ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چه بلایی سر این دومین اومده

be099
December 28th, 2010, 19:08
یک عدد دومین داریم یک سال بود ثبت شده ، 14 نوامبر 2010 اکسپایر شده (44 روز پیش)( در tucows ) الان وضعیت این دومین چطوره ؟ کسی میتونه ثبت یا ترنسفر کنه ؟
توی internic.net هم میزنه Status: ok

پ.ن ممدو چرا بن کردین کار داریم بابـــــــــا ، اه

atilnic
December 28th, 2010, 19:35
سلام
شرکت های ثبت کننده دومین اینطوری هست که بعد از تاریخ انقضا دومین بعد اون 40-60-90 یا حالا هخر چقدر بعد اون تاریخ هیچ شرکت دیگه نمیتونه اونو ثبت کنه
این یک ترفند جالبی هست که ***ی دامنه را به صفر میرساند

be099
December 28th, 2010, 20:11
سلام
شرکت های ثبت کننده دومین اینطوری هست که بعد از تاریخ انقضا دومین بعد اون 40-60-90 یا حالا هخر چقدر بعد اون تاریخ هیچ شرکت دیگه نمیتونه اونو ثبت کنه
این یک ترفند جالبی هست که ***ی دامنه را به صفر میرساند

سوال من اینه که این مدت برای دومین های ثبت شده در tucows چند روزه

Sajad
December 28th, 2010, 21:16
http://www.webhostingtalk.ir/f25/2236/

be099
December 28th, 2010, 23:43
دومین من .کام بوده و طبق این :

دوره بازخرید یا Redemption Grace Period: پس از گذشت 45 روز از تاریخ انقضاء دامنه , یک دوره 30 روزه آغاز می شود , در این دوره همانند دوره انقضاء دامنه غیر فعال می باشد , در این دوره تمدید دامنه تنها بوسیله مالک آن و با پرداخت مبلغ جریمه ای معادل 120 دلار علاوه بر هزینه تمدید آن امکان پذیر است.
پس دومین من نمیتونه توسط یکی دیگه ترنسفر یا ثبت شده باشه

اصل ماجرا اینه که این دومینو من ، توسط رادکام (http://www.radcom.ir) ثبت کردم و حالا به صورت کامل این دومین از دست من درومده و رادکام هم میگه شما تمدید نکردی (اینم ماجرا داره ، که تمدید کردم) یکی دیگه اومده گرفته ، من میگم امکان نداره ، میگن خوب ایمیلتو هک کردن اومدن ترنسفر کردن ، در صورتی که من دومین های زیادی و اطلاعات مهم دیگه ای هم داشتم که برای اونا مشکلی پیش نیومده ، و اصلا پنلی که به من داده بودن اصلا امکان ترنسفر نداره ! حالا هم نه تیکت نه ایمیل جواب میدن نه تلفنی چیزی میگن آخر حرفشون این بود که ایمیل آقای د‏ز‏د‏و به من دادن که برید ایمیل بزنید و ازش بپرسید چیکار کنید !!!!
دوستان لطفا راهنمایی کنید که ممکنه چه مساله ای پیش اومده باشه

M-Soltani.ir
December 29th, 2010, 00:22
+ با ممد کار داری ایمیل کن!