تومان
با تلگرام بنده میتوانید در ارتباط باشید @userver
لازم به ذکر هست شماره های مجازی Google Voice از کشو آمریکا میباشد و میتوانید روی جیمیل خودتون یا هر جیمیل دیگری انتقال دهید و برای همیشه راحت باشید.

تایید میشن، هم شماره معتبر هست؛
هم مراحل را کامل توضیح دادن

Sent from my iPhone using Tapatalk

seokaran.org
July 13th, 2017, 13:00
سلام
سایت ما با کلمه خرید شماره مجازی توی گوگل رتبه داره و میتونیم براتون پنل از خارج کشور شارژ کنیم با قیمت عالی
ایدی تلگرام :
Tarah_javan@

sms.bartarhost
July 13th, 2017, 17:37
سلام

نيازمند شماره مجازي با كيفيت به همراه كنترل پنل جهت دريافت كد هستيم

مجازي ساز رايگان هست ولي به درد من نميخوره

لطفا بنويسيد از كدوم كشور ها داريد

ممنون

از روسیه درخدمتیم میتونید اپلیکیشن مارو دانلود کنید