با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز انجمن وب هاستینگ تالک
سرانجام به وعده ای که داده بودیم عمل کردیم ...
حاصل پروژه ای 4 ساله ...
× سرور های لوکیشن کانادا ×
قوی ترین سرور موجود از لحاظ منابع ×50 درصد تخفیف × استثنائی ترین پیشنهاد انجمن !
36229
اغاز فروش سرور های مجازی ابری با پنل حرفه ای کلود استک برای اولین بار در ایران !
آیا از حملات مختلف بر روی سرور و سایت خود کلافه شده اید؟
ایا از صرف هزینه های گزاف برای کانفیگ های مختلف بر روی سرور برای جلوگیری از این حملات خسته شده اید ؟
ایا زمان زیادی برای پشتیبانی در هاستینگ های مختلف هدر میدهید ؟
ایا به دنبال تجربه جدید هستید و میخواهید از اخرین فناوری روز دنیا مورد استفاده از بزرگترین سرویس دهنده ها بهرمند شوید ؟
ایا به دنبال کیفیت مناسب و با مقرون به صرفه ترین قیمت ، در قالب یک پکیج هستید ؟
پارس ایرانیک با پیشنهاد ویژه ، دیدگاه شما را نسبت به سرویس های مجازی متحول خواهد کرد .
علم و فناوری همواره در تلاش برای راحتی کاربران و افزایش امنیت سرویس ها بوده است .
این امر در زمینه هاستینگ نیز در چند سال اخیر بسیار مشهود بوده است .
سرویس های ابری در چند سال اخیر تقریبا بازار را به تسخیر خود دراورده اند و مردم نیز استقبال خوبی از این نوع سرویس ها داشته اند .
" در پارس ایرانیک سعی ما بر این است که نیاز و وابستگی شما به پشتیبانی را به حداقل برسانیم و شما را یاری کنیم که خود مدیریت کامل بر سرور داشته باشید "
روش های قدیمی کند است
زیرا سرویس شما بر روی یک سرور اشتراکی قرار میگیرد که منابع سیستم مثل پردازنده و رم بین صدها کاربر تقسیم شده است
در نتیجه در صورتی که یکی از این سایت ها بازدید بیشتری داشته باشد یا مشکلی (امنیتی یا نرم افزاری ) برایش پیش بیاید به طور مستقیم بر کیفیت سرویس شما نیز تاثیر گذار است
اما رایانش ابری سریع است
در رایانش ابری اولا سرور شما اشتراکی نیست بلکه اختصاصی است .در واقع شما با یک سرور کار نمی کنید بلکه از شبکه ی سرور ها (ابرسرورها) استفاده می کنید
دوما اینکه منابع سیستم به صورت مدیریت شده در اختیار هر کاربر قرار می گیرد . این به این معنا است که هرسرویس به اندازه ی حد مجاز از منابع استفاده می کند و در اصطلاح نمی تواند حق سرویس دیگری را بگیرد
روش قدیمی زیاد امن نیست
معمولا در روش های قدیمی اطلاعات کاربران همواره در خطر قرار دارد
همچنین امکان حملات اینترنتی و داون تایم سرور بسیار زیاد است.
.
اما رایانش ابری امن تر است
زیرا به صورت ۲۴ ساعته سیستم رصد می شود تا هرگونه دسترسی غیر مجاز یا فعالیت مشکوک گزارش و مسدود شود
فایل های شما روی چند سرور ذخیره می شوند در نتیجه همه ی تخم مرغ های شما در یک سبد نیست .
در دوره های منظم تمام سیستم ها توسط ما به روزرسانی می شود و شما بدون دغدغه ی آپدیت کردن همیشه مطمئنید که از آخرین نسخه ی نرم افزار استفاده می کنید
این تکنولوژی به کاربران این اطمینان را می دهد که حریم خصوصی آن ها را حفظ می شود، با این وجود شرکت های سرویس دهنده به طور قانونی یا غیرقانونی می توانند به اطلاعات کاربران نفوذ کنند
روش قدیمی گران است
معمولا سرویس های اشتراکی با سخت افزار مناسب ، بسیار گران هستند و برای کاربران توجیح اقتصادی ندارند
پس برای اینکه از قیمت تمام شده سرور بکاهند ، سرویس دهنده تن به استفاده از سخت افزار قدیمی و نامرغوب میدهد که تمامی مشکلات ان مستقیما برای کاربر خواهد بود
رایانش ابری ارزان است
در رایانش ابری شما هزینه ی راه اندازی اولیه ندارید
تنها هزینه ی پرداخت شده هزینه ی اشتراک سیستم است .
در واقع شما به جای اینکه یک نرم افزار بخرید ، خدمات یک شرکت نرم افزاری را با تمام مزایا برای خود ایجاد می کنید.
هزینه ای که شما به طور ماهیانه یا سالیانه پرداخت می کنید در گران ترین حالت معادل حداقل یک سوم هزینه ای است که شما در روش قدیمی برای دریافت سرویس با سخت افزار مناسب پرداخت میکنید
روش قدیمی پر عیب است
مشهور ترین و پرکاربردترین نرم افزار دنیا ویندوز مایکروسافت است . شرکت مایکروسافت با اینکه بزرگترین شرکت نرم افزاری دنیا است نمی تواند ادعا کند نرم افزاری ارائه می کند که نیاز به بروزرسانی و رفع عیب نداشته باشد
در واقع دنیا به این نتیجه رسیده است که نرم افزار یک سیستم زنده است که هر روز نیاز به نگهداری و بروزرسانی دارد
وقتی شما یک نرم افزار را باقیمت گران برای یک بار می خرید در واقع شما یک مجموعه ای از امکانات و عیب ها را با هم خریده اید
رایانش ابری کم عیب است
در رایانش ابری شما خدمات میخرید نه نرم افزار شما انتظار یک سرویس همیشه در دسترس ، سریع و بروز دارید و ما این امکان را همیشه برای شما فراهم می کنیم . نیازی نیست شما نگران مشکل امنیتی ، خطاهای سیستم ، پشتیبان گرفتن از فایل ها و یا بروزرسانی سیستم باشید . در رایانش ابری همه ی این کارها وظیفه ی ما است
36230
چرا باید از پارس ایرانیک سرویس بگیریم :
- افتخار میکنیم که اولین و تنها سرویس دهنده سرور های ابری کانادا با پنل کلود استک در ایران میباشیم !
- تنها سرویس دهنده ای هستیم که دارای فایروال سخت افزاری با پنل مدیریتی انلاین برای کاربران هستیم !
ارائه کامل ترین پنل مدیریتی سرور !
- پارس ایرانیک مالک 100 % سخت افزار و شبکه میباشد ، بنابراین نگرانی های معمول بابت ابیوز و تاخیر های طولانی پاسخگویی دیتا سنتر ها ، نوسانات ارز و ... را ندارید.
- تمامی پروسه نصب و تحویل سرویس ها اتوماتیک بوده و سرور شما کمتر از یک دقیقه اماده استفاده خواهد بود.
- پارس ایرانیک با تمام مزایای سرور ابری ، دارای 72 ساعت گارانتی بازگشت وجه در صورت نارضایتی میباشد .
- پارس ایرانیک دارای نماد الکترونیک 2 ستاره از وزارت صنعت و معدن میباشد .
این نوید را به کاربران عزیر باید بدهیم که با نصب لینک جدید ، پینگ سرور های ما به دی ان اس سرور گوگل
(8.8.8.8) 1 میلی ثانیه و به irnic زیر 1 میلی ثانیه رسیده است !
بهترین بازدهی و نهایت سرعت برای سایت ها شما !
نمایی از کامل ترین پنل مدیریتی ارائه شده برای سرور های مجازی پارس ایرانیک :
36231
۱ - بخش مربوط به سوابق مالی هر کاربر
۲ - مشاهده جزئیات مربوط به دسیک سرور مجازی
۳ - این بخش در حال حاضر فعال نیست
۴ - مشاهده مشخصات شبکه اعم از ای پی Public / Private سرور ، مدیریت فایروال سرور و ...
۵- مشاهده کلی وضعیت سرور و مشخصات آن
۶ - حذف کردن کامل سرور ابری
۷ - نصب مجدد سیستم عامل یا تغییر سیستم عامل به صورت اتوماتیک
۸ - ارتقاء پلان مورد نظر به پلانی بالاتر به صورت اتوماتیک
۹ - ریستارت سرور
۱۰ - دسترسی به سرور از طریق کنسول
" به مناسبت عمومی کردن سرویس دهی "
سرور های ابری دارای 50 درصد تخفیف اولیه و 25 درصد تخفیف دائمی در صورت تمدید سرویس میباشند !
کیفیت مناسب ، قیمت مناسب در یک پکیج کامل در انتظار شماست !
توجه داشته باشید تخفیف ارائه شده برای پلان های زیر با درایو اس اس دی ارائه شده است .
نیاز به به منابع بیشتری دارید و میخواهید از افر ویژه بهره مند شوید ؟
نگران نباشید ، برای پلان های بالاتر هم افر ویژه ای داریم .
برای اطلاع و استعلام ، از طریق ناحیه کاربری سایت ،در قالب تیکت یا در همین تاپیک پلان مورد نظر را ارسال بفرمایید تا پیشنهادی ماسب برای شما ارسال شود .
اقتصادی
قیمت افر ویژه:
تنها ۱۲,۵۰۰ ت
1 گیگ رم
1 هسته واقعی سی پی یو
40 گیگ درایو SSD سامسونگ
لوکیشن : کانادا
سفارش (http://parsiranic.com/vps)
کد تخفیف : off50
نیمه حرفه ای
قیمت افر ویژه :
تنها ۲۰,۰۰۰ ت
2 گیگ رم
2 هسته واقعی سی پی یو
60 گیگ درایو SSD سامسونگ
سفارش (http://parsiranic.com/vps)
کد تخفیف : off50
شگفتی ها هم چنان به خودی خود باقیست !
با توجه به اینکه اطلاعات شما و رضایت خاطر شما برای ما در جایگاه ویژه ای قرار دارد ، برای تمامی پلان های سرور مجازی 20 گیگ بک اپ سرور رایگان اختصاص داده خواهد شد .
آدرس شرکت :
گيلان - رشت - خ مطهری - جنب بانک ملت - مجتمع نوین - طبقه 3 - واحد 6
در صورتی که سوالی دارید ، میتوانید در همین تاپیک و یا چت انلاین وب سایت و یا از طریق اکانت تلگرام پارس ایرانیک اقدام نمایید .
" دقت داشته باشید تمامی پل های ارتباطی بالا ، تنها برای سوالات قبل از خرید میباشد و پشتیبانی سفارشات تنها از طریق سیستم تیکت در سایت انجام خواهد شد "
darkc0d3r
July 3rd, 2017, 01:17
تو شبکه تون چه سیستم عامل هایی پشتیبانی میشن؟
1993
July 4th, 2017, 00:24
سلام
وقتتون بخیر
سرعت دانلود چقدره تو اوج مصرف سرور؟ من الان جایی هستم که تو اوج مصرف واسه یه فایل یک گیگی یه ربع-بیست دقیقه موندم که واقعا حوصله آدم سر میره. و قیمتایی که نوشتین با تخفیفه یا بدون تخفیف؟
ParsIranic
July 4th, 2017, 12:54
سلام
وقتتون بخیر
سرعت دانلود چقدره تو اوج مصرف سرور؟ من الان جایی هستم که تو اوج مصرف واسه یه فایل یک گیگی یه ربع-بیست دقیقه موندم که واقعا حوصله آدم سر میره. و قیمتایی که نوشتین با تخفیفه یا بدون تخفیف؟
با سلام
روز بخیر
البته سرعت دانلود به فاکتور های مختلفی بستگی دارند .
با توجه به ابری بودن سرور و تخصیص کامل و 100% سخت افزار خریداری شده تنها به شما ، نباید حتی در ساعات اوج مصرف ، افت سرعتی مقایسه کنید .
این نوید را به کاربران عزیر باید بدهیم که با نصب لینک جدید ، پینگ سرور های ما به دی ان اس سرور گوگل
(8.8.8.8) 1 میلی ثانیه و به irnic زیر 1 میلی ثانیه رسیده است !
بهترین بازدهی و نهایت سرعت برای سایت ها شما !
ParsIranic
July 6th, 2017, 11:11
تو شبکه تون چه سیستم عامل هایی پشتیبانی میشن؟
با سلام
عذرخواهی میکنم بابت تاخیر .
در حال حاضر رنج وسیعی از سیتم عامل های محبوب از توزیع لینوکس و ویندوز پشتیبانی میشوند .
لیست به صورت زیر است :
Windows Server 2003
Windows server 2008
Windows server 2012
Centos 6.x
Centos 7.x
Cenos 5.x
Ubuntu 14.x
Ubuntu 15.x
Ubuntu 16.x
Debian 8.x
Kerio Os
sh0pper
July 7th, 2017, 01:03
سلام
من همین الان تو انجمن هاستینگ عضو شدم .
پیشنهادتون رو در تاپیک شاپ کیپر دیدم و از طریق لینکی که گذاشتید گفتم که نظرمو اینجام بنویسم.
البته فعالیت من بیشتر اونجاست با توجه به شغلی که دارم.
پشتیبانی شون واقعا خوبه ، من 2 شب هم تیکت دادم جواب گرفتم .
معذرت میخام که زیاد حرف زدم.
در کل من راضیم ازتون و وظیفم دونستم با توجه به اینکه حوضه فعالیتتون اینجاست ، نظرمو بگم .
مرسی :53::54::113::113::113:
__ERROR__
July 8th, 2017, 11:40
سلام
من یه مدت کاربر شما بودم ولی به دلیل مشکلات شخصی دیگه کارم رو کنار گذاشتم .
همه چی اوکی بود اون تایم .
پشتیبانی خیلی خوب بود و به خوبی راهنمایی میکرد .
تبلیغتون رو تو گوگل پیدا کردم ، اصلا یادم نبود اینجا یوزر دارم .
میخام این سری سرور ابری رو هم تست کنم .
برای هاستنیگ پیشنهاد میکنید ؟
قیمت هارد اضافه چنده ؟
ourweb
July 8th, 2017, 12:57
سلام لطفاً یک آی پی برای تست پینگ ارائه بدید
ParsIranic
July 10th, 2017, 12:15
سلام
من یه مدت کاربر شما بودم ولی به دلیل مشکلات شخصی دیگه کارم رو کنار گذاشتم .
همه چی اوکی بود اون تایم .
پشتیبانی خیلی خوب بود و به خوبی راهنمایی میکرد .
تبلیغتون رو تو گوگل پیدا کردم ، اصلا یادم نبود اینجا یوزر دارم .
میخام این سری سرور ابری رو هم تست کنم .
برای هاستنیگ پیشنهاد میکنید ؟
قیمت هارد اضافه چنده ؟
نظر لطف شماست .
سرویس های ssd را برای سرویس هاستینگ پیشنهاد میکنم .
در صورت خرید از سرویس های ما برای کانفیگ از پیشنهاد ویژه برای کانفیگ 0-100 سرور بهره مند خواهید شد .
قیمت درایو ssd و هارد های hdِd با هم متفاوت میباشد .
چه میزان و از چه نوعی فضا نیاز دارید .
zafirous1939
July 11th, 2017, 01:50
سلام
من درحال حاضر از شما سرویس دارم. مشکلی که هست اینه که به شدت تحت اتک هست vps من. از ظهر تا بحال 9984 اتک ناموفق bruteforce از بیش از 200 آیپی مختلف
شما در این پست گفتین که فایروال دارین اما گویا آیپی که به من دادین شدیدا پابلیکه. راه حلی برای این مشکل دارین؟
ParsIranic
July 11th, 2017, 10:51
سلام
من درحال حاضر از شما سرویس دارم. مشکلی که هست اینه که به شدت تحت اتک هست vps من. از ظهر تا بحال 9984 اتک ناموفق bruteforce از بیش از 200 آیپی مختلف
شما در این پست گفتین که فایروال دارین اما گویا آیپی که به من دادین شدیدا پابلیکه. راه حلی برای این مشکل دارین؟
با سلام
سوال بسیار مناسبی را مطرح کردید .
اگر تاپیک یا سایت را مطالعه کرده باشید ، در تمامی موارد ذکر شده است که این فایروال قابل مدیریت توسط کاربر میباشد .
ما هنگام تحویل سرویس و در سیستم اتوماسیون ، تمامی پورت های TCP / UDP را به صورت پیشفرض در حالت ازاد قرار میدهیم .
اگر در ناحیه کاربری بخش سرویس ها ، به کنترل پنل سرویس خود توجه کرده باشید ، پنلی با قابلیت های خیره کننده مشاهده خواهید کرد .
در یکی از پارت ها به نام " شبکه " شما دسترسی کاملی برای رول نویسی فایروال سرور خود دارید .
کار با این پنل و رول نویسی بسیار ساده بوده و در این راستا ، آموزش بسیار مناسبی فراهم شده است که میتونید مطالعه بفرمایید .
آموزش فایروال سرور های ابری (https://goo.gl/o2S4L4)
ParsIranic
July 17th, 2017, 11:13
سلام لطفاً یک آی پی برای تست پینگ ارائه بدید
ارسال گردید .
دوستان توجه داشته باشند ، سرور ها در لوکیشن کانادا و در سرور روم اختصاصی پارس ایرانیک قرار دارند .
تنها تعداد محدودی از افر این تاپیک باقیست !
darkc0d3r
July 18th, 2017, 13:09
آفر سرور اختصاصی دارید؟ یا صرفا کلود کار میکنید؟
ParsIranic
July 20th, 2017, 01:49
آفر سرور اختصاصی دارید؟ یا صرفا کلود کار میکنید؟
امکان ارائه سرور اختصاصی در رک اختصاصی پارس ایرانیک با بروز ترین سخت افزار نیز فراهم میباشد .
نوع استفاده و میزان منابع مورد نیاز را ارسال بفرمایید تا افر مناسب تقدیم شود .
__ERROR__
July 23rd, 2017, 10:35
نظر لطف شماست .
سرویس های ssd را برای سرویس هاستینگ پیشنهاد میکنم .
در صورت خرید از سرویس های ما برای کانفیگ از پیشنهاد ویژه برای کانفیگ 0-100 سرور بهره مند خواهید شد .
قیمت درایو ssd و هارد های hdِd با هم متفاوت میباشد .
چه میزان و از چه نوعی فضا نیاز دارید .
30-40 گیگ اس اس دی و 500 گیگ هارد معمولی و سیستم عامل ابونتو
stallone
July 24th, 2017, 17:04
کد تخفیف جواب نمیده
AtrafNet
July 24th, 2017, 18:03
سلام
چند تا سوال:
1.به کپی رایت حساسه یا نه؟
2.از تورنت میشه استفاده کرد؟ Seed هم میشه داشت؟
3.ویندوز سرور 2016 هم می تونید نصب کنید؟ چون تا حالا جایی ندیدم بیشتر از 2012 بتونن.
4.میشه من پلن اول با HDD رو به صورت تخفیف 25 درصدی قابل تمدید سفارش بدم؟ یعنی پلن اول با HDD که 20 هزار تومان در سایت نوشتید با تخفیف 25 درصدی که 15 تومان میشه خریداری و ماه های بعد تمدید کنم؟
استفاده فقط کارکرد شخصی مثل دانلود از تورنت و سپس انتقالش به سیستم خودم یا تست چند برنامه ASP.Net و... داره اما هیچ سایتی قرار نیست روش میزبانی بشه.
ParsIranic
July 24th, 2017, 21:59
کد تخفیف جواب نمیده
با سلام
کد تخفیف تست شد و مشکلی نبود .
دقت داشته باشید که کد تخفیف برای پلان رم 1 گیگ و 2 گیگ اس اس دی ارائه شده است .
در صورتی که نیاز به پلان بالاتر دارید ، برای تخفیف ویژه به واحد پشتیبانی تیکت ارسال کنید یا از طریق ای دی تلگرام ، سیستم چت انلاین در ارتباط باشید .
سلام
چند تا سوال:
1.به کپی رایت حساسه یا نه؟
2.از تورنت میشه استفاده کرد؟ Seed هم میشه داشت؟
3.ویندوز سرور 2016 هم می تونید نصب کنید؟ چون تا حالا جایی ندیدم بیشتر از 2012 بتونن.
4.میشه من پلن اول با HDD رو به صورت تخفیف 25 درصدی قابل تمدید سفارش بدم؟ یعنی پلن اول با HDD که 20 هزار تومان در سایت نوشتید با تخفیف 25 درصدی که 15 تومان میشه خریداری و ماه های بعد تمدید کنم؟
استفاده فقط کارکرد شخصی مثل دانلود از تورنت و سپس انتقالش به سیستم خودم یا تست چند برنامه ASP.Net و... داره اما هیچ سایتی قرار نیست روش میزبانی بشه.
1- در باره کپی رایت در صورت ریپورت و ابیوز ما ما ملزم به پیگیری هستیم .
2- در باره تورنت بسیار کم ما به مشکل خوردیم ، کاربری داشتیم که چندین ماه تمدید داشته و بدون مشکل هم از ابن سرویس استفاده کرده .
ولی به صورت کلی با ارسال ابیوز ما تا 2 بار اخطار به کاربر خواهیم داد و بعد این دوره کاربر باید سرویس را منتقل کند .
3- امکان نصب وجود دارد ، ولی با توجه به نوع سیستم عامل باید پلان مناسب انتخاب شود .
4- مشکلی بابت تخفیف درخواستی وجود ندارد ، ولی بنده پیشنهاد میکنم از درایو اس اس دی استفاده بفرمایید ، تفاوت قیمتی چندانی ندارند .
با استفاده ای که ذکر کردید ، نباید مشکلی خاصی روی موارد 1 - 2 داشته باشیم .
30-40 گیگ اس اس دی و 500 گیگ هارد معمولی و سیستم عامل ابونتو
پاسخ شما نیز در تیکت ارسالی داده شد .
:53:
n0ise
July 29th, 2017, 01:58
سلام
واقعا کیفیت سرویس های ابری با سرویس های معمولی قابل مقایسه نیست .
ممنونم واقعا ازتون .
جدا از این موضوضع یک سوال هم داشتم :
ایا امکان ارتقا سرور هم وجود داره ؟
اگر جواب مثبته به چه صورت ؟
ParsIranic
July 30th, 2017, 13:00
سلام
واقعا کیفیت سرویس های ابری با سرویس های معمولی قابل مقایسه نیست .
ممنونم واقعا ازتون .
جدا از این موضوضع یک سوال هم داشتم :
ایا امکان ارتقا سرور هم وجود داره ؟
اگر جواب مثبته به چه صورت ؟
با سلام
خرسندیم که توانسته ایم نظر شما را جلب کنیم .
بله - ارتقاء سرویس به صورت اتوماتیک به پلان های بالاتر میسر میباشد .
کافیست از طریق ناحیه کاربری - سرویس ها ، نسبت به ارتقاء اقدام کنید و یا از طریق تیکت اعلام بفرمایید تا این مورد برای شما پردازش شود .
n0ise
August 7th, 2017, 02:01
سلام
سرویس که تا الان عالی بوده ، همه جوره تست گرفتم و خیلی خوب بازده داشته .
امیدوارم کیفیت و پشتیبانی همینطور تداوم داشته باشه ،
برای تمدید هم تخفیف دارید ؟
برای سیستم عامل هم از همون پنل اقدام کنم دیگه ؟
ParsIranic
August 8th, 2017, 14:21
سلام
سرویس که تا الان عالی بوده ، همه جوره تست گرفتم و خیلی خوب بازده داشته .
امیدوارم کیفیت و پشتیبانی همینطور تداوم داشته باشه ،
برای تمدید هم تخفیف دارید ؟
برای سیستم عامل هم از همون پنل اقدام کنم دیگه ؟
خوشحالیم که رضایت خاطر شما را جلب کرده ایم .
برای تمدید میتونید از 30 درصد تخفیف بهره مند شوید .
برای اعمال این تخفیف از طریق تیکت در ارتباط باشید .
شما میتونید نامحدود سیستم عامل تعویض کنید و در چند ثانیه از ان استفاده کنید .
در پست های قبل تیز ذکر شده است که سعی شده تمامی سیستم عامل های محبوب از توزیع لینوکس و ویندوز در دسترس کاربران قرار گیرد .
sh0pper
August 13th, 2017, 12:45
با تشکر از سرویس دهی مناسب و پشتیبانی خیلی خوبتون .
من ازتون سرویس دارم و خیلی راضیم و یکبار هم در تاپیک شما شرکت کردم .
یه سوالی ...
ما یه پروژه داریم و نیازه که روی سرور ایران کار رو استارت بزنیم .
سرویس ایران هم ارائه میدین ؟
اگه هست که عالی میشه .
ParsIranic
August 18th, 2017, 00:45
با تشکر از سرویس دهی مناسب و پشتیبانی خیلی خوبتون .
من ازتون سرویس دارم و خیلی راضیم و یکبار هم در تاپیک شما شرکت کردم .
یه سوالی ...
ما یه پروژه داریم و نیازه که روی سرور ایران کار رو استارت بزنیم .
سرویس ایران هم ارائه میدین ؟
اگه هست که عالی میشه .
نظر لطف شماست .
باید این نوید رو خدمت کاربران بدیم که به صورت قطعی از اول مهر ماه ارائه سرور های ابری ایران نیز میسر خواهد شد .
MASTER OC 7
August 21st, 2017, 02:19
عالیییییییییییییییییییییی ییییییییییی
پشتیبانی عالی !
kyko
August 23rd, 2017, 01:03
لطفا یک آی پی جهت تست پینگ تایم پ.خ کنید
mehrangta
August 23rd, 2017, 01:47
برای بنده هم یک آیپی جهت تست پینگ ارسال کنید.
برای راه اندازی سرور گیم مناسب هست ؟
ParsIranic
August 24th, 2017, 14:28
لطفا یک آی پی جهت تست پینگ تایم پ.خ کنید
با سلام
متاسقانه امکان ارسال پ.خ برای یوزر شما امکان ندارد .
خطاهای زیر همراه با ارسال شما رخ داد است
ظرفیت صندوق پیام های خصوصی kyko اتمام یافته است و تا زمانی که اقدام به خالی کردن صندوق نکند نمیتواند پیام خصوصی جدیدی بپذیرد.
ParsIranic
August 28th, 2017, 22:31
برای بنده هم یک آیپی جهت تست پینگ ارسال کنید.
برای راه اندازی سرور گیم مناسب هست ؟
ارسال شد خدمتتون .
King DL
September 5th, 2017, 15:18
سلام
چقدر خوبه که هاستینگ ایرانی هم سرور ابری سرویس میده .
من از دیجیتال اوشن سرور داشتم .
کیفیت سرویس هاتون چطوره ؟
اپتایم چی ؟
پنل مدیریتی میدین ؟
تست ای پی و سرعت دانلود رو برام پ.خ کنید لطفا
mehrangta
September 5th, 2017, 15:24
ارسال شد خدمتتون .
ارسال نشده عزیز
ParsIranic
September 6th, 2017, 00:04
سلام
چقدر خوبه که هاستینگ ایرانی هم سرور ابری سرویس میده .
من از دیجیتال اوشن سرور داشتم .
کیفیت سرویس هاتون چطوره ؟
اپتایم چی ؟
پنل مدیریتی میدین ؟
تست ای پی و سرعت دانلود رو برام پ.خ کنید لطفا
با سلام
کیفیت سرویس رو میتونید از کاربران ما جویا باشید .
در 1 سال گذشته با توحه به این که از یکی از معتبر ترین Provider های مخابراتی دنیا میزبانی میشیم ، پایداری بسیار مناسب شبکه داشتیم .
به جرئت میتونیم بگیم که یکی از کامل ترین پتل های مدیریتی در ایران رو ارائه میدیم که تمامی نیاز های کاربران رو بدون وابستگی به سرویس دهنده ، تامین میکنه .
عکس پنل و قابلیت های ان در پست اول ذکر شده است .
ارسال شد .
ParsIranic
September 6th, 2017, 22:54
ارسال نشده عزیز
لطفا مجددا چک بفرمایید .
mahsat.ir
September 8th, 2017, 11:33
درود
یک سفارش ثبت شد
منتظر تحویل هستم
با تشکر
ParsIranic
September 8th, 2017, 13:54
درود
یک سفارش ثبت شد
منتظر تحویل هستم
با تشکر
سلام
سرور شما همون 50 ثانیه اول ساخته شده بود و تنها کافی بود تنظیمات اولیه فایروال را انجام و با کنسول روی سرویس پسورد ست میکردید تا ماشین مجازی شما در دسترس قرار گیرد .
برای سهولت کار این موارد از سمت ما انجام و مشخصات ارسال شد .
September 11th, 2017, 22:59
با سلام
کیفیت سرویس رو میتونید از کاربران ما جویا باشید .
در 1 سال گذشته با توحه به این که از یکی از معتبر ترین provider های مخابراتی دنیا میزبانی میشیم ، پایداری بسیار مناسب شبکه داشتیم .
به جرئت میتونیم بگیم که یکی از کامل ترین پتل های مدیریتی در ایران رو ارائه میدیم که تمامی نیاز های کاربران رو بدون وابستگی به سرویس دهنده ، تامین میکنه .
عکس پنل و قابلیت های ان در پست اول ذکر شده است .
ارسال شد .
من سرور رو تست کردم
اینم نظرم:
پشتیبانی خیلی سریع و به موقع جواب میده
منابع سرویس ها اختصاصی هست (با توجه به تست هام )
کیفیت پورت مناسبه
کانفیگی هم کم برام کردند سایتم رو سریعتر و بهتر از قبل لود میکنه
مرسی کلا =d>:113:
یه سوال در اخر
سرور ایران هم به صورت همین ابری هم دارید ؟
برای گیم سرور میخام کانتر ؟
nashe465
September 12th, 2017, 13:51
درود
تقریبا ۲ ماه است از سرویس های شما استفاده می کنم و کاملا راضی هستم
چند سوال داشتم لطف می کنید جواب دهید
1-برای ازتقا به پلن بالاتر تخقیف ها چگونه می شود. تخفیف خاصی فراهم است
2-تهیه ای پی اضافه به چه صورت است
3-امکان ثبت Reverse DNS در پانل خوب شما نیست آیا امکان ثبت به صورت دستی فراهم است
4-نحوه استفاده از 20 گیگ بک اپ سرور رایگان به چه صورت است (ظاهرا برای بنده فعال نشده)
با تشکر
ParsIranic
September 14th, 2017, 01:12
درود
تقریبا ۲ ماه است از سرویس های شما استفاده می کنم و کاملا راضی هستم
چند سوال داشتم لطف می کنید جواب دهید
1-برای ازتقا به پلن بالاتر تخقیف ها چگونه می شود. تخفیف خاصی فراهم است
2-تهیه ای پی اضافه به چه صورت است
3-امکان ثبت Reverse DNS در پانل خوب شما نیست آیا امکان ثبت به صورت دستی فراهم است
4-نحوه استفاده از 20 گیگ بک اپ سرور رایگان به چه صورت است (ظاهرا برای بنده فعال نشده)
با تشکر
با سلام
خرسندیم که رضایت خاطر شما را جلب کرده ایم .
1- برای ارتقاء نیز تخفیف خواهیم داشت .
برای اطلاع دقیق از تعرفه تخفیف میتونید از طریق تیکت پلان مورد نظر را اعلام کنید تا از تعرفه مربوطه با خبر شوید .
2- محدودیت در ارائه تعداد ای پی نداریم .
هر ای پی 2 هزار تومان قابل سرویس دهی است .
3- بله فراهم میباشد.
میتونید از طریق ارسال تیکت به بخش فنی ما اقدام نمایید .
4- این سرویس به صورت درخواستی برای کاربران فعال میشود .
از طریق پتشیبانی تیکت ارسال بفرمایید تا سرویس برای شما کاملا رایگان فعال گردد.
Cr0w
September 18th, 2017, 12:40
با سلام ، به جهت تست یک درخواست سرور تست چند ساعته خدمت شما ارسال شد .
لطف کنید بررسی کنید با تشکر و احترام .
@nashe465 ، نیک نیم بسیار زیبایی دارید>:D
سرور تست تحویل شد .
دوستان پیشنهاد میکنم حتما استفاده کنید کیفیت های سرور ایشون با digitalocean برابری میکنه .
من قبلا از این شرکت سرور داشتم .
سرور تست parsiranic هم باهاش مقایسه کردم اخه امار ارقامی که اون زمان داشتم رو یادم هست .
بنده یک سری متود های خیلی پیش پا افتاده ای استفاده میکنم که کامل پرفورمانس سیستم و به چالش میکشه .
این تست سرعت دانلود ، سرعت پردازش YUMم سرور رو دقیق یادم نیست ولی دقیقا با Digital ocean فقط چند ثانیه فاصله داشت . ( چون بخواید حدودی هم حساب کنید طوری این امار نمایان میشن که توی اون رنج بدون محاسبه دقیق میتونی خوب رو از بد تشخیص بدی )
ولی فاصله هم به این دلیل بود که سرور قبلیم 4 گیگ رم بود و سرور تستی که ایشون دادن 2 گیگ بود حتی سی پی یو هم پایین تر بود بازم با این حال قدرت نمایی زیادی داشت .
متاسفانه تصویر دیگه تهیه نکردم که با سند و مدرک حرف بزنم .
از دوستانی که به من اعتماد دارن حتما پیشنهاد میکنم باهاشون کار کنید
من الان یک سرور فعال از ovh-web دارم باور کنید من همین تست هارو پنج برابر ضعیف تر میگیرم . تقریبا میشه گفت فاجعه است شاید عددی مث پنج برابرم واسش کم باشه .
بنده به دلایل شخصی و کمی درگیری با جناب farssub محترم فعلا قادر به انتقال نیستم .
hostorder
September 30th, 2017, 20:25
آفر بازم هست؟
دایرکت ادمین رایگان هم دارید؟
مشتری هنیشگی بشیم کانفیگ رو هم کامل انجام میدید؟
ParsIranic
October 2nd, 2017, 02:19
آفر بازم هست؟
دایرکت ادمین رایگان هم دارید؟
مشتری هنیشگی بشیم کانفیگ رو هم کامل انجام میدید؟
با سلام
- بله افر موجوده
- با توجه به اختصاصی بودن لایسنس ها ، پایین ترین قیمت برای لایسنس ها در نظر گرفته شده است .
- در صورت تهیه سرویس از ما ، کانفیگ کاملا حرفه ای سیستم ، با پیشنهادی بسیار عالی انجام خواهد شد .
oxygenbiz99
October 2nd, 2017, 02:37
امکان انکود فیلم رو این سرورها هست؟... منابع سی پی یو بالا احتیاج دارم.... حداقل 5-6 گیگا هرتز ... برای اینقدر سی پی یو هزینه سرور چقدر می شه؟
ParsIranic
October 3rd, 2017, 01:24
امکان انکود فیلم رو این سرورها هست؟... منابع سی پی یو بالا احتیاج دارم.... حداقل 5-6 گیگا هرتز ... برای اینقدر سی پی یو هزینه سرور چقدر می شه؟
با سلام
پلان اخر رو بهتون پیشنهاد میکنم .
8 گیگ رم و 120 گیگ فضای اس اس دی مشخصات سرویس پیشنهادی میباشد .
این پلان دارای 4 هسته سی پی یو میباشد .
با توجه به تکنولوژی ابری منابع کاملا Dedicate برای سرویس شما خواهد بود .
این پلان میزان قدرت درخواستی شما را تامین خواهد کرد .
برای این پلان میتونم 15 هزار تومان تخفیف دائمی برای شما در نظر بگیرم .
میزان پرداختی شما تنها 75 هزار تومان خواهد بود .
در صورت تمایل از طریق تیکت ، چت انلاین و یا اکانت تلگرامی ما اقدام نمایید .
farshid4u
October 6th, 2017, 20:20
سلام
آفر دائمی هست؟
ParsIranic
October 7th, 2017, 21:41
سلام
آفر دائمی هست؟
با سلام
50 در صد تخفیف اولیه + 30 درصد تخفیف دائمی برای پلان های رک 1 گیگ و 2 گیگ تعبیه شده است .
لازم به ذکر است برای پلان های حجیم و حرفه ای پارس ایرانیک ( رم 4گیگ و 8 گیگ ) افر های ویژه ای داریم .
در صورت نیاز کاربران میتوانند برای اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشند .
" کیفیت متفاوت را با سرویس های ابری پارس ایرانیک تجربه کنید "
n0ise
October 12th, 2017, 01:59
سلام .
من کاربر شما هستم .
ممنون بابت سرویس دهی مناسب و پشتیبانی مناسب شما .
ترجیح دادم اینجا سوال کنم شاید برای دیگر کاربران هم این سوال پیش امده باشه .
من دیدم که شما حامی " باشگاه کارافرینی تیوان " هستید .
برای استارتاپ های جوان و نوپا ، تخفیف خاصی دارید ؟
ParsIranic
October 15th, 2017, 16:25
سلام .
من کاربر شما هستم .
ممنون بابت سرویس دهی مناسب و پشتیبانی مناسب شما .
ترجیح دادم اینجا سوال کنم شاید برای دیگر کاربران هم این سوال پیش امده باشه .
من دیدم که شما حامی " باشگاه کارافرینی تیوان " هستید .
برای استارتاپ های جوان و نوپا ، تخفیف خاصی دارید ؟
سلام
بله ما از استارتاپ ها و کسب و کار های جوان نیز استقبال میکنیم و تخفیف های ویژه ای برای این تیم ها داریم .
اگر استارتاپ هستید ، چه سرویسی مد نظر دارید؟
اگر نوع استفاده را بفرمایید ، بهتر میتونم راهنماییتون کنم .
python68
October 17th, 2017, 12:40
من یک مورد سفارش دادم با کانفینگ حرفه ای سی پنل
منتظر تحویل هستم
ahmad4u
October 17th, 2017, 15:25
هزينه سي پنل و كانفيگ حرفه اي آن رايگان ميباشد؟؟
ParsIranic
October 18th, 2017, 02:52
هزينه سي پنل و كانفيگ حرفه اي آن رايگان ميباشد؟؟
با سلام
در صورت تهیه سرویس از ما ، علاوه بر برخورداری از تخفیف ویژه برای سرور مجازی ، از 50 درصد تخفیف کانفیگ دایرکت ادمین و سی پنل برخوردار خواهید شد .
در صورت تمایل و سوالات بیشتر میتونید از راه های زیر با ما در ارتباط باشید .
عرض ادب
من چندین ساله وبمسترم. تاکنون بهترین سرویسی بوده که باهاش برخورد کردم. ولی به خودشون هم گفتم سرویس دهنده های ایرانی اولش خوبن، بعد از یه مدت که مشتری هاشون زیاد شد کیفیت به شدت افت میکنه. اشالا که همیشه با همین قدرت و کیفیت ارایه بدن
vahid-j
October 20th, 2017, 13:55
پینگ از تهران به سرورهاتون (مثلا کانادا) چند میلی ثانیه هست؟ برای وی پی اس ابری ssd؟
python68
October 21st, 2017, 15:55
من ازشون سرور 4گیگ خریدم
خیلی از پشتیبانیشون راضیم
مخصوصا کانفینگ حرفه ای که روی سرور انجام دادن بی نهایت روی کیفیت سرور اثر گذاشته
انشاالله همکاریمون ادامه پیدا میکنه
ParsIranic
October 24th, 2017, 01:20
پینگ از تهران به سرورهاتون (مثلا کانادا) چند میلی ثانیه هست؟ برای وی پی اس ابری ssd؟
با سلام
تست برای شما پ.خ شد .
hajvahid
November 11th, 2017, 03:38
سلام
چند سوال دارم که البته میتونستم توی تلگرام یا با تلفن بپرسم ولی حدس زدم شاید بعضیاش واسه بقیه هم سوال باشه و کمکی بهشون کنه؛ پس ممنون میشم پاسخ بدید:
۱. لوکیشن ایران دقیقا توی چه دیتاسنتری هست و با چه مشخصات سخت افزاری؟
۲. امکان استفاده از سی پنل در ایران هم وجود داره؟ و اگر بله هزینش چقدر هست؟ و اینکه ایا کانفیگ هم میکنید یا نه؟
۳. امکان جا به جایی به لوکیشن ها در سرویس شما وجود داره؟ (فعلا که ظاهرا فقط ایران و کانادا موجود هست) به عبارتی در صورت تمایل میشه وی پی اس منتقل شه به کلود شما در یک لوکیشن دیگه از شما؟ و اگر بله این کار زمان بر هست یا ساده و سریع؟
۴. لطفا ای پی تست ایران و کانادا ارسال بفرمایید
۵. فضای بکاپ از سرور و لوکیشن مجزا ارائه میشه؟
۶. تخفیف یا آفر خاصی در این لحظه اگه موجود هست لطفا برای من بفرستید.
۷. لطفا مشخصات سخت افزاری که استفاده میکنید توی ابرتون مثل مدل cpu ، ram و SSD رو هم در صورت امکان بفرمایید
۸. چه میزان فرکانس پردازشی از هر هسته در اختیار کاربر قرار میگیره؟
۹. شرکتتون رشت هست یا تهران؟ توی نماد اعتبار ادرس تهران درج شده و توی پست اول این تاپیک آدرس مربوط به رشت هست؟
سپاس
X2Maxer
November 11th, 2017, 04:10
سلام
امکان ارائه سرویس با ای پی آمریکا هست ؟
armin3000
November 12th, 2017, 13:57
بنده هم امروز ازشون سرویس گرفتم. البته دیورز شماره تماسشون جواب نداد که بعد روی تلگرام با اینکه در حال رانندگی بودن سوالاتم رو جواب دادن و مشکل تلفنشون هم به دلیل جابجایی بود. سرور من کانادا و با ssd هست. تا اینجای کار بسیار راضی بودم. هم اطلاعات تخصصیشون خوبه و هم پشتیبانی و قیمت مناسب بوده. امیدوارم همین کیفیت در سرویس و پشتیبانی رو در آینده هم ادامه بدن. موفق باشید
ParsIranic
November 14th, 2017, 01:34
سلام
چند سوال دارم که البته میتونستم توی تلگرام یا با تلفن بپرسم ولی حدس زدم شاید بعضیاش واسه بقیه هم سوال باشه و کمکی بهشون کنه؛ پس ممنون میشم پاسخ بدید:
۱. لوکیشن ایران دقیقا توی چه دیتاسنتری هست و با چه مشخصات سخت افزاری؟
۲. امکان استفاده از سی پنل در ایران هم وجود داره؟ و اگر بله هزینش چقدر هست؟ و اینکه ایا کانفیگ هم میکنید یا نه؟
۳. امکان جا به جایی به لوکیشن ها در سرویس شما وجود داره؟ (فعلا که ظاهرا فقط ایران و کانادا موجود هست) به عبارتی در صورت تمایل میشه وی پی اس منتقل شه به کلود شما در یک لوکیشن دیگه از شما؟ و اگر بله این کار زمان بر هست یا ساده و سریع؟
۴. لطفا ای پی تست ایران و کانادا ارسال بفرمایید
۵. فضای بکاپ از سرور و لوکیشن مجزا ارائه میشه؟
۶. تخفیف یا آفر خاصی در این لحظه اگه موجود هست لطفا برای من بفرستید.
۷. لطفا مشخصات سخت افزاری که استفاده میکنید توی ابرتون مثل مدل cpu ، ram و SSD رو هم در صورت امکان بفرمایید
۸. چه میزان فرکانس پردازشی از هر هسته در اختیار کاربر قرار میگیره؟
۹. شرکتتون رشت هست یا تهران؟ توی نماد اعتبار ادرس تهران درج شده و توی پست اول این تاپیک آدرس مربوط به رشت هست؟
سپاس
با سلام
1- این تاپیک مربوط به سرور های لوکیشن کانادا ما میباشد ، تاپیک سرور های ایران ما نیز به زودی درج خواهد شد .
با این حال بنده پاسخ شمارو میدم .
سرور ها در دیتا سنتر ouriran قرار دارند .
سرویس ها با تکنولوژی ابری ارائه میشوند و چندین سرور عملیات پردازش را انجام میدهند .
در حال حاضر ما بیش از 180 گیگاهزتر سی پی یو و همینطور بیش از 150 گیگ رم در دسترس داریم که ایم مقدار همواره با نصب سخت افزار های جدید در حال افزایش است .
2- سرویس سی پنل برای سرور و کاربران ایرانی محدود میباشد .
ولی راه های مختلفی برای عبور از این محدودیت است که ما پیشنهاد نمیکنیم .
پیشنهاد ما استفاده از دایرکت ادمین است که ما نماینده مستقیم این شرکت هستیم و بیش از 300 لایسنس فعال در پنل خود داریم.
از نظر امکانات دایرکت ادمین کاملا مشابه عمل میکند و مشکلات تحریم هم ندارید .
در صورت نیاز هم کانفیگ تخصصی سی پنل یا دایرکت ادمین با تخفیف مناسب قابل انجام است .
3- در حال حاضر امکان انتقال سرویس به صورت تمپلیت از داخل ایران به خارج و بالعکس ، با توجه به تغییرات ساختاری و معماری شبکه ایران ، قابل انجام نیست .
ولی برای سرویس های خارج ایران این امکان وجود دارد .
4- براتون پ.خ خواهد شد .
5 برای سرویس های مجازی پلان 4 و 5 ، 40 گیگ به ازای هر سرویس و برای پلان های پایین تر 20 گیگ فضای رایگان در اختیار شما بر روی سرور مجزا ، قرار خواهد گرفت .
6- پلان درخواستی را از طریق تلگرام یا سیستم تیکت ، با کارشناسان فروش ما در میان بگذارید تا افر مناسب خدمت شما ارائه شود .
7- پاسخ این سوال در مورد شماره "1" شما داده شد .
8- هر هسته توانی به قدرت 3.2 GHz در اختیار کاربر خواهد گذاشت .
9- دفتر های شرکت هم در رشت و هم در تهران ، فعال هستند .
ColdWorld
November 14th, 2017, 02:35
دوست عزیز قیمت ها با تخفیف دائمی هستن؟
پلن 1 رو نیاز دارم.
تنها ۱۲,۵۰۰ ت
1 گیگ رم
1 هسته واقعی سی پی یو
40 گیگ درایو ssd سامسونگ
AriyaDownload
November 14th, 2017, 12:05
سلام
لطفا هزینه پلن یک با دو هسته واقعی رو بفرمایید.
در مورد پلن دو با هارد 20 گیگ هزینه چقدر میشه؟
ahmad4u
November 14th, 2017, 13:33
پارس ایرانیک را به یکی از دوستان یشنهاد دادیم
بابت پشتیبانی و پاسخگویی عالیشون خوشحالیم از این پیشنهاد
ParsIranic
November 15th, 2017, 00:47
دوست عزیز قیمت ها با تخفیف دائمی هستن؟
پلن 1 رو نیاز دارم.
تنها ۱۲,۵۰۰ ت
1 گیگ رم
1 هسته واقعی سی پی یو
40 گیگ درایو ssd سامسونگ
سلام
وقت بخیر
اگر تاپیک رو با دقت مطالعه کرده باشید ، ذکر شده است که این مقدار برای ماه اول میباشد و در صورت تمدید 25 درصد تخفیف دائمی برای شما در نظر گرفته خواهد شد .
با توجه به نوع سخت افزار مورد استفاده ، نوع تکنولوژِی ، مزیت های بیشمار سرویس های ما و ... هزینه ای که برای سرویس ها در نظر گرفتیم ، حداقل میزان تمام شده میباشد تا کاربران با هزینه مناسب ، بهترین کیفیت را تجربه کنند .
شما بابت پلن انتخابی برای ماه اول 12.500 ت و برای ماه های آتی ، تنها 19000 ت پرداخت خواهید داشت .
ParsIranic
November 15th, 2017, 21:00
سلام
لطفا هزینه پلن یک با دو هسته واقعی رو بفرمایید.
در مورد پلن دو با هارد 20 گیگ هزینه چقدر میشه؟
با سلام
پلان های ما در سرور های ابری تعریف شده هستند و در حال حاضر امکان
Customization وجود ندارد .
در صورت تمایل امکان سرویس دهی بر روی سرور های وی ام ویر ما با پلان کاستوم وجود دارد .
سرویس درخواستی پلان 1 با دو هسته سی پی یو و 20 گیگ اس اس دی ، 16000 ت و پلان دو با 20 گیگ اس اس دی دی 25000 ت قابل ارائه است .
در مورد سرویس ابری هم پلان دوم برای ماه اول 20.000 هزار تومان و برای ماه های اتی 32.000 ت قابل ارائه است .
mamajid
November 16th, 2017, 18:17
با سلام
من از ایشون سرور گرفتم پشتیبانی بسیار عالی بود کیفت و سرعت سرور ها هم خوب بوده
Vahab
November 19th, 2017, 02:54
سلام اگر برای پلن رم ۴ گیگ ssd آفری دارید ممنون میشم بفرمایید
ParsIranic
November 19th, 2017, 20:20
سلام اگر برای پلن رم ۴ گیگ ssd آفری دارید ممنون میشم بفرمایید
با سلام
به صورت پیغام خصوصی ارسال شد .
ParsIranic
November 23rd, 2017, 13:50
سلام
امکان ارائه سرویس با ای پی آمریکا هست ؟
با سلام
همانطور که در تاپیک نیز ذکر شده است ، سرور ها در لوکیشن کانادا قرار دارند .
متاسفانه امکان ارائه ای پی امریکا فراهم نیست .
رها-نیوز
November 27th, 2017, 14:33
با سلام
ما یک وبسایت خبری تقریبا پربازدید هستیم.
نیاز به یک سرور مجازی + کانفیگ مطمئن و مدیریت سرور داریم .
پیشنهاد خودتون چیه ؟
من 1-2 هفته ای است که دارم پرس و جو میکنم برای سرویس دهنده مناسب ، اسم شمارو هم خیلی شنیدم .
با این حال گارانتی سرویس هم دارید ؟
ParsIranic
November 28th, 2017, 20:13
با سلام
ما یک وبسایت خبری تقریبا پربازدید هستیم.
نیاز به یک سرور مجازی + کانفیگ مطمئن و مدیریت سرور داریم .
پیشنهاد خودتون چیه ؟
من 1-2 هفته ای است که دارم پرس و جو میکنم برای سرویس دهنده مناسب ، اسم شمارو هم خیلی شنیدم .
با این حال گارانتی سرویس هم دارید ؟
با سلام
پیشنهاد میکنم از پلان فوق حرفه ای ما استفاده کنید .
این پلان دارای 8 گیگ رم
4 هسته سی پی یو
240 گیگ درایو SSD
فایروال سخت افزاری رایگان
قیمت اصلی 90 هزار تومان میباشد که بنده میتونم با هزینه کمتری برای شما محاسبه کنم .
میباشد .
لازم به ذکر است که مدل درایو SSD استفاده شده در سرویس هاب ابری ما ، از نوع Samsung pro میباشد که از گران ترین و بهترین SSD های موجود در بازار است .
بنچمارک این درایو نشان داده که عملکرد بسیار بهتری نسبت به رقبای خود دارد .
ما مالک سخت افزار و شبکه در کانادا هستیم و دسترسی فیزیکی به سرور ها داریم ، از این رو امنیت اطلاعات شما نیز تضمین شده است .
در صورت تمایل امکان کانفیگ 0-100 سرویس شما و مدیریت ان را نیز میتونیم با بهترین قیمت و کیفیت بر عهده بگیریم .
سرویس ها تا 7 روز گارانتی بی قید و شرط عودت وجه دارند و با خیال راحت میتونید خرید کنید .
رها-نیوز
December 1st, 2017, 01:31
با سلام
پیشنهاد میکنم از پلان فوق حرفه ای ما استفاده کنید .
این پلان دارای 8 گیگ رم
4 هسته سی پی یو
240 گیگ درایو SSD
فایروال سخت افزاری رایگان
قیمت اصلی 90 هزار تومان میباشد که بنده میتونم با هزینه کمتری برای شما محاسبه کنم .
میباشد .
لازم به ذکر است که مدل درایو SSD استفاده شده در سرویس هاب ابری ما ، از نوع Samsung pro میباشد که از گران ترین و بهترین SSD های موجود در بازار است .
بنچمارک این درایو نشان داده که عملکرد بسیار بهتری نسبت به رقبای خود دارد .
ما مالک سخت افزار و شبکه در کانادا هستیم و دسترسی فیزیکی به سرور ها داریم ، از این رو امنیت اطلاعات شما نیز تضمین شده است .
در صورت تمایل امکان کانفیگ 0-100 سرویس شما و مدیریت ان را نیز میتونیم با بهترین قیمت و کیفیت بر عهده بگیریم .
سرویس ها تا 7 روز گارانتی بی قید و شرط عودت وجه دارند و با خیال راحت میتونید خرید کنید .
قدرت هر هسته سی پی یو رو لطفا بگید .
ParsIranic
December 2nd, 2017, 12:59
قدرت هر هسته سی پی یو رو لطفا بگید .
هر هسته سی پی یو قدرتی معادل 3.2 گیگاهرتز به صورت واقعی و Dedicate شده ، در اختیار شما قرار خواهد داد .
رها-نیوز
December 11th, 2017, 10:32
سرور رو تهیه کردیم و از کانفیگ و کیفیت ان مخصوصا پشتیبانی بسیار راضی هستیم .
با تشکر
یک سوال داشتم گفتم همینجا سوال کنم شاید برای دوستان دیگه سوال پیش امده باشه .
در صورت خرید سالانه تخفیف دارید ؟
ParsIranic
December 17th, 2017, 12:45
سرور رو تهیه کردیم و از کانفیگ و کیفیت ان مخصوصا پشتیبانی بسیار راضی هستیم .
با تشکر
یک سوال داشتم گفتم همینجا سوال کنم شاید برای دوستان دیگه سوال پیش امده باشه .
در صورت خرید سالانه تخفیف دارید ؟
سلام
وقت بخیر
برای خرید های سالانه ما 1 ماه تخفیف داریم .
یعنی کاربر هزینه 11 ماه را پرداخت کرده و برای 12 ماه سرویس دهی میشود .