ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کانفیگ میکروتیک

mosavi7
December 28th, 2010, 18:10
سلام و خسته نباشید .
دوستان شرمنده نمی دونستم این سوال رو کجا مطرح کنم .
من یه سرور مجازی گرفتم که روز میکروتیک نصبه . الان میخوام کانفیگش کنم .
آیا کسی هست که این کار رو به من آنلاین آموزش بده ؟ هزینه رو پ .خ کنید .

با تشکر

---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 05:08 PM ----------

سلام دستتان درد نکنه !
یکی از بچه ها بنده رو راهنمایی کرد . به تنهایی تونستم کانفیگ کنمش اما یه مشکل کوچیک دیگه دارم .
قبلا رو یه سرور میکروتیک بودم که آدرس http://ip/userman رو به بنده داده بودند من از اونجا یوزرهام رو درست میکردم .
اما متاسفانه رو این هر یوزر و پسوردی میزنم وارد نمیشه . ادمین مربوط به این قسمت رو باید کجا ایجاد کنم .

با تشکر

Veria
December 29th, 2010, 09:27
یوزر ادمین و بدون پسورد.

amiry
May 22nd, 2011, 00:19
up---------- دوستان طریقه ساختن یوزر و تنظیمات رو اگه می شم توضیح بدن ( مخصوصا اساتید با تجربه ) ممنون

Xfise
May 22nd, 2011, 00:52
دوست عزیز یابد شما اتدا برای همین یوزر منیجرتون مدیر تعریف کنید
بسته به ورژن میکروتیک اگر ۳ به بالا باشد همون admin هست

/ tool user-manager customer add login="MikroTik" password="qwerty" permissions=owner

که به جای MikroTik یوزر خودتون و به جای qwerty پسوردتون را میزنید
بعدش هم باید ras بزنید که زیاد سخت نیس !!!!

amiry
May 22nd, 2011, 01:04
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون تا اینجاش روفته بودم کاری نداشته اگه ممکنه از اینجا به بعدش رو راهنمایی بفرمایید مرسی :-<:106::-s

Xfise
May 22nd, 2011, 01:12
خوب شما بفرمایید کجاش گیر کردید تا راهنماییتون کنم :)

amiry
May 22nd, 2011, 01:35
کلا نحوه ی یوزر ساختن و اینکه تنظیمات اولیه چی میخواد باید چیکار کنم؟! (کارایی که بعد نصب باید انجام بشه) :-s :(

Xfise
May 22nd, 2011, 01:44
کانفیگ میکروتیک با user mnager در usermangare اون سمت چپ روی user کلیک میکنی و بعد add و اگه تمامی کانفیگ mikrotik درست باشه نیازی به ای پی دادن نیس و اون پایی ن شارژ را مشخص میکنی و تمام

amiry
May 22nd, 2011, 02:10
دوست عزیز یعنی بعد نصب تنظیمات اولیه هیچی نمی خواد؟

Xfise
May 22nd, 2011, 08:53
اگر خود mikrotik را درست کانفیگ کرده باشید در usermanager فقط باید ras بزنید (یه روتر بسازید ) و بقیه تنظیمات اضافی مثل مدت زمان اعتبار و قیمت و سایر تنظیمات رو انجام بدید حتی میتونید پرداخت انلاین هم بکذارید البته با paypal

savalanhost
May 22nd, 2011, 10:55
دوست عزیز یعنی بعد نصب تنظیمات اولیه هیچی نمی خواد؟
ولی یکسری مشکلات داره یوزر مننجر یکی اینکه اکانت ها مولتی میشدن . یعنی با یه اکانت چند نفر همزمان وصل میشد در صورتی که ما تو پروفایل تیک یک نفر رو می زدیم
به هر حال پیشنهاد می کنم از یه اکانتینگ استفاده کنید خیلی تضمینی تر هستش تا یوزر مننجر

xerox
December 4th, 2011, 21:40
از عزیزان کسی هست در کانفیگ میکروتیک من رو همراهی کنه؟ ردیوس آماده هست، فقط میخوام کانفیگ میکروتیک و اتصالش به ردیوس رو انجام بدم.

در قبالش می تونم نصب freeradius رو بهتون یاد بدم. هزینه ریالی هم اگر داره بفرمایید تقدیم می کنم اما ترجیح میدم به صورت تبادل اطلاعات باشه.

reza115
December 4th, 2011, 21:52
از عزیزان کسی هست در کانفیگ میکروتیک من رو همراهی کنه؟ ردیوس آماده هست، فقط میخوام کانفیگ میکروتیک و اتصالش به ردیوس رو انجام بدم.

در قبالش می تونم نصب freeradius رو بهتون یاد بدم. هزینه ریالی هم اگر داره بفرمایید تقدیم می کنم اما ترجیح میدم به صورت تبادل اطلاعات باشه.

با آی دی من در تماس باشید

xerox
December 4th, 2011, 22:07
سلام

با آی دی من در تماس باشید

دو دقیقه بعد reply شما PM دادم جوابی نرسید.

منتظر همراهی سایر دوستان هستم، اگر با فردی به توافق رسیدم همینجا اطلاع میدم.

reza115
December 4th, 2011, 22:10
دو دقیقه بعد reply شما PM دادم جوابی نرسید.

منتظر همراهی سایر دوستان هستم، اگر با فردی به توافق رسیدم همینجا اطلاع میدم.

مسنجر من یه طوریه که حتما باید طرف تو ادد لیست باشه وگرنه هیچ پی ام ی رد و بدل نمیشه !

xerox
December 4th, 2011, 22:24
مسنجر من یه طوریه که حتما باید طرف تو ادد لیست باشه وگرنه هیچ پی ام ی رد و بدل نمیشه !

موفق باشید!

منتظر همراهی سایر دوستان هستم. تا یکی دو روز آینده اگر کسی نبود خودم باید دست بکار بشم، دیگه سخت تر از کانفیگ freeradius که نیست.
-------------------------------------

ادیت:
خواهشاً الکی پست نزنید، شاید پست شما باعث منصرف شدن فرد دیگری باشه. پیام خصوصی کنید، اگر به توافق رسیدیم همینجا اعلام می کنم تا وقت دیگران گرفته نشه.

saeed25
December 4th, 2011, 23:03
با دروود و احترام
برای پیکربندی با ما در تماس باشید...

plastic
December 4th, 2011, 23:13
موفق باشید!

منتظر همراهی سایر دوستان هستم. تا یکی دو روز آینده اگر کسی نبود خودم باید دست بکار بشم، دیگه سخت تر از کانفیگ freeradius که نیست.
-------------------------------------

ادیت:
خواهشاً الکی پست نزنید، شاید پست شما باعث منصرف شدن فرد دیگری باشه. پیام خصوصی کنید، اگر به توافق رسیدیم همینجا اعلام می کنم تا وقت دیگران گرفته نشه.

موارد مورد نظرتون رو خصوصی بدید تا ایدی بدم خدمتتون.

xerox
December 7th, 2011, 16:34
حل شد...

personne
December 31st, 2011, 00:14
من هر چی سرچ کردم چیزی پیدا نکرددم مجبور شدم اینجا بپرسم من میکروتک دارم میخوام **** 4 برا یاستفاده خودم فعال کنم چه باید بکنم

saeed25
December 31st, 2011, 13:14
با دروود
از آنجا که در انجمن این کار قانونی نیست،می توانید با من در تماس باشید.

---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------

با دروود
از آنجا که در انجمن این کار قانونی نیست،می توانید با من در تماس باشید.

taghi.karimi
December 31st, 2011, 13:32
پ.خ بزنید!تا ok کنم بریتان!

mokhtari.ssh
January 1st, 2012, 11:27
salam

taghi.karimi
January 1st, 2012, 12:19
salam

سلام دوست من :105::53:

bobak
March 18th, 2012, 15:31
با سلام
چطوري ميشه بر روي سرور ميكروتيك يك كارت شبكه ديگر بعنوان ورودي يا همان ether2 ست كرد در صورت امكان راهنمايي فرماييد

mokhtari.ssh
April 5th, 2012, 17:35
با سلام فک کنم باید کارته اولا به صورت فیزیکی رو سیستمت نصب شده باشه تا بتونی انو تنظیمش کنی

saeed25
April 5th, 2012, 17:37
با دروود
اگر روتربورد فیزیکی باشد که امکانش نیست،اما اگر به صورت مجازی نصب کرده اید با استفاده از مجازی ساز می توانید به هر میزان که بخواهید کارت شبکه به آن بیفزایید.

mokhtari.ssh
April 5th, 2012, 17:41
اره با vmw میشه

_omid_
April 5th, 2012, 19:48
با درود
قبلا یادمه 1 برنامه بود اسمش دقیق یادم نیست ( وین باکس ) با این لوگین میشد و کل تنظیمات در اینجا بود یعنی ایپی + یوزر + پسورد میزدی لوگین میشد.
اگه درست گفته باشم
با احترام

Mr_Parham
April 6th, 2012, 03:29
خدمت شما

http://www.webhostingtalk.ir/f14/44328/