ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک مشکل خیلی عجیب

babakebrahimi
June 30th, 2017, 18:27
سلام
دوستان وقت بخیر
من یک مشکل خیلی عجیب پیش اومده واسم
یک اکانت نمایندگی هاست ابری گرفتم از یکی از شرکتهای معتبر که نمیخوام اسمش مطرح بشه
با یک دامنه ملی این اکانت ایجاد شد و نیم سرورهای اختصاصی دامنه رو روی آی پی اختصاصی ست کردم، بعد به دلیل مشکلی که از طرف ایرنیک و تاخیر و خلل در عملکرد سیستمهاشون هست خواستم دامنه رو عوض کنم و یک دامنه بین المللی ایجاد کردم نیم سرورهای اختصاصی رو با آی پی اختصاصی ایجاد کردم و گفتم دامنه اصلی اکانت رو تغییر بدن به دامنه جدید بین المللی
الان خود اکانت کار میکنه ولی NS Record و SOA Record های دامنه رو که استعلام میگیرم داره اشاره میکنه به نیم سرور دامنه ملی قبلی که روی اکانت بود!
جالبه این دو دامنه و نیم سرورهاشون هیچ ربطی به هم نداشتن و ندارن، تنها راه ارتباطیشون یک اکانت مشترک روی cPanel هست
متاسفانه تیم پشتیبانی شرکت هم از درک و حل این مسئله عاجز هست و تنها راهکاری که دارن اینه که کلا اکانت رو پاک بکنن و دوباره از اول ایجاد بکنن
ولی برای من مهمه بدونم این مشکل از کجا ناشی میشه و چرا؟ و راه حل اصولی اون غیر از راحت ترین راه که حذف و ایجاد دوباره اکانت هست، چیه؟

ximenes
July 9th, 2017, 13:52
سلام،
با سپاس از توضیحاتتون. کافیه به تنظیمات dns در سرور دی‌ان‌اس مراجعه کنند.
برخی پنل‌ها مثل دایرکت‌ادمین و سی‌پنل با استفاده از رابط گرافیکیشون به راحتی میشه رکوردهای مورد نظر رو تصحیح کرد. اما به طور کلی در تمامی سرورهای ویندوزی و لینوکسی بدون پنل کاربری یا رابط گرافیکی نیز می‌توان رکوردهارو در تنظیمات سرور دی‌ان‌اس تصحیح و موارد مورد نظر رو اعمال کرد.
پیروز باشید.