PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی لینوکس و مشکل داون شدن خودکار

kambiz619
July 2nd, 2017, 22:33
سلام دوستان
من یه هفته ای هست که سایتم رو بردم روی سرور مجازی
سرور رو با نصب دایرکت ادمین و سنت او اس 7 تحویل گرفتم و بعد از اون بک آپم رو ریستور کردم و دی ان اس ها رو تنظیم کردم و سایتم بالا اومد و اوکی بود همه چی
ولی یه مشکل پیش اومده اینکه سایتم روزی یکبار داون میشه و حتی دایرکت ادمین هم باز نمیشه و من مجبور میشم از تو پنل سرویس دهنده سرور رو ریستارت کنم و بعد از ریستارت دوباره بعد از یه بازه زمانی حدودا یک روز دوباره این مشکل بوجود میاد
مشکل از چی میتونه باشه؟ آیا این مشکل با تنظیمات خاصی رفع میشه یا از کمبود منابع میتونه باشه چون اکثرا وقتی تو putty چک میکنم سی پی یو رو 100 درصد میره و بیشترین استفاده نیز mysql داره .
ممنون میشم مجربین توی این زمینه راهنماییمون بکنند
؟

starting
July 2nd, 2017, 23:58
سلام دوستان
من یه هفته ای هست که سایتم رو بردم روی سرور مجازی
سرور رو با نصب دایرکت ادمین و سنت او اس 7 تحویل گرفتم و بعد از اون بک آپم رو ریستور کردم و دی ان اس ها رو تنظیم کردم و سایتم بالا اومد و اوکی بود همه چی
ولی یه مشکل پیش اومده اینکه سایتم روزی یکبار داون میشه و حتی دایرکت ادمین هم باز نمیشه و من مجبور میشم از تو پنل سرویس دهنده سرور رو ریستارت کنم و بعد از ریستارت دوباره بعد از یه بازه زمانی حدودا یک روز دوباره این مشکل بوجود میاد
مشکل از چی میتونه باشه؟ آیا این مشکل با تنظیمات خاصی رفع میشه یا از کمبود منابع میتونه باشه چون اکثرا وقتی تو putty چک میکنم سی پی یو رو 100 درصد میره و بیشترین استفاده نیز mysql داره .
ممنون میشم مجربین توی این زمینه راهنماییمون بکنند
؟

یحتمل کش رم پر میشه و اتوماتیک خالی نمیشه و نیاز به ریبوت هست !!
اون لحظه پینگ گرفتین؟ ببینید پینگ میده؟

Majdict.com
July 3rd, 2017, 12:38
با سلام
چک کنید ببینید اتک روی سایتتون ندارین؟شاید یک پکت بالا ارسال میشه به سایت شما و چون سیستم کم میاره هنگ میکنه و شما مجبور به ریست کردن میشین البته فقط حدس میزنم
موفق باشین

unique2017
July 3rd, 2017, 12:50
باسلام
ممکن است کوئری های زیاد در یک تایم خاصی ارسال میشه که بیشتر از کشش هست حالا یا به خاطر فعال بودن خبریاب یا مثلا حمله
و یک احتمال دیگه اینکه سرور شما به خطا و فشار حساس هست و بعد از اینکه کمی با سایت کلنجار میرید یا ... ای پی شما را بلک میکنه . اون لحظه با وی پی ان هم چک کنید ببینید همین مشکل هست
موفق باشید

تیک تاک
July 5th, 2017, 07:44
من دقیقا"عین همین مشکل را با سی پنل داشتم.. بعد از انتقال سایتم به یک هاستینگ جدید با وجودی که همه چیز اوکی بود ولی روزی یکی دوبار داون می شد
در مورد دایرکت ادمین نمی دونم ولی با سی پنل مشکل از جداول دیتابیس بود که با هاستینگ جدید نمی خوند.. خود پشتیبانی هاستینگ یکی دو ساعتی رو جداول دیتا بیس کار کردن وو مشکل برای همیشه حل شد