با سلام
بنده سایت اصلیم که با وردپرس ایجاد شده دچار مشکل شده. به این صورت که برای optimize کردن جداول همه تیبل ها را مارک کردم و گزینه optimize table را زدم ولی چون از هاست اشتراکی استفاده می کردم و حجم دیتابسم در حدود 1 گیگ بود سرور هنگ کرد و کلا سایتم بالا نیومد.
از متخصص وردپرسی که خودش میزبانم میشه اگه میتونه این مشکلو برام حل کنه سایتمو انتقال میدم.
حجمی حدود 5 گیگ لازم دارم.
tebyanhosting
July 6th, 2017, 17:32
با سلام در تلگرام در ارتباط باشید
sir1
July 6th, 2017, 18:19
ولی یک نکته دیگه
بک اپی که من ریستور میکنم مربوط به 18 روز قبل از اپتیماز است و مشکل با اپتیماز به وجود نیومده. مشکل از سرور هم نیست چون روی هاست ایران سرور هم کامل ریستور کردن. ساب دامنی ها بالا اومد ولی سایت وردپرسی بالا نیومد. پس باید جداول خود وردپرس مشکل دار شده باشند.
اگه جدولی مورد پیدا کرده باشه قابل حل است؟
OmizbanCo
July 6th, 2017, 18:27
درود
در صورت تمایل در ارتباط باشید
تلگرام OmizbanCo
yasserhost
July 6th, 2017, 19:27
انتقال سایت به هاست جدید + میزبان متخصص وردپرس
با سلام
بنده سایت اصلیم که با وردپرس ایجاد شده دچار مشکل شده. به این صورت که برای optimize کردن جداول همه تیبل ها را مارک کردم و گزینه optimize table را زدم ولی چون از هاست اشتراکی استفاده می کردم و حجم دیتابسم در حدود 1 گیگ بود سرور هنگ کرد و کلا سایتم بالا نیومد.
از متخصص وردپرسی که خودش میزبانم میشه اگه میتونه این مشکلو برام حل کنه سایتمو انتقال میدم.
حجمی حدود 5 گیگ لازم دارم.
سلام و احترام خدمت شما دوست بزرگوار
در صورت نماز در تلگرام در ارتباط باشید مشکتلون رو حل کنیم.
miladgh
July 6th, 2017, 23:30
با سلام
شما باید لاگ های سرور رو بخونید ببینید چه خطاهایی دارید
اطلاعات تماس :
دفتر 021-88502241
همراه 09212182842
همراه دوم 09355219824
همراه سوم 09303756663
تلگرام: 09303756663
آدرس (اداری) 1 : تهران ، بلوار اندرزگو
آدرس ( پشتیبانی ) 2: تهران ، عباس آباد ، خ مطهری
جدیدترین افر ها در کانال ما | https://telegram.me/averdad
sir1
July 7th, 2017, 00:57
ممنون از همه دوستان.
فعلا یکی از همکاران روش کار می کنند اگه اوکی نشد مزاحمتون میشم.:106:
Farid Saadat
July 7th, 2017, 01:00
سلام،
احتمال قابل حل بودن مشکل شما تقریبا نزدیک به 0 هستش چون همون طور که در تاپیک دیگرتون توضیح دادم خدمتتون، اگر در هنگام optimize کردن سرور کم بیاره و به هر دلیلی خاموش بشه، احتمال از بین نرفتن حداقل بخشی از اطلاعاتتون غیر ممکن هستش. با آرزوی موفقیت
با احترام
sir1
July 7th, 2017, 01:03
سلام،
احتمال قابل حل بودن مشکل شما تقریبا نزدیک به 0 هستش چون همون طور که در تاپیک دیگرتون توضیح دادم خدمتتون، اگر در هنگام optimize کردن سرور کم بیاره و به هر دلیلی خاموش بشه، احتمال از بین نرفتن حداقل بخشی از اطلاعاتتون غیر ممکن هستش. با آرزوی موفقیت
با احترام
این مشکل مربوط به اپتیماز نیست چون بک اپ قبلی مال 18 روز پیش هست و اون موقه من اپتیماز نکردم.
یکی از جداول وردپرس اسیب دیده که با اپتیماز کردن جداول کلا از دسترس خارج شده.