توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وریفای حساب در هنرتز ؟!
Mr.Pouria
June 30th, 2017, 18:41
سلام خدمت همکاران
من میخواستم یک حساب در هنرتز ایجاد و وریفای کنم طبق برسی ها و پرسشی که از پشتیبانی داشتم با پاسپورت باید انجام بشه اما مشکل اینه که من شرایط دریافت پاسپورت را ندارم ( معافیت تحصیلی و هزار دردسر در گرفتن پاسپورت :دی ) قبلا حساب هایی که مدارک میخواستن با کارت ملی قدیمی ( ترجمه رسمی ) وریفای میکردم اما نمیدونم این کارت ملی جدید ها که هیچی روش نیست هم مورد تایید هستن برای ترجمه رسمی و ارائه به دیتاسنتر ؟! یا اصلا نیاز نیست و با یه ترجمه ساده هم میشه ( ترجمه دستی ) و ارسال اون حساب رو وریفای کرد ؟!
meysam021
June 30th, 2017, 19:23
خیر ، کارت ملی ایران به هیچ وجه پذیرفته نمیشه
فقط مدرک شناسایی بین المللی ، که داخلش زبان انگلیسی هم باشه مثل پاسپورت
starting
June 30th, 2017, 20:12
شما شناسنامه رو ببرید دادگستری ترجمه کنند
همین براشون کفایت میکنه
+
میتونید پرینت حساب خود رو از بانک بصورت انگلیسی بگیرید بزارید کنارش
هدف اونا اینه مشخص بشه همچین شخصیتی در واقع وجود داره نه چیزی بیشتر
BazPardakht.Com
June 30th, 2017, 20:36
حساب هتزنر می خواید بدید با 50 تومان پیمنت 24 براتون باز کنه
- - - Updated - - -
یکی از دوستان هر روشی زد برای باز کردن حساب متوجه میشد که از ایرانه حتی 3 تا پاسپورت با یوزر های مختلف برای هتزنر فرستاد
اخرش پیمنت 24 اکانتی باز کرد که حتی هتزنر پاسپورت نخواست ولی باز این قضیه پاسپورت احتمال داره بخوان ولی شاید هم عین دوست ما ازتون نخوان ولی بدید براتون ثبت نام کنن و به پیمنت 24 بگید که پاس ندارید
starting
June 30th, 2017, 21:20
- - - Updated - - -
یکی از دوستان هر روشی زد برای باز کردن حساب متوجه میشد که از ایرانه حتی 3 تا پاسپورت با یوزر های مختلف برای هتزنر فرستاد
اخرش پیمنت 24 اکانتی باز کرد که حتی هتزنر پاسپورت نخواست ولی باز این قضیه پاسپورت احتمال داره بخوان ولی شاید هم عین دوست ما ازتون نخوان ولی بدید براتون ثبت نام کنن و به پیمنت 24 بگید که پاس ندارید
هتزنر با ایرانی ها مشکلی ندارد
برای اطمینان میتوانید روش پرداخت رو بزنید ویزا کارت و بعد از دریافت سرور تثاضا کنید روش پرداخت بشود پی پال
پیمنت 24 پول الکی میگره و اطلاعات فیک بهشون میده
تهش ممکنه اسکن یک ویزا کارت مجازی هم براشون بفرسته که با یک سرچ ده ها ویزا کارت بی نام براتون یافت خواهد شد
BazPardakht.Com
June 30th, 2017, 23:25
هتزنر با ایرانی ها مشکلی ندارد
برای اطمینان میتوانید روش پرداخت رو بزنید ویزا کارت و بعد از دریافت سرور تثاضا کنید روش پرداخت بشود پی پال
پیمنت 24 پول الکی میگره و اطلاعات فیک بهشون میده
تهش ممکنه اسکن یک ویزا کارت مجازی هم براشون بفرسته که با یک سرچ ده ها ویزا کارت بی نام براتون یافت خواهد شد
شما آخرین بار کی ثبت نام کردید؟
تو متنم نوشتم یکی از دوستان 3 بار تلاش کرد ولی چون ایرانی بود قبول نکرد
و ایمیل هم میزدیم بهشون به ما نمی گفتن مشکل چیه و از کجاست
farssub
June 30th, 2017, 23:32
شما آخرین بار کی ثبت نام کردید؟
تو متنم نوشتم یکی از دوستان 3 بار تلاش کرد ولی چون ایرانی بود قبول نکرد
و ایمیل هم میزدیم بهشون به ما نمی گفتن مشکل چیه و از کجاست
اصلا ربطی به ایران یا خارج ننداره ، حرف شما درست هست
با مدارک واقعی از ترکیه هم ما اقدام کردیم ولی رد شد!!
جدیدا سخت گیر شدن و میگن با پاسسپورت باید سلفی ارسال کنید ، بعد ارسال تایید شد :71:
starting
July 1st, 2017, 01:44
اصلا ربطی به ایران یا خارج ننداره ، حرف شما درست هست
با مدارک واقعی از ترکیه هم ما اقدام کردیم ولی رد شد!!
جدیدا سخت گیر شدن و میگن با پاسسپورت باید سلفی ارسال کنید ، بعد ارسال تایید شد :71:
نفرمایید دوست عزیز...!
مگه مریض هستند قبول نکنند
دیتاسنتر هست گرین کارت یا ویزای شینگن که نمیخواید بگرید.... =))
yasserhost
July 1st, 2017, 02:10
سلام خدمت همکاران
من میخواستم یک حساب در هنرتز ایجاد و وریفای کنم طبق برسی ها و پرسشی که از پشتیبانی داشتم با پاسپورت باید انجام بشه اما مشکل اینه که من شرایط دریافت پاسپورت را ندارم ( معافیت تحصیلی و هزار دردسر در گرفتن پاسپورت :دی ) قبلا حساب هایی که مدارک میخواستن با کارت ملی قدیمی ( ترجمه رسمی ) وریفای میکردم اما نمیدونم این کارت ملی جدید ها که هیچی روش نیست هم مورد تایید هستن برای ترجمه رسمی و ارائه به دیتاسنتر ؟! یا اصلا نیاز نیست و با یه ترجمه ساده هم میشه ( ترجمه دستی ) و ارسال اون حساب رو وریفای کرد ؟!
سلام پوریا جان در صورت نیاز میتونید در ارتباط باشید چندتا مدارک داریم براتون افتتاح میکنیم
parandsystem
July 1st, 2017, 14:09
خیلی جالب هست که دوستان پیشنهاد میدن برای چنین کاری 50 تومن پرداخت کنید.
هترنر با ایرانی ها مشکلی نداره و اگر مشکل پرداخت نداشته باشید خیلی راحت verify میشین
البته معمولاَ بعد از پرداخت verify میکنن حساب رو:-|
yasserhost
July 1st, 2017, 14:13
هترنر با ایرانی ها مشکلی نداره و اگر مشکل پرداخت نداشته باشید خیلی راحت verify میشین
دوست گرامی ایشون عرض کردند هیچ مدارکی ندارن حرفی از ایران و خارج و کی زده؟ حرف پول ندیدم !
parandsystem
July 1st, 2017, 14:18
دوست گرامی ایشون عرض کردند هیچ مدارکی ندارن حرفی از ایران و خارج و کی زده؟ حرف پول ندیدم !
پاسخی که دادم در جواب این پست بود.
راه های زیادی هست به خصوص که ایشون گفتن معافیت تحصیلی دارن و فکر میکنم بتونن به راحتی کارت دانشجویی بین المللی بگیرن
Mr.Pouria
July 1st, 2017, 14:58
شما شناسنامه رو ببرید دادگستری ترجمه کنند
همین براشون کفایت میکنه
+
میتونید پرینت حساب خود رو از بانک بصورت انگلیسی بگیرید بزارید کنارش
هدف اونا اینه مشخص بشه همچین شخصیتی در واقع وجود داره نه چیزی بیشتر
تشکر پس فقط مدارک رسمی ترجمه بشه و مهر دادگستری نوردی نیست ... ممنون ♥
- - - Updated - - -
از نظر خودم هر سختی برای افتتاح حساب باشه بهتره بکشیم تا اینکه حساب با نام شخص مجازی ساخته بشه ... به دردسر های اینده نمیصرفه ....
صبحت کردم با دیتاسنتر پریروز اگه موقع پرداخت حساب به نام خود مالک سفارش دهنده باشه اکتیو میکنن که با توجه به ایمکه باید از واسط پی پال گرفت و یا حساب مدارک مجازی استفاده کرد امکانش نیست ..
مدارک زیاده فقط کارت ملی های قدیمی رو ندارم ( هوشمند دارم ) و پاسپورت هم دردسر زیاد داره برای گرفتن ( مخصوصا هزینه ای که باید در بانک به عنوان گرو قرار بدی ) اما خب اگه مجبور باشیم و راه کاری قبول نکنن پاسپورت اخذ میشه ...
پاسخی که دادم در جواب این پست بود.
راه های زیادی هست به خصوص که ایشون گفتن معافیت تحصیلی دارن و فکر میکنم بتونن به راحتی کارت دانشجویی بین المللی بگیرن
تشکر بابت راهنمایی شما دوست عزیز
yasserhost
July 1st, 2017, 15:01
برای کارت ملی یا گواهی نامه باید ببری انگلیسی کنن بعد قبول میکنن
ار دوستان یا اقوام پاسپورت نداری؟
Mr.Pouria
July 1st, 2017, 15:40
برای کارت ملی یا گواهی نامه باید ببری انگلیسی کنن بعد قبول میکنن
ار دوستان یا اقوام پاسپورت نداری؟
اقوام که زیادن اما خب ترجیح میدم به اسم خودم باشه ...
besthosti.com
July 1st, 2017, 15:50
مدارک معتبر بین المللی مثل پاسپورت قابل قبول هست ولی برای پرداخت نیاز به یک ویزا کارت دارید.
shetabanhost
July 1st, 2017, 15:54
سلام خدمت همکاران
سلام
با استفاده از معافیت تحصیلی به سادگی میتونید پاسپورت دریافت کنید
چند قطعه عکس و کپی کارت ملی و شناسنامه رو نیاز هست + مبلغ سه میلیون تومان به حساب نیروی انتظامی بریزین و بگین که قصد سفر زیارتی دارید، بعد از دریافت پاسپورت که در کمتر از 7 روز تحویل میدند، برید به نظام وظیفه و اعلام کنید که سفرتون لغو شده و مبلغ سه میلیون تومان رو براتون آزاد میکنن که بتونید برداریدش .
Mr.Pouria
July 1st, 2017, 15:59
سلام
با استفاده از معافیت تحصیلی به سادگی میتونید پاسپورت دریافت کنید
چند قطعه عکس و کپی کارت ملی و شناسنامه رو نیاز هست + مبلغ سه میلیون تومان به حساب نیروی انتظامی بریزین و بگین که قصد سفر زیارتی دارید، بعد از دریافت پاسپورت که در کمتر از 7 روز تحویل میدند، برید به نظام وظیفه و اعلام کنید که سفرتون لغو شده و مبلغ سه میلیون تومان رو براتون آزاد میکنن که بتونید برداریدش .
تشکر عزیز اما به من گفتن باید مبلغ 15 میلیون واریز کنم ! و کد سخا از این جور چیزا بادی جور کنم ! ...
اما خب طبق گفته شما مراجعه میکنم ببینم چی میشه ...
shetabanhost
July 1st, 2017, 16:06
تشکر عزیز اما به من گفتن باید مبلغ 15 میلیون واریز کنم ! و کد سخا از این جور چیزا بادی جور کنم ! ...
اما خب طبق گفته شما مراجعه میکنم ببینم چی میشه ...
خیر 15 میلیون تومان برای سفر به کشور های دیگه هست
شما بگین سفر زیارتی دارم، برای سفر های زیارتی 3 میلیون تومن دریافت میکنن
بسیار ساده هست، یک نامه از دانشگاه میگیرین برای خروج از کشور به جهت زیارت، میبرین نظام وظیفه یک برگه معرفی بهتون میدن که 3 میلیون تومن به حساب بانک قوامین واریز بکنین
بعد از واریز مبلغ مجدد برمیگردین نظام وظیفه و سرهنگ مهر تایید رو میزنه روی برگه
همون برگه رو به همراه چند قطعه عکس و کپی کارت ملی و شناسنامه به پلیس + 10 میبرین و برای پاسپورت اقدام میکنین
همه این کار ها در یک روز قابل انجام هست به شرطی که از 8 صبح به دنبال انجامش باشید
بعد از رسیدن پاسپورت که نهایتا 7 روزه میرسه میتونید برید نظام وظیفه و اعلام حضور و عدم خروج از کشور کنین تا مبلغ 3 میلیون رو بتونید برداشت کنید از حساب .
upnull50
July 1st, 2017, 23:26
صبحت کردم با دیتاسنتر پریروز اگه موقع پرداخت حساب به نام خود مالک سفارش دهنده باشه اکتیو میکنن که با توجه به ایمکه باید از واسط پی پال گرفت و یا حساب مدارک مجازی استفاده کرد امکانش نیست ..
من با payment 24 که صحبت کردم گفتن اصلا" روی حساب پی پالی که پرداخت می شه حساس نیستن... گفتن فقط اگر حساب خود هتزنر وریفای بشه بعدش می شه از حساب های پی پال مختلف پرداخت کرد ... payment 24 به من گفت خودشون برای مشتری ها همیشه از حساب های پی پال مختلف پرداخت می کنن
starting
July 1st, 2017, 23:33
من با payment 24 که صحبت کردم گفتن اصلا" روی حساب پی پالی که پرداخت می شه حساس نیستن... گفتن فقط اگر حساب خود هتزنر وریفای بشه بعدش می شه از حساب های پی پال مختلف پرداخت کرد ... payment 24 به من گفت خودشون برای مشتری ها همیشه از حساب های پی پال مختلف پرداخت می کنن
حساس نیست
فقط اگر ویزا یا مسترتون با نام باشه و مغایرتی توش باشه گیر میدن
اون ovh هست که به زمین و زمان گیر میده
هتزنر کاری به این حرفها نداره و دقیقا میدونن ایرانیها پرداختهاشون با واسطه هست
upnull50
July 2nd, 2017, 00:06
حساس نیست
فقط اگر ویزا یا مسترتون با نام باشه و مغایرتی توش باشه گیر میدن
اون ovh هست که به زمین و زمان گیر میده
هتزنر کاری به این حرفها نداره و دقیقا میدونن ایرانیها پرداختهاشون با واسطه هست
کدوم دیتا سنترها به تغییر پی پال حساس اند؟
( منظورم بعد از این که حساب تو اون دیتا سنتر وریفای شد)
starting
July 2nd, 2017, 00:15
کدوم دیتا سنترها به تغییر پی پال حساس اند؟
( منظورم بعد از این که حساب تو اون دیتا سنتر وریفای شد)
کلی دیتا سنتر داریم حالا کدوم رو بگیم
اما از اوناییش که ایرانیها خیلی استفاده میکنند فقط ovh
کارو و آی وب حساس نیستن
لیزوب /هتزنر حساس نیستن
رداستیشن که کلا پرداخت زرین پال بواسطه آلما هاست گذاشته
راپید سدوئیچ هم حساس نیست
ایکس ال هاست که مالکش ایرانیه جدیدا هم شعبه ایران رو روی دامنه ملی زده
عموما اونهایی حساس هستند که بعد از پرداخت تراکنشتون میره حالت زرد یا بقولی نیاز به تائید داره
که کمتر جایی اینطوره
حتی سایتهای name.com/Namecheap.Com/hostgator/ 1and1 و امثالهم ندیدم به این حساس باشند که حتما پی پال باید به نام پرداخت کننده باشه
حتی همون ovh هم شما با کارت ویزای خودتون پرداخت کنید زنگ میزنن تایید میکنن یعنی بعبارتی هر کس از ثبت نام سختگیری کرد تو مراحل بعدی هم سخت میگیره
وگرنه اکثرا دارند با واسطه پرداخت میکنند یا حواله میزنن(بخصوص برای هتزنر)
upnull50
July 2nd, 2017, 02:01
کلی دیتا سنتر داریم حالا کدوم رو بگیم
اما از اوناییش که ایرانیها خیلی استفاده میکنند فقط ovh
کارو و آی وب حساس نیستن
لیزوب /هتزنر حساس نیستن
رداستیشن که کلا پرداخت زرین پال بواسطه آلما هاست گذاشته
راپید سدوئیچ هم حساس نیست
ایکس ال هاست که مالکش ایرانیه جدیدا هم شعبه ایران رو روی دامنه ملی زده
عموما اونهایی حساس هستند که بعد از پرداخت تراکنشتون میره حالت زرد یا بقولی نیاز به تائید داره
که کمتر جایی اینطوره
حتی سایتهای name.com/Namecheap.Com/hostgator/ 1and1 و امثالهم ندیدم به این حساس باشند که حتما پی پال باید به نام پرداخت کننده باشه
حتی همون ovh هم شما با کارت ویزای خودتون پرداخت کنید زنگ میزنن تایید میکنن یعنی بعبارتی هر کس از ثبت نام سختگیری کرد تو مراحل بعدی هم سخت میگیره
وگرنه اکثرا دارند با واسطه پرداخت میکنند یا حواله میزنن(بخصوص برای هتزنر)