ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد راه اندازی سایت بر روی vps

rezidentevilone
December 28th, 2010, 19:14
سلام..

یه یه vps گرفتم برای چیز پی ان...

حالا می خوام یه سایت هم روش راه بندازم.. سوال اینه که چطور دویمن رو بهش وصل کنم و فضای هاست رو ایجاد کنم ؟ من در این زمینه مبتدی ام ! :|

atilnic
December 28th, 2010, 19:32
سایتت بر پایه asp.net هست مگه؟
داداشی آخه الان روش nttacplus نصب کردی و میخوای روش سی پنل هم نصب بشه؟ امکان نداره که
باید یه وی پی اش مخصوص هاست بگیری یا از هاستینگا هاست بگیری
<:-p

rezidentevilone
December 28th, 2010, 21:02
نه بابا سایت من 4 تا فایل html هست یه سایت ساده هست

نمی شه یعنی ؟

robot
December 28th, 2010, 21:32
وقتی این تایپک ها رو میبینم یاد چند ماه پیش می افتم! یه کم خجالت میکشم /:):(

برای html میتونی از iis خود ویندوز استفاده کنی ولی برای نصب اسکریپت xampp !

MihanServer.com
December 28th, 2010, 21:44
می تونی plask نصب کنی روش سایتتو بالا بیاری.

asghar_30bil
April 9th, 2012, 01:15
یا حق

با سلام

من یک Vps لینوکس خریدم برای اینکه روش یک سایت Wordpress برزم.حالا بماند که چرا هاست نگرفتم و VPS گرفتم:-*
من چندتا سوال اساسی دارم که اگر بگید مشکل من و خیلی ها مثل من که مبتدی هستند حل میشه.

1-اولین ابهام اینجاست که من یک پنل Cpnael روی Vps نصب کردم و همه چیز Ok هست فقط تنها مشکل اینجاست که وقتی وارد پنل میشم بجای پنل Cpanel

که مزایایی مثل File manger یا Creat Sql Datebase داره پنل WHM میاد بالا که توی این پنل نه خبری از file manger هست و نه Create Sql Datebase !!!!

مشکل اول یعنی file manger رو به کمک برنامه Putty و Shell command و همچنین برنامه Filezila حل کردم.اما مشکل اساسی با Create Sql Datebase

هست.اگه من بخوام یک Sql Database درون پنل WHM بسازم چیکارباید بکنم.این رو هم بگم سوء تفاوهم نشه در پنل WHm قسمت SQL وجود داره ولی خبری

از Create نیست.مدیریت اکانت های SQl ساخته شده هم با PHPADMin انجام میشه ولی نمیشه اکانت SQl ساخت و براش پسورد و از اینجور حرفهای

ساخت)؟؟؟؟(این هم بگم برای این می خوام SQL بسازم که بتونم یک وردپرس کوفتی روش نصب کنم چون این جور که تو آموزش ها دیدم باید یک

SQL Database بسازم).

2-مشکل اساسی دوم اینجاست.من یک دمین گرفتم فرض کنید با نام Asgahr.com ولی مشکل این جاست که این دمین من روی VPS Ip من ست نیست .در

صورتیکه خود شرکت هاست من DNS ها رو تنظیم کرده و حتی سایت intoDNS: checks DNS and mail servers health (http://www.intodns.com) میگه که دمین Asgahr.com دارای DNS های Ns1.asghar.com و

Ns2.asghar.comهست ولی مشکل اینجاست که وقتی asghar.com رو حهng می کنی میگه همچین چیزی وجود نداره.حالا نکته اینجاست.Hostname VPS

من اسمش هست Server.asghar.com نکته اینجاست وقتی Server.asghar.com v رو ping می کنم میگه این Hostname Vps من دارای VPS Ip من

هست.می خواستم بدونم اگر من اسم Hostname رو به asghar.com تغییر بدم اونموقع VPS Ip من بر روی Asghar.com ست میشه ؟؟؟(اگر asgahr.com رو

pingکنم در جواب ping من VPS Ip رو به من میده یا باید تنظیمات دیگه ای هم انجام بدم؟؟)

3-آقا در یک کلام من می خوام یک سایت روی VPs اجرا کنم چطوری باید این کارو بکن؟؟؟یا راهنمایی کنید یا یک منبع خوب معرفی کنید یا بگید که مثلا تو باید

فلان مبحث رو بری بخونی...

آخیش مردم بس که تایپیدم:59:

allbert
April 9th, 2012, 01:30
دوست عزیز

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما

در ابتدا باید عرض کنم که اولین کار شما اشتباه در نصب Cpanel هست

برای سایت های شخصی دایرکت ادمین پیشنهاد میشه

به خاطر سرعت امنیت و قیمت لایستس مناسب و کارایی راحت و کاربر پسند

---------------------------------------------

2 اول شما باید در قسمت تنظیمات ابتدایی سی پنل دی ان اس رو تعریف کنید
دوم شما باید یک reseller یا یوزر بسازید
بعد میتوانید با وارد شدن به قسمت یوزر به تمام تنظیمات filemager sql و . . . دسترسی داشته باشید

asghar_30bil
April 9th, 2012, 02:17
وای تازه فهمیدم جریان چیه!!!!!!!
دست و پات طلا ...
داداش فقط در رابطه با سوال دوم . اون هم اینکه تنظیمات DNS رو خود شرکت انجام داده من برای اینکه بتونم VPS IP از روی دمین server.asghar.com بردارم و بذارم روی asghar.com باید Vps Hostname رو به asghar.com تغییر بدم یا اصلا ربطی نداره؟

allbert
April 9th, 2012, 03:20
اگر دی ان اس شما در سی پنل تنظیم شده یاید تنظیمات مابغی رو در پنل دامین انجام بدید

m_hdi
April 11th, 2012, 06:04
سلام..

یه یه vps گرفتم برای چیز پی ان...

حالا می خوام یه سایت هم روش راه بندازم.. سوال اینه که چطور دویمن رو بهش وصل کنم و فضای هاست رو ایجاد کنم ؟ من در این زمینه مبتدی ام ! :|
بله 100% امکان پذیر هست