PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرح " رو به راه باشید " به پرداخت ملت

mizbanwebhost
July 3rd, 2017, 14:55
سلام

شاید شما هم خبر طرح جایزه یک سکه بدون قرعه کشی بانک ملت یا همان به پرداخت ملت را شنیده یا دیده باشید .

شاید اگر جز همسن و سال های ما باشید پازل اشی مشی یا درب های نوشابه را یادتون باشه .

همه تکه های پازل پیدا می شد به جز یکی . چون اون یکی اصلا تولید نشده بود .

حالا تعجب هست که بعد از این همه سال باز دوباره به پرداخت به این دروغ تبلیغاتی رو آورده و میگه 4 کلمه رو - به - راه - باشید را از روی رسید های دستگاه های پوز جمع آوری کنید و سکه طلا بگیرید .

بنده خودم شخصا اقدام کردم برای تست این قضیه و ابتدا 100 عدد تراکنش ایجاد کردم که همه کلمه های رو - به - و باشید روی همه رسید ها هست ولی دریغ از یک کلمه "راه"

جالب اینجاست که این 4 کلمه را باید در تراکنش های یک هفته خود داشته باشید . فکر نمی کنم کسی را داشته باشیم که در یک هفته بیش از 100 تراکنش بالای 35000 تومان و همه با یک کارت و همه با فقط دستگاه پوز ملت داشته باشد .

دوستان کسی اینجا هست که پوز ملت داشته باشه و تست بگیره ؟ شاید بتونیم همینجا این دروغ را آشکار کنیم . ( و یا شاید واقعیت که البته احتمالش کم هست )

زمان پازل اشی مشی امکانات ارتباطی الان نبود . ولی الان که هست .....

ten_soldier
July 3rd, 2017, 16:32
فکر کنم اون تشتک نوشابه زمزم بود که باید این شعار کامل میشد : "نوشابه ایرانی ، ذائقه ایرانی" سال 70 71 .. تا جایی که یادمه کسی شعار رو کامل نکرد!

mizbanwebhost
July 3rd, 2017, 18:25
بله درست می فرمایید . همان حدود بود .

الان بعد از این همه سال مجددا چه فکری کرده اند و چنین طرح منسوخی را اعلام کرده اند . باید به اون ایده پرداز تبریک گفت.

gigarayaneh
July 3rd, 2017, 19:30
با سلام
دستگاه پوز ما را دیشب آپدیت کردن
الان تراکنش 35 تومان به بالا زدیم هیچ چیزی روی برگه چاپ نزد و چاپ قبلی بود!
زنگ زدیم میگه بعضی ها را چاپ میکنه تازه کلمه "راه" هم بد گیر میاد!
تا حالا که چیزی برای ما چاپ نزده! چه برسه کلمه راه!

elementary
July 3rd, 2017, 20:54
سلام

شاید شما هم خبر طرح جایزه یک سکه بدون قرعه کشی بانک ملت یا همان به پرداخت ملت را شنیده یا دیده باشید .

شاید اگر جز همسن و سال های ما باشید پازل اشی مشی یا درب های نوشابه را یادتون باشه .

حالا تعجب هست که بعد از این همه سال باز دوباره به پرداخت به این دروغ تبلیغاتی رو آورده و میگه 4 کلمه رو - به - راه - باشید را از روی رسید های دستگاه های پوز جمع آوری کنید و سکه طلا بگیرید .

بنده خودم شخصا اقدام کردم برای تست این قضیه و ابتدا 100 عدد تراکنش ایجاد کردم که همه کلمه های رو - به - و باشید روی همه رسید ها هست ولی دریغ از یک کلمه "راه"

جالب اینجاست که این 4 کلمه را باید در تراکنش های یک هفته خود داشته باشید . فکر نمی کنم کسی را داشته باشیم که در یک هفته بیش از 100 تراکنش بالای 35000 تومان و همه با یک کارت و همه با فقط دستگاه پوز ملت داشته باشد .

دوستان کسی اینجا هست که پوز ملت داشته باشه و تست بگیره ؟ شاید بتونیم همینجا این دروغ را آشکار کنیم . ( و یا شاید واقعیت که البته احتمالش کم هست )

اگر میخواهید دروغ رو اثبات کنید با حداقل 3 یا 4 پوز و 4-5 کارت و حدود 30 40 تراکنش روی هر دستگاه و کارت میشه دروغ رو اثبات کرد
با میانگین نسب کلمات به تعداد رخ دادن حتی اگه به کلمه راه هم برسید بازهم چون این کلمه از نظر دسترسی در درجه ای تنظیم شده که نایاب باشه این خودش قابل پیگرد هست

با یک وکیل خوب در زمینه قرعه کشی مشورت کنید حتما میتونید راحت شکایت کنید البته بانکها مشاوران خوبی درزمینه قرعه کشی و جشنواره دارند همچنین پارتی
ولی من خودم از یک شرکت خصوصی قرعه کشی شکایت کردم دو برابر پول ماشین رو به من دادند :) و ماشین هم یک نفر دیگه برنده شد

mizbanwebhost
July 3rd, 2017, 22:44
اگر میخواهید دروغ رو اثبات کنید با حداقل 3 یا 4 پوز و 4-5 کارت و حدود 30 40 تراکنش روی هر دستگاه و کارت میشه دروغ رو اثبات کرد
با میانگین نسب کلمات به تعداد رخ دادن حتی اگه به کلمه راه هم برسید بازهم چون این کلمه از نظر دسترسی در درجه ای تنظیم شده که نایاب باشه این خودش قابل پیگرد هست

با یک وکیل خوب در زمینه قرعه کشی مشورت کنید حتما میتونید راحت شکایت کنید البته بانکها مشاوران خوبی درزمینه قرعه کشی و جشنواره دارند همچنین پارتی
ولی من خودم از یک شرکت خصوصی قرعه کشی شکایت کردم دو برابر پول ماشین رو به من دادند :) و ماشین هم یک نفر دیگه برنده شد

سلام
چند دستگاه درست .

ولی باید همه جمله را با یک کارت به نام شخص درست کنید اون هم طی یک هفته .

گیرم با کارت دیگری هم کلمه مورد نظر پیدا بشه به درد نمیخوره .

فکر می کنم 100 تا تراکنش تست قابل قبولی باشه .

حتی این امکان را هم داریم که واقعا با یک کارت تا 1000 تراکنش در چند دستگاه داشته باشیم .
ولی گفتم ابتدا دیگران هم تست کنند .

safaeean
July 3rd, 2017, 23:13
خب مطمعنا به پرداخت هم اینقدر ضایع تقلب نمیکنه . بخواد تقلب کنه یه کاری میکنه برا هر کارت هر هفته یه کلمه تصادفی نایاب یا کم یاب بشه.
باز باید بررسی بشه . موفق باشید.

al021
July 3rd, 2017, 23:19
از یه نظر دیگه هم اگه اینجوری باشه طرف با 500 تا تراکنش سکه رو میبره و پولی هم از دست نمیده چون دستگاه پوز به حساب خودش پولو میریزه !! و این یکم غیر ممکن به نظر میرسه ..
باز باید تست کرد با چندین نفر با 1000 تا تراکنش در زمان های مختلف که ثابت شه !!

Farid Saadat
July 3rd, 2017, 23:30
سلام. بعید میدونم اگر تمامی خرید ها از یک پوز باشه بهتون جمله رو بده... باید چندین پوز مختلف باشند. خیلی تابلو هست اگر همه پرداخت ها از یک پوز باشن و جمله هم در بیاد..
با احترام

elementary
July 4th, 2017, 00:33
سلام
چند دستگاه درست .

ولی باید همه جمله را با یک کارت به نام شخص درست کنید اون هم طی یک هفته .

گیرم با کارت دیگری هم کلمه مورد نظر پیدا بشه به درد نمیخوره .

فکر می کنم 100 تا تراکنش تست قابل قبولی باشه .

حتی این امکان را هم داریم که واقعا با یک کارت تا 1000 تراکنش در چند دستگاه داشته باشیم .
ولی گفتم ابتدا دیگران هم تست کنند .

تا زمانی که شاپرک کارمزد نمیگیره میشه از اینکار ها کرد شما هزار تراکنش بزن پول به صورت کامل برمیگرده برات
اما نکته ای که هست قطعا تو سوییچ برای متقلب بند تعریف شده مثلا یک کارت از یک دستگاه پوز در روز بیشتر از 50 تراکنش در یک ساعت زد کلمه مورد نظر نیاد براش

بهترین راه استفاده از چند دستگاه پوز هست و یک کارت که در یک هفته باید چندین تراکنش بزنیم و تست کنیم
ولی بنظر من یک سکه انقدر ارزش نداره که بانک بیاد گدا بازی دربیاره
همون هزار تراکنش شما حداقل 100 تا 300 هزارتومن سود بین بانکی تعلق گرفته بهش ( از شما کم نمیشه بین تصمیمات بین بانکی هست و بحثش سنگین مثل همون سود بانکی هست )

mizbanwebhost
July 4th, 2017, 00:52
از یه نظر دیگه هم اگه اینجوری باشه طرف با 500 تا تراکنش سکه رو میبره و پولی هم از دست نمیده چون دستگاه پوز به حساب خودش پولو میریزه !! و این یکم غیر ممکن به نظر میرسه ..
باز باید تست کرد با چندین نفر با 1000 تا تراکنش در زمان های مختلف که ثابت شه !!

خیر.
طبق قانونش نباید از دستگاه پوز مربوط به صاحب کارت خرید شده باشد .

gigarayaneh
July 4th, 2017, 17:32
با سلام
دوستان امروز حدود چهار میلیون تومان تراکنش زدیم
باید تراکنش ها بالای 35 هزارتومان باشه که چاپ بده
دریغ از یک دونه کلمه "راه"
احتمال میدم این کلمه را برای تراکنش های شارژ قرار داده باشند اگه اینطوری بود که همه سکه میگرفتند!

هر تراکنش با مبلغ 350 هزار ریال یا بالاتر
هر تراکنش خرید شارژ 50.000 ریال یا بالاتر
پرداخت قبض بالاتر 350.000 ریال

حالا کی میخواهد هی قبض و شارژ بزنه!

psfa
July 4th, 2017, 19:04
تبلیغاتش رو که دیدم آخرش نوشته بود هر هفته 40 نیم سکه بهار آزادی
پس نمیشه بهش گفت بدون قرعه کشی. چون حد اکثر هر هفته قراره به 40 نفر فقط سکه داده بشه

elementary
July 4th, 2017, 19:54
با سلام
دوستان امروز حدود چهار میلیون تومان تراکنش زدیم
باید تراکنش ها بالای 35 هزارتومان باشه که چاپ بده
دریغ از یک دونه کلمه "راه"
احتمال میدم این کلمه را برای تراکنش های شارژ قرار داده باشند اگه اینطوری بود که همه سکه میگرفتند!

هر تراکنش با مبلغ 350 هزار ریال یا بالاتر
هر تراکنش خرید شارژ 50.000 ریال یا بالاتر
پرداخت قبض بالاتر 350.000 ریال

حالا کی میخواهد هی قبض و شارژ بزنه!

با استفاده از وبسایت حسابیت شناسه قبض و شناسه پرداخت صادر کنید کارمزدش فکرکنم نیم درصده

mizbanwebhost
July 7th, 2017, 15:28
کسی هست که کلمه " راه" را پیدا کرده باشه ؟ بنده که با تست های مختلف مطمئنم که نیست و نخواهد بود . ولی بازم میخوام ببینم بقیه هم تست کردن .

gigarayaneh
July 8th, 2017, 12:22
دوستان گشتم نبود نگرد نیست!
این احتمال که گیر ما که داریم تست میکنیم صفر درصد می باشد.
هر کلمه ای که بخواهید هست جالبه به صورت راندوم بهت میده فرقی نداره مبلغ چقدر باشه!
یعنی بالا 35 اگه 350 میلیون هم باشه فرقی نداره
هرکی پیدا کرد باید دو تا سکه بهش جایزه داد!
باید اصلا بگند هرکی راه را پیدا کرد سکه میگیره!

بعد تازه یکی هم پیدا کرد کجا این همه باید خرید کنه که بقیش گیرش بیاد همه که دستگاه پوز ندارند که خرید نکنند!

aligoli
July 8th, 2017, 16:35
سلام

نمیشه فتوشاپ کرد پرینت گرفت ؟ =p~

- - - Updated - - -

تبلیغاتش رو که دیدم آخرش نوشته بود هر هفته 40 نیم سکه بهار آزادی
پس نمیشه بهش گفت بدون قرعه کشی. چون حد اکثر هر هفته قراره به 40 نفر فقط سکه داده بشه

احتمالا به فامیلای خودشون میدن.

m66moradi
September 13th, 2017, 11:15
باسلام
پوز فروشگاه من ملت هستش و تا این لحظه کارتهایی که برای مشتریان با مبالغ مختلف کشیدم کلمه راه در نیومده. حتی یکی از دوستام که اونم سوپر مارکت داره و تعداد تراکنشاش خییییلی زیاده اونم نتونسته کلمه راه رو در بیاره. من خودم دیروز 30 تا پوز 35 تومنی برای خودم کشیدم همه کلمات چندبار در اومد بجز راه. در ضمن تاحالا من ندیدم اسم برنده ای رو اعلام کنن