ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چندسال در مورد php

wpedit
July 8th, 2017, 19:40
سلام خدمت دوستان
چند سول داشتم که اگر راهنمایی کنید ممنونم.

دوستان کسی آموزش php لقمان آوند سایت 7لرن و تهیه کرده و آیاغ ای آموزش از 0 تا صده؟
من با روزی 4 ساعت تو چه مدتی میتونم کدها رو بشناسم و کار کنم یعنی بلد باشم.(مدت زمان یادگیری معمول چقده؟)
به نظرتون کلا php شروع کنم یا یه فریمورک؟

vpsman
July 8th, 2017, 22:49

سوال عجیبیه
دوست عزیز شما اگر الفبا رو بلد نباشید نمیتونید چیزی یاد بگیرید

بهتره اول به php مسلط بشی بعد از اون بری به سمت فریم ورکها

starting
July 9th, 2017, 05:06
سلام خدمت دوستان

دوستان کسی آموزش php لقمان آوند سایت 7لرن و تهیه کرده و آیاغ ای آموزش از 0 تا صده؟
من با روزی 4 ساعت تو چه مدتی میتونم کدها رو بشناسم و کار کنم یعنی بلد باشم.(مدت زمان یادگیری معمول چقده؟)

اکیدا توصیه نمیشه
مدرس اصلا مسلط نیست
زیاده گویی های الکی
ما برای یکی از اقوام گرفتیم بنده خدا از نت زده شد
بهتره دنبال آموزش های دانشجو یار باشید + جناب شهرکی (http://packages.ncis.ir/php) هم آموزش های خوبی دارن
پارس کلیک هم خوب آموزش داده و رایگان میده بهتون
اما توصیه خودم بشخصه استفاده از w3school (https://www.w3schools.com/php/)هست
اکثرا اینو رفرنس کردن و از رو براتون میخونن

AtrafNet
July 9th, 2017, 10:12
سلام
اگه مهارت خوندن انگلیسی دارید اپلیکیشن SoloLearn بهترین مرجع یادگیری سریع زبان های برنامه نویسی متعدد تو اندروید هستش.
خودم مخالف یادگیری تو گوشی بودم اما وقتی قدرت این اپلیکیشن رو دیدم نظرم عوض شد با این اپلیکیشن هم میشه آزمون های آماده اش رو استفاده کنید تا از مسلط شدن کامل اطمینان حاصل کنید هم میشه با بقیه مسابقه زمانی حل کردن چند تا مسئله زبان مورد نظر رو بذارید و حس رقباتی که پیش میاره خیلی تو یادگیری کمک میکنه.

اما شخصاً خودم با کتاب خیلی راحت ترم و معمولاً شب ها و سایر اوقات بیکاری کتاب های آموزشی مطالعه میکنم ولی می دونم که نحوه یادگیری هر کس متفاوته و ممکنه شما با فیلم آموزشی راحت تر باشید و مثل من پای فیلم آموزشی خوابتون نبره :d

365web.online
July 9th, 2017, 10:41
سلام

خودم مخالف یادگیری تو گوشی بودم اما وقتی قدرت این اپلیکیشن رو دیدم نظرم عوض شد با این اپلیکیشن هم میشه آزمون های آماده اش رو استفاده کنید تا از مسلط شدن کامل اطمینان حاصل کنید هم میشه با بقیه مسابقه زمانی حل کردن چند تا مسئله زبان مورد نظر رو بذارید و حس رقباتی که پیش میاره خیلی تو یادگیری کمک میکنه.

البته تا جایی که میدونم سولولرن رو میشه داخل سایتش هم استفاده کرد. الان سولولرن تبدیل شده به شبکه اجتماعی برنامه نویسها

kouroshDesigner
July 9th, 2017, 12:07
سلام
پارس کلیک (http://parsclick.net/) رو پیشنهاد میکنم اموزش هاشون عالیه

rayanagostar
July 10th, 2017, 10:01
کلا هیچ مدل ویدیو اموزشی توصیه نمیکنم. به صورت پروژه محور خودتون شروع کنید و هر جایی به موردی خوردید تو نت سرچ کنید . w3 و stackover رفرنس های بسیار جامعی هستند

neymar01
July 18th, 2017, 11:47
سلام...ببخشید دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم که جواب بدین ....این زبان پی اچ پی رو میشه بدون رفتن به کلاسهای خصوصی مسلط شد ؟؟؟ یعنی به تنهایی و فقط به کمک گوگل ؟؟؟

game_live25
July 18th, 2017, 12:02
سلام خدمت دوستان

من این دوره رو خریداری کردم ولی واقعا قابل یادگیری نبود . مجبور شدم دوره سایت uncox رو خریداری کنم مبلغش بالا بود ولی php رو با این دوره به صورت عملی یاد گرفتم.