توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریستور کردن بک آپ هاست در سرور مجازی
kambiz619
June 29th, 2017, 19:31
سلام متاسفانه تازه سرور مجازی گرفتم برا ریستور کردن به مشکل برخوردم
توی قسمت ریستور دایرکت ادمین سه مرحله داره باید چی وارد کنم Step 1: From Where و ...
طبق فایل های راهنما گزینه select a file the restore در قسمت ریستو پنل من وجود نداره
vpgroup
June 29th, 2017, 20:13
سلام متاسفانه تازه سرور مجازی گرفتم برا ریستور کردن به مشکل برخوردم
توی قسمت ریستور دایرکت ادمین سه مرحله داره باید چی وارد کنم Step 1: From Where و ...
طبق فایل های راهنما گزینه select a file the restore در قسمت ریستو پنل من وجود نداره
با سلام و احترام
در ارتباط باشید
موفق باشید
kambiz619
June 29th, 2017, 20:55
من یک سرور مجازی با یک دایرکت ادمین خام دارم
پیش از این از هاست اشتراکی استفاده می کردم
وقتی وارد دایرکت ادمین میشم وارد admin level میشم
اموزش های انگلیسی رو دنبال کردم فهمیدم باید یک یوزر بسازم
اما هنگام یوزر ساختن در کادر domain نمی دونم چ بنویسم
دومین اصلی که بنویسم میگه این وجود داره
این یک مشکل که در کادر دومین چی بسازم؟
من این هاست رو فقط برای سایت خودم و یک دامنه میخام
من نمی تونم دکمه های my sql management و ftp رو ببینم که گفتند به خاطر نبود یوزره
alborz94
July 4th, 2017, 13:21
ببینید شما وقتی وارد دایرکت ادمین می شوید سه سطح دارد. در بخش ادمین لول قسمت اول Manage Reseller Packages یک پکیج بسازید و موارد دلخواه خودتان را تنظیم کنید. بعد Create Reseller بزنید و یک ریسلر بسازید. بعد وارد آن ریسیلر شوید و در این بخش Add Package یک پکیج بسازید و بعد در همین بخش Add New User بزنید.
همچنین می توانید با یوزر ادمین وارد شوید و از سمت راستUser Level را بزنید و در بخش Add Another Domain دامنه خودتان را وارد نمایید.
موفق باشید