توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ثبت دامنه در resello
<?php?>
July 7th, 2017, 00:06
وقتی یک دامنه رو از نمایندگی resello خودمون میخوایم ثبت کنیم . همچین ارروری میده :
Insufficient balance to perform domain registration.
ما 15 دلار در حساب خودمون داریم و هزینه این دامین 8.59 دلار هست .
تشکر بابت وقتی که میزارید
live
July 7th, 2017, 00:14
از پنل اصلی resello اقدام به ثبت کنید نه پنل دامنه ، البته قبلش باید کاستومر ساخته شده باشه
<?php?>
July 7th, 2017, 00:31
از پنل اصلی resello اقدام به ثبت کنید نه پنل دامنه ، البته قبلش باید کاستومر ساخته شده باشه
با تشکر از وقتی که گزاشتید و پاسخ دادید .
منظورتون از پنل اصلی resello چیه ؟
من یک نمایندگی دامنه از یک شرکت طلاهاست تهیه کردم . برای شروع 60 هزار تومان معادل 15 دلار به حسابم زدن .
طبق مراحل زیر که از سایتشون برداشتم پیش میروم . اما در قدم اخر با زدن دکمه Show Queue اررور نمایش داده میشه .
آموزش ثبت دامنه
در پنل نمایندگی به بخش Products --> Domains --> Overview بروید
روی دکمه Action و سپس Register Domain کلیک کنید
در بخش Customer، ایمیل کاربر مورد نظر (که می خواهید دامنه در پنل ایشان ثبت شود) را وارد کنید. (کاربر را باید در بخش Customers --> Action --> Create Customer ایجاد کنید)
در بخش Domain نام دامنه را وارد کنید
روی Show Queue کلیک کنید و مراحل را انجام دهید تا دامنه ثبت شود
live
July 7th, 2017, 13:02
من یک نمایندگی دامنه از یک شرکت طلاهاست تهیه کردم . برای شروع 60 هزار تومان معادل 15 دلار به حسابم زدن .
طبق مراحل زیر که از سایتشون برداشتم پیش میروم . اما در قدم اخر با زدن دکمه Show Queue اررور نمایش داده میشه .
آموزش ثبت دامنه
در بخش Customer، ایمیل کاربر مورد نظر (که می خواهید دامنه در پنل ایشان ثبت شود) را وارد کنید. (کاربر را باید در بخش Customers --> Action --> Create Customer ایجاد کنید)
موردی که میفرمایید تنها یک پنل کاربریست و نه نمایندگی
این مورد رو با طلاهاست در میون بذارید چون کاری از دست شما بر نمیاد
تیک تاک
July 7th, 2017, 15:17
آموزش ثبت دامنه
شما خودتون یک آکانت مستقلا" توی رسیلو بسازید ..بعد یک تیکت به پشتیبانیش بزنید بگید از ایران هستید ...گاهی اوقات شانسی بدون نیاز به پاسپورت یا مدرک خاصی به شما اکانت رسیلری می دن... با داشتن آکانت رسیلری دستتون خیلی بازه و می تونید بینهایت کاستیومر بسازید
penfulmega
July 7th, 2017, 17:33
وقتی یک دامنه رو از نمایندگی resello خودمون میخوایم ثبت کنیم . همچین ارروری میده :
Insufficient balance to perform domain registration.
ما 15 دلار در حساب خودمون داریم و هزینه این دامین 8.59 دلار هست .
تشکر بابت وقتی که میزارید
با سلام
این ارور دو علت میتواند داشته باشد اول اینکه پنل شما شارژ نباشد که شما شارژ کرده اید دوم به دلیل عدم موجودی نماینده شما می باشد
گاهی به دلیل حجم بالای سفارشات ثبت و تمدید در یک روز شارژ تمام میشود
بهتر است با نماینده خود در ارتباط باشید
همچنین در صورتی که مستقیما از خود ریسلو نمایندگی بگیرید با این مشکلات مواجه نمیشوید