توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریجکت ریسلو
eh3an2010
July 10th, 2017, 18:43
سلام
در ریسلو ثبت نام کردم و 25 دلارم از مستر کارت شارژ کردم بعد چن روز جواب دادن !!!
الان باید چیکار کنم !! توی اکانت کشورم را با افتخار ایران زده بودم!!!! الان یه اکان دیگه با یک کشور دیگه بسازم ؟ بعدا مشکل ساز نمیشه ؟
یا از جای دیگه استفاده کنم!! لطفا راهنماییم کنید
Re: activate my account
Dear Mohammad,
Sorry for the late response.
However, due to your country of origin, we cannot accept your application for a reseller account.
Sorry for the inconvenience.
Kind regards,
Mark Assenberg
Resello
ColdWorld
July 10th, 2017, 18:50
سلام
در ریسلو ثبت نام کردم و 25 دلارم از مستر کارت شارژ کردم بعد چن روز جواب دادن !!!
الان باید چیکار کنم !! توی اکانت کشورم را با افتخار ایران زده بودم!!!! الان یه اکان دیگه با یک کشور دیگه بسازم ؟ بعدا مشکل ساز نمیشه ؟
Re: activate my account
Dear Mohammad,
Sorry for the late response.
However, due to your country of origin, we cannot accept your application for a reseller account.
Sorry for the inconvenience.
Kind regards,
Mark Assenberg
Resello
تو هیچ سایت اروپایی و امریکایی که تابع قوانین ببین المللی و آمریکا هستند نباید مشخصات ایران بدید.چون بهتون سرویس نمیدن
علاوه بر این که شما باید ای پی تون و کشورتون غیر از ایران باشه سورس و مبنع پولتون هم باید مطمئن باشه تا اثری از ایران نبایشه.یعنی مستر کارت به نامتون باشه
بعد چک کنن سورس رو بفهمن ایرانی هستید سرویسی بهنون نمیدن.
eh3an2010
July 10th, 2017, 18:54
تو هیچ سایت اروپایی و امریکایی که تابع قوانین ببین المللی و آمریکا هستند نباید مشخصات ایران بدید.چون بهتون سرویس نمیدن
علاوه بر این که شما باید ای پی تون و کشورتون غیر از ایران باشه سورس و مبنع پولتون هم باید مطمئن باشه تا اثری از ایران نبایشه.یعنی مستر کارت به نامتون باشه
بعد چک کنن سورس رو بفهمن ایرانی هستید سرویسی بهنون نمیدن.
ممنونم ولی ریسلو روسی هست و گفنتد هیچ مشکلی با ایران نداره و قابل اعتماده
میدونم من از godady با مستر کارت و ادرس دبی خرید میکنم مشکلیم نداشتم
الان من ریسلو را میخام برای ثبت دامنه های مشتریانم که روز به روز تعدادشون بیشتر می شود
بخاطر همین گفتند ریسلو با ایران مشکلی ندارد و اکانت نمایندگی را نمیبندد
الان با هویت غیر ایرانی ثبت کنم بعدا مشتریانم ایرانی هستند مشکلی نیست ؟
اخه خیلیی دوستان دارن از ریسلو استفاده میکنند اونها همه زدن غیر ایران ؟
ممنون می شوم راهنماییم کنید الان یک تصمیم اساسی باید بگیرم
babakebrahimi
July 10th, 2017, 22:28
الان من ریسلو را میخام برای ثبت دامنه های مشتریانم که روز به روز تعدادشون بیشتر می شود
قبلا مشکلی نداشتند اخیرا این اداهارو درمیارن
دوستانی که قبلا با هویت غیر ایرانی ثبت نام کردن اعلام کردن که تا به حال مشکلی نداشند ولی این تضمینی برای عدم بروز مشکل در آینده نیست
ColdWorld
July 11th, 2017, 09:21
ریسلو عضو یک هولدینگ بزرگ فناوری اطلاعات در هلند است که اطلاعات آن را در سایت yourholding.com می توان مشاهده نمود.قوانین بین الملل و جهان شمول شامل همه شرکت ها میشه و به قولی خبر نمیکنه پس بهتره جانت احتیاط رو رعایت کنید.بهترین کار اینه که با هویت غیر از ایران ثبت نام و پرداخت کنید.
فکر نمیکنم مشکلی باشه در مورد مشتریان.مهم پنل خودتونه.بله به نظرم بیشتر یا همه کسانی که استفاده میکنن با هویت غیر ایران ثبت نام کردند.
alirad
July 11th, 2017, 14:47
سلام من یه سال پیش با مشخصات ایران اکانت باز کردم و بدون هیچ مشکلی اکتیو شد
الان سوال شما سوال من هم هست دوستان لطفا راهنمایی کنن آیا برای اکانت های ایران مشکلی پیش میاد؟
فکر کنم بهترین راه اینه که استارتر محترم یه تیکت بفرستن به پشتیبانی ریسلو و بپرسن که ایرانی ها میتونستن اکانت درست کنن حالا چی شده که من نمیتونم؟
eh3an2010
July 11th, 2017, 23:17
سلام من یه سال پیش با مشخصات ایران اکانت باز کردم و بدون هیچ مشکلی اکتیو شد
الان سوال شما سوال من هم هست دوستان لطفا راهنمایی کنن آیا برای اکانت های ایران مشکلی پیش میاد؟
فکر کنم بهترین راه اینه که استارتر محترم یه تیکت بفرستن به پشتیبانی ریسلو و بپرسن که ایرانی ها میتونستن اکانت درست کنن حالا چی شده که من نمیتونم؟
بله در پیغام مشخص است که ایرانی نمیتواند
کسی راهنمایی نکرد از کجا دیگر بگیرم!!