PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیشنهاد امکانات برای اسکریپت درگاه واسط

farshid17
July 2nd, 2017, 01:27
با سلام به تمام دوستان

از دوستان تقاضا دارم هر امکاناتی که مد نظرشون هست برای اضافه کردن به سیستم که اون نیاز دارن یا فکر می کنند سیستم خوب میشه بگن

یکی از امکاناتی که تو پروژه ما هست و قبلا zarinpal.com زده ولی پول اضافه میگیرن کارت عابر بانک تخصصی

ما یک کارت با کمک یکی بانک طرف قردادمون درحال تهیه هستیم باامکانات فوق حرفه ایی حتی بیشتر از یک کارت عابر بانک

دوستان اگه امکاناتی مد نظر شما هست بگید

Farid Saadat
July 2nd, 2017, 01:38
پیشنهاداتم رو براتون پ.خ می کنم که دست زیاد نشه تو مواردی که میگم. با آرزوی موفقیت روز افزون

farshid17
July 2nd, 2017, 01:43
پیشنهاداتم رو براتون پ.خ می کنم که دست زیاد نشه تو مواردی که میگم. با آرزوی موفقیت روز افزون

ممنون از شما جواب داده شد باتشکر

natallli
July 2nd, 2017, 08:17
کارت چه سودی داره
اسلا وقتی حساب بانکی داره کارت به چه دردی میخوره

farshid17
July 2nd, 2017, 12:26
کارت چه سودی داره
اسلا وقتی حساب بانکی داره کارت به چه دردی میخورهتسويه اني كنترل حساب رايگان با كارت ميشه تمام كنترل كرد سىد حساب مثلا از مبلغ 10% درصد سودت هست فقط سودت داخل اينكارت ميريزه و بقيه داخل كارت ديگه و خيلي امكانات تا زماني كه نبينيد نمي تونيد بدونيد چه امكاناتي داره

ebiarmin
July 3rd, 2017, 11:42
فقط یک سوال چه تدبیری برای ***** نشدن دارید ؟

farshid17
July 3rd, 2017, 12:13
فقط یک سوال چه تدبیری برای ***** نشدن دارید ؟

کنترل تمام سایت درگاه میدیم و سیستم روی چند جا مختلف کنترل میشه روی( یک سرور و یک دامنه یا دو دامنه نیست ) که اگه اشتباه سایت ما را ***** کردن درگاه قطع نشه و کنترل پنل هم همیشه پایدار باشه