ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اررور database connection بعد از برگردوندن بک اپ

<?php?>
July 5th, 2017, 12:57
من یک هاست تهیه کردم . هنگام خرید هاست ادرس دامنه رو site.ir زدم

بعدش همون دامنه رو با پسوند .com خرید کردم .

وارد دایرکت ادمین هاستم شدم > domain setup و نام دامنه رو از site.ir به site.com تغییر دادم .

حالا وقتی سایت رو بالا میارم . این اررور رو میده :

Error establishing a database connection
مشکلش چیه ؟

Farid Saadat
July 5th, 2017, 13:01
سلام،
نام هاست ها یکسان نیستند احتمالا. وقتی اسم هاست ها یکسان نباشند باعث میشه پرفیکس دیتابیس هاتون هم یکی نباشه و مشکل دار می شید.

با احترام

<?php?>
July 5th, 2017, 13:07
سلام،
نام هاست ها یکسان نیستند احتمالا. وقتی اسم هاست ها یکسان نباشند باعث میشه پرفیکس دیتابیس هاتون هم یکی نباشه و مشکل دار می شید.

با احترام

باید چطور نام هاست هارو یکسان کنیم ؟

Farid Saadat
July 5th, 2017, 13:11
باید چطور نام هاست هارو یکسان کنیم ؟
از جایی که سرور خریداری کردید این درخواست رو بدین. اگر بتونین نام تیبل ها و ... در phpmyadmin تون رو عوض کنید و به جای name1 که نام هاست اولیتون هست، name2 که نام هاست جدید هست رو قرار بدید هم مشکل حل میشه. فایل config.php تون رو هم چک کنید که اطلاعات دیتابیس جدید وارد شده باشه.

با احترام

pasargad
July 5th, 2017, 13:16
وارد دایرکت ادمین هاستم شدم > domain setup و نام دامنه رو از site.ir به site.com تغییر دادم .
مشکلش چیه ؟

اطلاعات دبیتابیس رو عزیز اشتباه وارد کردید. فایل ارتباط با دیتابیس رو باز کنید، مقادیری که باید برای دیتابیس بزارید رو چک کنید. مشکل برطرف میشه.

vpgroup
July 5th, 2017, 13:38

مشکلش چیه ؟

با سلام و احترام

بله به احتمال زیاد فایل config.php اطلاعات دیتابیس جدید به درستی وارد نشده است.
اگر انجام دادید مشکل برطرف نشد بپردازید به phpmyadmin و بررسی کنید که نام جداول مورد نظر هر دو دیتابیس یکسان باشد
همچنین اگر مشکل شما حل نشد به میزبان خود بگید یک نسخه بکاپ برای شما بازگردانی نماید

موفق باشید

aligoli
July 5th, 2017, 13:44

مشکلش چیه ؟

در فایل کانفیگ cms ، اطلاعات دیتابیس رو بروز کنید.

kamran_b
July 5th, 2017, 17:34
حتما اون مدیریت محتوا به اون دامنه اختصاص داده شده منظور لایسنس هست 1000 احتمال دیگه هم می نونه باشه