توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظر در مورد یه سیستم درگاه واسط
farshid17
June 29th, 2017, 20:30
با سلام به دوستان ما یه سایت در حال خرید هستیم سایت بزرگی هست و جز سایت خوب درگاه واسط میدونند تاحالا از این سایت اشتباه در پرداخت ایجاد نشده در چندین کلمه درگاه در صفحه اول هست ولی بخاطر کمبود وقت دارن سایت رو میفروشند به ما به نظر شما ایا هزینه ۳۵ میلیون تومن برای این سیستم به سود دهی میرسه و دوستان در صورت نظری دارید که امکانات بهش اضافه کنیم بگید
واینکه بگیم مجوز صنعت و معدن برای درگاه psp گرفته شده و مشکلی برای ارائه درگاه اختصاصی و غیره نداریم
ashadata
June 29th, 2017, 21:11
باسلام
دلیل قانع کننده ای نیست
اگه چند کلمه اول باشند و مجوز psp هم داشته باشند وقت هم نداشته باشن باید اونقدر درامد داشته باشن تا نیرو استخدام کنن
farshid17
June 29th, 2017, 21:19
مجوز ما داريم ايشون زمان كه شروع كردن درگاه واسط ها داشتن فيلتر ميكردن بخاطر ترس ******** تراكنش محدود كردن( هم زمان با زرين پال فقط اين دوسايت فيلتر نشدن) و اينكه شش ماه پيش سيستم اپديت شد كل اسكريپت ازنو با امكانات بيشتر نوشتن سيستم ورژن دو ارتقا دادن و تمام 1500 تا كاربرشون پريد از اين كاربر ها 200 تاشون برگشتن ولي بخاطر اينكه اين.شركت مشغول به كار در زمينه طراحي سايت هستن از زمان قديم و همه ميشناسنشون ويكي از حرفه ايي هت هستن وقت نذاشتن واز 25/12/95 سيستم قطع كردن تراكنش فقط تسويه كردن و 12/1/96 سيستم گذاشتن براي فروش
wapmaster
June 29th, 2017, 21:37
بنظرم اگه یک سیستم از نو بدید بنویسن براتون بهتر به نتیجه میرسید ! با اون پول تبلیغات گسترده بکن . همه جا شناخته میشید
farshid17
June 29th, 2017, 22:05
فكر خوبي هست ولي اعتبار سايت بالاست كمي سايت جديد دردسر داره مثلا سئو كم كمش چهار ماه وقت ميخواد باگ گيري
farshid17
June 29th, 2017, 23:34
دوستان در صورت امكانات خاصي مد نظرتون هست اضافه كنيم
Cyrus.The.Great
June 29th, 2017, 23:52
از نظر بنده با این مقدار هزینه قابل توجیه نیست! با این مقدارمبلغ میتونید طرح بهتری انجام بدید. از طرفی در آشفته بازار فعلی درگاههای واسط این هزینه زیادیه!
امکانش هست آدرس رو پیام خصوصی کنید؟
farshid17
June 30th, 2017, 00:57
از نظر بنده با این مقدار هزینه قابل توجیه نیست! با این مقدارمبلغ میتونید طرح بهتری انجام بدید. از طرفی در آشفته بازار فعلی درگاههای واسط این هزینه زیادیه!
امکانش هست آدرس رو پیام خصوصی کنید؟
پ خ شد
هزکی خواست بگه براش ارسال کنم نظر خودش بده
peyman_m
June 30th, 2017, 02:06
سلام
شما اگر بازگشت سرمایه رو یکسال حساب کنید ، با پرداخت مبلغ 35 میلیون تومان ، بایستی ماهانه حداقل 3 ملیون سود خالص بدست بیارید که به این مبلغ هزینه سرور و سایر خدمات هم بایستی اضافه کرد . تازه بعد از یکسال میرسید به اصل پولتون
حالا این وسط سایت ***** شد اونوقت تکلیف چی هست؟
شما با حداقل 10 میلیون میتونید یک سایت فوق العاده بدید طراحی کنن و چند میلیون هم بزارید برای هزینه تبلیغات سریع رشد خواهید کرد
لطفا آدرس سایت رو برای بنده نیز ارسال کنید
peyman_m
June 30th, 2017, 12:44
عذرخواهی میکنم ولی بنده نظر شخصی خودم رو میگم
این سایت ارزشی بالاتر از 3.5 میلیون نداره
اینکه شرکت نامبرده طراحی کرده دلیل بر کدنویسی اختصاصی نیست . نمونه مشابه همین اسکریپت حدود 2 میلیون فروخته میشه
چندین سایت با همین کد نویسی فقط با تفاوت در قالب مدیریتی و قالب اصلی ، پیاده سازی شده بود که ***** شدن
یعنی کد همون کد نویسی هست فقط قالب ها فرق میکنه
starting
June 30th, 2017, 13:01
بنظر من ارزش نداره
الان خیلیاشون کارمزد رو صفر کردن
و 35 میلیون برای یک اسکریپت واقعا وحشتناکه
بهرحال تونستید پ.خ بدین بررسی بشه ببینیم معماری سایتشون بر چه اساسیه
mehrangta
June 30th, 2017, 13:06
سایتی که درآمدش 2-3 میلیون هست ارزش 35 میلیون یا حتی بیشتر رو داره اما نه سایت درگاه واسط که هر لحظه امکان فـیلتر شدن و بسته شدنش هست ...
با این مقدار پول میتونستید حدود 10 میلیونش رو خرج طراحی سایت و سئو و بقیه رو خرج تبلیغات هوشمند کنید و سریع به درآمد برسید.
wapmaster
June 30th, 2017, 13:32
لطفا ادرس رو برای بنده ارسال کنید
farshid17
June 30th, 2017, 13:53
لطفا ادرس رو برای بنده ارسال کنید
ارسال شد
- - - Updated - - -
بنظر من ارزش نداره
الان خیلیاشون کارمزد رو صفر کردن
و 35 میلیون برای یک اسکریپت واقعا وحشتناکه
بهرحال تونستید پ.خ بدین بررسی بشه ببینیم معماری سایتشون بر چه اساسیه
ارسال شد
farshid17
June 30th, 2017, 15:36
ودوستان در صورتی که برنامه نویس asp.net درگاه واسط میشناسن معرفی کنند ممنون
ashadata
June 30th, 2017, 15:47
با سلام
شما برای درگاه واسط حتما باید بهتر از بقیه مثل زرین پال عمل کنید تا به جایی برسید
من خودم الان فقط از زرین پال استفاده میکنم چون کار کردن باهاش راحته ؛ چرا ! چون اپلیکیشن کامل اندروید و ویندوز داره
farshid17
June 30th, 2017, 16:00
با سلام
شما برای درگاه واسط حتما باید بهتر از بقیه مثل زرین پال عمل کنید تا به جایی برسید
من خودم الان فقط از زرین پال استفاده میکنم چون کار کردن باهاش راحته ؛ چرا ! چون اپلیکیشن کامل اندروید و ویندوز داره
ما هم قراره اپلكيشن ios واندرويد بزنيم و كليد خوردنش هم زمان با طراحي سيستم يا خريد اون سيستم هست
ولي براي ويندوز فرد مناسب پيدا نكرديم
karimi2
July 1st, 2017, 02:03
جسارتا میتونم بپرسم چطوری مجوز پی اس پی گرفتید ؟
چون به جز مواردی که در سایت شاپرک هست به بقیه مجوز نمیدن..
viasky
July 1st, 2017, 02:39
بنده باتوجه به تجربه ای که دارم شما و تشویق میکنم که حتما انجام بدید این کار و
ولی تا حد امکان با هزینه های کمتر و اصلا نگران سودش نباشید چون بازدهی مناسبی داره
موفق باشید
farshid17
July 1st, 2017, 02:40
جسارتا میتونم بپرسم چطوری مجوز پی اس پی گرفتید ؟
چون به جز مواردی که در سایت شاپرک هست به بقیه مجوز نمیدن..
دوستاني تو صنعت معدن داشتيم و گرفتيم درخواست ما فروردين بود خرداد رسيد دست ما تا الان درگيري بوديم براي طراحي سايت بوديم با امكاناتي كه در ذهنمون داشتيم هنوز كسي پيدا نكرديم
amnj
July 1st, 2017, 02:40
پ خ شد
هزکی خواست بگه براش ارسال کنم نظر خودش بده
لطفا ادرس سایت رو برای بنده ارسال کنید با تشکر
farshid17
July 1st, 2017, 02:41
بنده باتوجه به تجربه ای که دارم شما و تشویق میکنم که حتما انجام بدید این کار و
ولی تا حد امکان با هزینه های کمتر و اصلا نگران سودش نباشید چون بازدهی مناسبی داره
موفق باشید
ممنون ازشما
- - - Updated - - -
لطفا ادرس سایت رو برای بنده ارسال کنید با تشکر
پ خ شد
amnj
July 1st, 2017, 02:56
ممنون ازشما
- - - Updated - - -
پ خ شد
به نظر بنده این سایت ارزش خریدن نداره چندسال پیش بنده از خدماتشون استفاده کردم اصلا راضی نبودم طبیعتا در اون زمان افراد دیگه ای هم استفاده کردن و خاطره بدی از این سیستم دارن
با این هزینه شما میتونید یه سایت جدیدی بزنید و با روش های اصولی در عرض یکسال به خوبی شناخته بشین
Farid Saadat
July 1st, 2017, 11:39
سلام. آدرس رو پ.خ کنید لطفا برای بنده بررسی کنم
karimi2
July 2nd, 2017, 00:58
دوستاني تو صنعت معدن داشتيم و گرفتيم درخواست ما فروردين بود خرداد رسيد دست ما تا الان درگيري بوديم براي طراحي سايت بوديم با امكاناتي كه در ذهنمون داشتيم هنوز كسي پيدا نكرديم
1. آدرس سایت و شرکت شمارو یعنی در سایت شاپرک زدن یا قراره بزنن ؟
2. ممنون میشم ادرس سایت مورد نظر برای خرید رو بفرمایید تا بررسی کنم.
starting
July 2nd, 2017, 01:06
کلا دور asp نرید نه اینکه بده اما تو ایران متخصص خوب گیرتون نمیاد
اونهایی هم که خوب بودن جذب ارگانهای دولتی شدن
tebyanhosting
July 2nd, 2017, 01:12
با سلام ادرس رو پ.خ کنید نظرمون رو در این باره با شما درمیان بگذاریم
farshid17
July 2nd, 2017, 01:24
با سلام ادرس رو پ.خ کنید نظرمون رو در این باره با شما درمیان بگذاریم