توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی جهت شروع ساخت vps و فروش
ColdWorld
July 9th, 2017, 19:51
با سلام
دوستان عزیز لطفاً بدون کشیدن تاپیک به حاشیه تجربیاتتون رو در صورت امکان در اختیار کاربران قرار دهید.
دوستان فرض میکتید که بده امروز یه سرور اختصاصی گرفتم و یک سایت هم دارم کامل.جالا از اینجا به بعد باید چه مراحلی (لطفاً کامل بگید) طی بشه؟
لطفاً این مسائلی که تو ایران هست مثل نماد رو نگید چون نیاز بنده نیست.
سوال رو کلی پرسیدم که شامل تمام جزئیات این کار میشه از دوستان ممنون میشم یه توضیح بدهند.
aligoli
July 9th, 2017, 20:06
جالا از اینجا به بعد باید چه مراحلی (لطفاً کامل بگید) طی بشه؟
صداقت، احترام و ادب
تلاش و خسته نشدن
برندسازی
روابط سازی
فروش و شرکت در انجمن ها
پول و فروش
ColdWorld
July 9th, 2017, 20:26
صداقت، احترام و ادب
تلاش و خسته نشدن
برندسازی
روابط سازی
فروش و شرکت در انجمن ها
پول و فروش
مرسی
از من هم کلی تر گفتید.ببینید عزیز این حرف های شما درسته و شما از قدیمی ها.منتها حرف شما شامل بیشتر کسب و کارهای اینترنتی میشه
مثال میارم واستون: از مشکلات ریز و درشتی که تو این کار داشتید چی بوده؟؟
اول کاری چقدر هزینه لازم میشه؟ چقدر زمان لازمه (با تبلیغات خوب در سایت ها و فعالیت در فروم ها) که به سود دهی و فروش برسم؟
July 10th, 2017, 10:56
دوستان عزیز و فروشنده های دیگه هم نظرشون رو بگن در صورت امکان نگران نباشن از فروششون.شرکتی اگر خوب باشه فروشش همیشگی هست و این تاپیک ها
که باعث میشه معلومات افراد بیشتر بشه،باعث کاهش فروششون نمیشه.
aligoli
July 10th, 2017, 11:01
مرسی
از من هم کلی تر گفتید.ببینید عزیز این حرف های شما درسته و شما از قدیمی ها.منتها حرف شما شامل بیشتر کسب و کارهای اینترنتی میشه
مثال میارم واستون: از مشکلات ریز و درشتی که تو این کار داشتید چی بوده؟؟
اول کاری چقدر هزینه لازم میشه؟ چقدر زمان لازمه (با تبلیغات خوب در سایت ها و فعالیت در فروم ها) که به سود دهی و فروش برسم؟
کسب و کار اینترنتی، از بیس، یکی هستند فقط نحوه فعالیت و جذب تفاوت میکنه.
-----------
مشکلاتی که داشتم :
سوختن هارد
اعتماد به کسی که نباید میشد !
عدم داشتن ماژول نمایش ترافیک روی whmcs برای سرورهای داخل ایران که باعث ضرر شما میشه.
---------------------
و البته این هم بگم شما باید فراموش نکنی، تنها هستی. هیچکس نیست.
---------------------
هر کسی پلن کاری خودش رو داره، اما من اعتقاد دارم از کار باید پول در بیاری براش تبلیغ کنی، تبلیغ قبل از اینکه به سود برسی به نظر من اشتباه هست. با این حال شما خودت عاقل هستی و میدونی چی کار کنی.
اول کار شما فقط نیاز به سرور و لایسنس کنترل پنل داری که هزینه هاش هم مشخص هست.
ColdWorld
July 10th, 2017, 23:38
مرسی از شما. مثلاً شده سرور بگیرید اول کار و کسی نخره بمونه رو دستتون یا شده که مثلاً چندین سرور دارید به طول مثال 4 تا که همش هم مجازی سازی کردید و پر باشه.بعدش کاربران کم بشن یا تمدید نکنن و یا خرید نکنن؟ شده اینطوری مشکل بخورید و پول سرور بیخودی بدید؟ این سوالیه که ذهنم رو خیلی مشغول کرده.
دوستان دیگه هم شرکت کنند داخل تاپیک که به یه نتیجه ای برسیم.
viasky
July 10th, 2017, 23:50
شما جزئی سوال کن بنده جزئی به شما جواب میدم هر موردی که باشه
ان شالله که مفید باشه
- - - Updated - - -
مرسی از شما. مثلاً شده سرور بگیرید اول کار و کسی نخره بمونه رو دستتون یا شده که مثلاً چندین سرور دارید به طول مثال 4 تا که همش هم مجازی سازی کردید و پر باشه.بعدش کاربران کم بشن یا تمدید نکنن و یا خرید نکنن؟ شده اینطوری مشکل بخورید و پول سرور بیخودی بدید؟ این سوالیه که ذهنم رو خیلی مشغول کرده.
دوستان دیگه هم شرکت کنند داخل تاپیک که به یه نتیجه ای برسیم.
بله عزیز حتما پیش میاد
البته بستگی به نوع روابط و شروع کار شما داره
ولی ممکن هست ماه اول اینجوری باشه یا حتی 6 سال بعد یک ماهی برسه که از 30 سروری که دارید یک سرور فقط 4 سرور مجازی داره و باید از جیب خودتون هزینه کنید براش
یا حتی ممکنه شما کمی روابط خوبی داشته باشید و...
بنده خاطرم هست اولین سروری که تهیه کردم امریکا بود
تا به حال vmware و ندیده بودم ولی 18 تا سفارش داشتم و هنوز سرور و تحویل نگرفته بودم
چند ماهی که کار کردم فهمیدم چقدر این امر تخصصی و حرفه ای هست و رفتم سراغش و به نوعی تبدیل به حرفه ای اصلی من شد
تقریبا 10 سال پیش
ColdWorld
July 11th, 2017, 00:21
شما جزئی سوال کن بنده جزئی به شما جواب میدم هر موردی که باشه
ان شالله که مفید باشه
- - - Updated - - -
بله عزیز حتما پیش میاد
البته بستگی به نوع روابط و شروع کار شما داره
ولی ممکن هست ماه اول اینجوری باشه یا حتی 6 سال بعد یک ماهی برسه که از 30 سروری که دارید یک سرور فقط 4 سرور مجازی داره و باید از جیب خودتون هزینه کنید براش
یا حتی ممکنه شما کمی روابط خوبی داشته باشید و...
بنده خاطرم هست اولین سروری که تهیه کردم امریکا بود
تا به حال vmware و ندیده بودم ولی 18 تا سفارش داشتم و هنوز سرور و تحویل نگرفته بودم
چند ماهی که کار کردم فهمیدم چقدر این امر تخصصی و حرفه ای هست و رفتم سراغش و به نوعی تبدیل به حرفه ای اصلی من شد
تقریبا 10 سال پیش
مرسی دوست عزیز.خوشحالم موفق شدید.بالاخره همه از یه جایی شروع کردن
مشکل اینجاست که خود بنده که در حال کسب تجربه هستم،از این مورد خیلی نگرانم که یه دفعه بی دلیل سرورها خالی بشن و تمام سود و زحماتم به باد بره. حتی گرونتر تمام بشه برام...
شما شخصاً تا به الان شده که اینطوری ضرر کنید؟؟ نمونه مشکلاتی که داشتید اوایل و مشکلاتی که الان دارید چی هست؟ (به غیر از بعضی از افرادی که جو سازی میکنند) یا برخی فروشنده ها که میان همدیگه رو تخریب میکنن؟ میخواستم مشکلات و ضررهای این کار رو بیشتر بدونم. تو فروم ها و سایت های خارجی فعال بودید؟ هنگام شروع چقدر باید تبلیغات (هزینه زمان)بشه تا به فروش برسیم؟
ممنون
ColdWorld
July 11th, 2017, 13:45
آپدیت + دوستان دیگه هم لطفاً داخل تاپیک شرکت کنن.
ali8242
July 11th, 2017, 14:08
سلام
منم میخوام کار اقای جهان سرد رو بکنم میشه بگید باید از کجا شروع کنیم
Majdict.com
July 11th, 2017, 16:44
سلام
برای شروع هر کسب و کاری اول باید شرایط و به وجود بیارین مثلا شما در اولین قدم نیاز به یک سرور و یک سایت معرفی محصول و خدمات دارین می تونید براینکه دچار هزینه زیاد نشین اول سرور و اجاره کنید بعد سایت و راه اندازی کنید در سایت سرویس و خدماتتون و معرفی کنید و پشتیبانی جز لاینفک سرویستون از ابتدا باشه یعنی چه یک مشتری داشتین چه ی میلیون کیفیت پشتیبانی نباید تغییر بکنه با ارائه سرویس همیشه فعال و پشتیبانی خوب شما اولین قدم بازاریابی دهان به دهان رو از طریق مشتریانتون شروع کردین بعد به دنیال بازار یابی های دیگه برین با افزایش درامد و سوددهی سرور اختصاصی برای خودتون تهیه کنید و کار و گسترش بدین
امیدوارم موفق باشین
ColdWorld
July 13th, 2017, 20:23
دوستان دیگه هم شرکت کنند خیلی تاپیک مهمیه دوستان.
sadecohost
July 13th, 2017, 20:52
سلام
بارها اتفاق افتاده همزمان چندین سرور خالی (نیمه خالی) شدند و دخلشون با خرجشون برابر نبود.
در این شرایط، سود بقیه سرورها، زیان اینهارو جبران میکرد.
شا طوری قیمتهای فروشتون رو تنظیم کنید که سودتون به شرطی نباشه که سرور حتما 100درصدپر باشه. اینطوری به مشکلات این قبیلی برنمیخورید
ColdWorld
July 13th, 2017, 21:46
ممنون از دوستان.
عزیزان فروشنده دیگه هم لطفاً شرکت کنن داخل تاپیک.یعنی اینقدر بده تجربیات رو در اختیار دیگران قرار دادن؟؟؟ خیلی عجیبه...
اون عزیزانی که لطف میکنن جواب میدن، این مورد هم بگن که در فروم های خارجی فعالیت میکنند یا فقط محدود به ایران و وب هاستینگ تالگ هستند؟
peym@n
July 13th, 2017, 22:18
درود
در یک کلام 24 ساعت در دسترس اینترنت باشی
بها بدی
فکر کنم 80 درصد کسایی که هاستینگ دارند موارد زیر در زندگیشون ممنوع به این معنا که وقت انجام دادنشون رو ندارن
پیش خانواده بودن
تفریح
ضعیفی چشم
چاقی(در صورت تحرک نداشتن)
این مورد شاید در بعضی افراد باشه اعصاب نداشتن به مرور زمان اعصاب ندارید با دور و اطرفیانتون ارتباط برقرار کنید وبه حرفاشون گوش کنید
موفق وسربلند باشید
TZHOST
July 16th, 2017, 02:38
ممنون از دوستان.
عزیزان فروشنده دیگه هم لطفاً شرکت کنن داخل تاپیک.یعنی اینقدر بده تجربیات رو در اختیار دیگران قرار دادن؟؟؟ خیلی عجیبه...
اون عزیزانی که لطف میکنن جواب میدن، این مورد هم بگن که در فروم های خارجی فعالیت میکنند یا فقط محدود به ایران و وب هاستینگ تالگ هستند؟
ما هم مشابه شما تازه با مجازی ساز vmware آشنا شدیم و دنبال اموزش هایی هستیم .
دوستان متخصص اگر سختشون نیست یه حرفی بزنن :-?
درود
در یک کلام 24 ساعت در دسترس اینترنت باشی
بها بدی
فکر کنم 80 درصد کسایی که هاستینگ دارند موارد زیر در زندگیشون ممنوع به این معنا که وقت انجام دادنشون رو ندارن
پیش خانواده بودن
تفریح
ضعیفی چشم
چاقی(در صورت تحرک نداشتن)
این مورد شاید در بعضی افراد باشه اعصاب نداشتن به مرور زمان اعصاب ندارید با دور و اطرفیانتون ارتباط برقرار کنید وبه حرفاشون گوش کنید
موفق وسربلند باشید
دوست عزیز همیشه هم اینطوری نیست ! خودم میشناسم افرادی رو که الان خیلی پیشرفت کردن و در کنارش تفریحشونم میکنن و با اطرافیان هم ارتباط خوبی دارن .
جوری تعریف کردین که استارتر میترسه :-s
ColdWorld
July 16th, 2017, 11:26
ما هم مشابه شما تازه با مجازی ساز vmware آشنا شدیم و دنبال اموزش هایی هستیم .
دوستان متخصص اگر سختشون نیست یه حرفی بزنن :-?
ظاهراً خیلی سختشونه و مشکلشون اینه که نمیخوان اطلاعات در اختیار کسی قرار بدن تا جایی هم که فهمیدم تجربی هست اینکار.مشکلی نداره بنده یه سرور ارزان از یه دیتاسنتر معمولی با چند ای پی میگیرم و به دوستان خودم وی پی اس رایگان هم شده میدم تا همه چی دستم بیاد.
TZHOST
July 20th, 2017, 19:14
ظاهراً خیلی سختشونه و مشکلشون اینه که نمیخوان اطلاعات در اختیار کسی قرار بدن تا جایی هم که فهمیدم تجربی هست اینکار.مشکلی نداره بنده یه سرور ارزان از یه دیتاسنتر معمولی با چند ای پی میگیرم و به دوستان خودم وی پی اس رایگان هم شده میدم تا همه چی دستم بیاد.
بله کاملا موافقم که هاستینگ چیزی نیست که یاد گرفت شما باید کلی سرور خراب کنید تا یاد بگیرید که چجوری کانفیگ کنید و مشکلات رو رفع کنید . باید اینو بهتون بگم که کانفیگ تنها یه بخش ساده از ماجراست ! بخش اصلی مدیریت سرور ها و بالا نگهداشتن اپتایم هست که همونطور که گفتم تا چیزی خراب نکنید نمیتونید حرفه ای بشید .
اما در خصوص قسمت دوم که گفتید وی پی اس رایگان میدین ! باید حتما نظرتون رو عوض کنید چون با اینکار صددرصد امنیت سرورتون رو پایین میارید و همچنین باید برای هر وی پی اسی که ارائه میدین آیپی جدا تهیه بشه که هر آیپی حدود 1 یورو هست ! پیشنهاد بنده به شما اینه که از یک آلفا ریسلر و یا یک سرور مجازی شروع کنید و کم کم و پله به پله شروع به پیشرفت کنید .(از اول نمیشه پرید پله صدم)
berbidvps
July 27th, 2017, 12:25
کاری بسیار سخت و پردردسر است
کارهای زیادی هستند دردسر کمتر و سود بیشتری دارند.
تجربه شخصی من در این مورد
اگر علاقه ندارید خیلی زود از این کار خسته خواهید شد.ولی اگر علاقه داشته باشید فول تایم هم ک بشید خسته نمیشید.ولی درکل دردسر زیاد داره