توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست لایسنس دائمی whmcs
amin9750
June 29th, 2017, 16:09
سلام
درخواست لایسنس دائمی whmcs دارم / قابل وریفای از سایت اصلی
لایف تایم و امکان تمدید پشتیبانی وجود داشته باشه
mhiizadi
June 29th, 2017, 16:18
2,190,000 تومان . لایف تایم بدون برند قابل ارائه می باشد .
amin9750
June 29th, 2017, 16:38
وضعیت پشتیبانی و پنل در سایت اصلی به چه صورت است ؟
ضمنا با این مبلغ خریداری میشه و یا لایسنس قبلا خریداری شده به من منتقل میشه
هزینه تمدید پشتیبانی لایسنس دائمی در حال حاظر چقدر است ؟
June 29th, 2017, 16:46
وضعیت پشتیبانی و پنل در سایت اصلی به چه صورت است ؟
ضمنا با این مبلغ خریداری میشه و یا لایسنس قبلا خریداری شده به من منتقل میشه
هزینه تمدید پشتیبانی لایسنس دائمی در حال حاظر چقدر است ؟
با قیمت 1500 و با کپی رایت قابل ارائه است.
پشتیبانی با ما
غیرقابل انتقال به پنل شما
amin9750
June 29th, 2017, 16:49
بله اگر امکانش هست من با برند میخوام که قیمتش مناسب تر باشه
ضمنا منظورم از پشتیبانی امکان دریافت بروزرسانی از سایت اصلی هست
اگر پشتیبانی تمدید نشه و لایسنس دائمی باشه امکان استفاده از آخرین نسخه وجود داره ؟
mhiizadi
June 29th, 2017, 16:54
بله اگر امکانش هست من با برند میخوام که قیمتش مناسب تر باشه
ضمنا منظورم از پشتیبانی امکان دریافت بروزرسانی از سایت اصلی هست
اگر پشتیبانی تمدید نشه و لایسنس دائمی باشه امکان استفاده از آخرین نسخه وجود داره ؟
Support and Update می باشد و اگر پرداخت نکنید؛ هیچ کدام را نخواهید داشت .
amin9750
June 29th, 2017, 16:59
این لایسنس که میفرمائید 1500 چقدر پشتیبانی و بروزرسانی داره ؟
ضمنا برای سال های بعد چقدر هزینه تمدید باید پرداخت بشه ؟
modiranhosting
June 30th, 2017, 11:59
این لایسنس که میفرمائید 1500 چقدر پشتیبانی و بروزرسانی داره ؟
ضمنا برای سال های بعد چقدر هزینه تمدید باید پرداخت بشه ؟
درود
نیازی به پرداخت هزینه های سالیانه نمی باشد.
پشتیبانی و دریافت نسخه های جدید نیز از طریق ما امکان پذیر است نیازی به ثبت درخواست و غیره نیز نمی باشد یک دایرکتوری تقدیم شما میشه که همواره تمامی نسخه ها در اون هست.
جهت پشتیبانی نیز شما توی سایت ما درخواست ثبت میفرمائید و ما پاسخگوی شما هستیم
k-h
June 30th, 2017, 13:03
درود
دیگه whmcs لایف تایم لایسنس نمیفروشه
babakebrahimi
June 30th, 2017, 14:15
دوست گرامی توی سایت خود whmcs نگاه بکنید خیلی وقته دیگه لایسنس لایف تایم عرضه نمیشه
و حتی نمایندگان اصلی در ایران مثل فراسو هم دیگه لایسنس لایف تایم رو حذف کردن
چون اصلا شرکت مرجع همچین خدماتی نمیده
host-net
June 30th, 2017, 14:30
درود و احترام
دوستان درست میگن لایف تایم نمیدن بنده چند ماه پیش برای یکی از کاربرانم خواستم تهیه کنم که گفتن دیگه ارائه نمیدن
البته دوستان از گذشته دارن که ارائه میکنن صد در صد
موفق باشید
Domain474
July 1st, 2017, 03:45
لایسنس دائمی whmcs که اعلام میکنن دوستان از پنل خودشون هست، حق انتقال پنل هم در whmcs امکان پذیر نیست ....
هزینه آپدیت و پشتیبانی سالانه لایسنس های دائمی موجود whmcs تقریبا برابر با لایسنس ماهانه whmcs هست پس تقریبا فرقی ندارن
amin9750
July 1st, 2017, 14:12
درود
نیازی به پرداخت هزینه های سالیانه نمی باشد.
پشتیبانی و دریافت نسخه های جدید نیز از طریق ما امکان پذیر است نیازی به ثبت درخواست و غیره نیز نمی باشد یک دایرکتوری تقدیم شما میشه که همواره تمامی نسخه ها در اون هست.
جهت پشتیبانی نیز شما توی سایت ما درخواست ثبت میفرمائید و ما پاسخگوی شما هستیم
سلام و تشکر از پاسخگویی شما
امکان وریفای از سایت whmcs هست ؟
- - - Updated - - -
درود
درسته ولی گفتم شاید دوستانی از قبل نسخه دائمی گرفته باشند و بخوان بفروشن
در هر صورت ممنون
- - - Updated - - -
دوست گرامی توی سایت خود whmcs نگاه بکنید خیلی وقته دیگه لایسنس لایف تایم عرضه نمیشه
و حتی نمایندگان اصلی در ایران مثل فراسو هم دیگه لایسنس لایف تایم رو حذف کردن
چون اصلا شرکت مرجع همچین خدماتی نمیده
درست میفرمائید ..
گفتم شاید لایسنس دست دوم از کسی بخرم :d
- - - Updated - - -
لایسنس دائمی whmcs که اعلام میکنن دوستان از پنل خودشون هست، حق انتقال پنل هم در whmcs امکان پذیر نیست ....
هزینه آپدیت و پشتیبانی سالانه لایسنس های دائمی موجود whmcs تقریبا برابر با لایسنس ماهانه whmcs هست پس تقریبا فرقی ندارن
بله همین طوره ..
شاید بهتر باشه همین طور ماهیانه پرداخت کنیم
modiranhosting
July 1st, 2017, 19:03
درود
از قبل موجوده
- - - Updated - - -
سلام و تشکر از پاسخگویی شما
امکان وریفای از سایت whmcs هست ؟
- - - Updated - - -
درسته ولی گفتم شاید دوستانی از قبل نسخه دائمی گرفته باشند و بخوان بفروشن
در هر صورت ممنون
- - - Updated - - -
درست میفرمائید ..
گفتم شاید لایسنس دست دوم از کسی بخرم :d
- - - Updated - - -
بله همین طوره ..
شاید بهتر باشه همین طور ماهیانه پرداخت کنیم
بله قابل وریفای
میتونید ماهیانه تهیه بفرمائید
faraso
July 1st, 2017, 19:23
قابل توجه دوستانی که در جریان نیستنتد باید خدمتشون عرض کنم زمانی که پشتیبانی تمدید نشه اگر شما نسخه بالاتر رو به هرطریقی دریافت و نصب بفرمایید با خطای لایسنس مواجه میشوید پس بدون پرداخت هزینه پشتیبانی و تمدید این سرویس ، پشتیبانی و آپدیت هرگز نخواهید داشت و اینکه بدون تمدید پشتیبانی میتوانید آپدیت کنید برای لایسنس اورجینال ممکن نیست
modiranhosting
July 1st, 2017, 19:27
قابل توجه دوستانی که در جریان نیستنتد باید خدمتشون عرض کنم زمانی که پشتیبانی تمدید نشه اگر شما نسخه بالاتر رو به هرطریقی دریافت و نصب بفرمایید با خطای لایسنس مواجه میشوید پس بدون پرداخت هزینه پشتیبانی و تمدید این سرویس ، پشتیبانی و آپدیت هرگز نخواهید داشت و اینکه بدون تمدید پشتیبانی میتوانید آپدیت کنید برای لایسنس اورجینال ممکن نیست
این موردی که شما میفرمائید برای لایسنس های جدید صدق میکنه و برای لایسنس های قدیمی صحیح نیست .
faraso
July 1st, 2017, 19:30
این موردی که شما میفرمائید برای لایسنس های جدید صدق میکنه و برای لایسنس های قدیمی صحیح نیست .
اینطور نیست به محض آپدیت برای ورود به ادمین با پیام لایسنس مواجه میشید قدیمیترین لایسنس رو هم داشته باشید به همین شکل هست
modiranhosting
July 1st, 2017, 19:34
اینطور نیست به محض آپدیت برای ورود به ادمین با پیام لایسنس مواجه میشید قدیمیترین لایسنس رو هم داشته باشید به همین شکل هست
مهندس چندین لایسنس همین طوری داریم که بدون مشکل دارند کار می کنند ، لایسنس لایف تایم بوده و مشکلی برای نسخه های بالاتر نداره
یعنی شما میفرمائید کسی که لایف تایم از قبل خریده اگر پشتیبانی پرداخت نکنه خطای لایسنس میده درسته ؟ پس لایف تایم یعنی چی ؟
faraso
July 1st, 2017, 19:42
مهندس چندین لایسنس همین طوری داریم که بدون مشکل دارند کار می کنند ، لایسنس لایف تایم بوده و مشکلی برای نسخه های بالاتر نداره
یعنی شما میفرمائید کسی که لایف تایم از قبل خریده اگر پشتیبانی پرداخت نکنه خطای لایسنس میده درسته ؟ پس لایف تایم یعنی چی ؟
تجربه ای که از ابتدا با whmcs داشتیم همینی هست که خدمتتون عرض شد
whmcs لایسنس لایف تایم ارائه میشده و نه پشتیبانی و آپدیت و زمان خرید هم این موضوع مشهود بود و زمان سفارش مشخصا ذکر شده بود که لایسنس lifetime و پشتیبانی و آپدیت سالانه n$ بسیاری از نرم افزار ها و سیستم های دیگر هم هستند که به همین صورت ارائه میشوند و در واقع شما لایسنس این سیستم رو دائمی دریافت می نمایید و نه پشتیبانی و آپدیت را
لایسنس ولید هست و قابل استفاده و بابت پشتیبانی و آپدیت باید هزینه سالانه پرداخت شود .
modiranhosting
July 1st, 2017, 19:45
تجربه ای که از ابتدا با whmcs داشتیم همینی هست که خدمتتون عرض شد
whmcs لایسنس لایف تایم ارائه میشده و نه پشتیبانی و آپدیت و زمان خرید هم این موضوع مشهود بود و زمان سفارش مشخصا ذکر شده بود که لایسنس lifetime و پشتیبانی و آپدیت سالانه n$ بسیاری از نرم افزار ها و سیستم های دیگر هم هستند که به همین صورت ارائه میشوند و در واقع شما لایسنس این سیستم رو دائمی دریافت می نمایید و نه پشتیبانی و آپدیت را
لایسنس ولید هست و قابل استفاده و بابت پشتیبانی و آپدیت باید هزینه سالانه پرداخت شود .
بله بنده هم با شما در خصوص پشتیبانی اتفاق نظر دارم اما در خصوص اینکه به ورژن جدید آپدیت کنید خطا میده خیر چون بارها این اتفاق برای لایسنس های ما افتاده و موردی نبوده
amin9750
July 2nd, 2017, 00:19
سلام و ممنون بابت راهنمایی شما
این کاملا منطقی هست که شما اگر لایسنس دائمی تهیه میکنید میتونید بصورت لایف تایم از آخرین نسخه ای که تا زمان اعتبار پشتیبانی وجود داشته استفاده کنید و اگر بخواید از پشتیبانی و آپدیت استفاده کنید باید پشتیبانی تمدید بشه
فقط یه سئوال میمونه که اگر امکان استفاده از آخرین آپدیت برای کسانی که لایسنس فاقد اعتبار پشتیبانی دارند وجود ندارد چرا امکان دانلود آخرین نسخه و ... در سایت whmcs موجود نیست ؟
مثلا من که لایسنس قدیمی دارم باید از سایت اصلی دانلود و نصب کنم و خطای لایسنس بگیرم
و در حال حاظر که لایسنس لایف تایم ارائه نمیشه . هزینه تمدید پشتیبانی این لایسنس چقدر است ؟
- - - Updated - - -
از قبل موجوده
- - - Updated - - -
بله قابل وریفای
میتونید ماهیانه تهیه بفرمائید
در صورتی که قابل وریفای باشه و با نسخه ای که از سایت اصلی دانلود بشه مشکلی نداشته باشه که خوبه
ولی الان که امکان آپدیت WHMCS ار داخل پنل مدیریت اضافه شده این لایسنس که پشتیبانی نداره هم آپدیت میشه ؟
modiranhosting
July 2nd, 2017, 09:05
سلام و ممنون بابت راهنمایی شما
این کاملا منطقی هست که شما اگر لایسنس دائمی تهیه میکنید میتونید بصورت لایف تایم از آخرین نسخه ای که تا زمان اعتبار پشتیبانی وجود داشته استفاده کنید و اگر بخواید از پشتیبانی و آپدیت استفاده کنید باید پشتیبانی تمدید بشه
فقط یه سئوال میمونه که اگر امکان استفاده از آخرین آپدیت برای کسانی که لایسنس فاقد اعتبار پشتیبانی دارند وجود ندارد چرا امکان دانلود آخرین نسخه و ... در سایت whmcs موجود نیست ؟
مثلا من که لایسنس قدیمی دارم باید از سایت اصلی دانلود و نصب کنم و خطای لایسنس بگیرم
و در حال حاظر که لایسنس لایف تایم ارائه نمیشه . هزینه تمدید پشتیبانی این لایسنس چقدر است ؟
- - - Updated - - -
در صورتی که قابل وریفای باشه و با نسخه ای که از سایت اصلی دانلود بشه مشکلی نداشته باشه که خوبه
ولی الان که امکان آپدیت WHMCS ار داخل پنل مدیریت اضافه شده این لایسنس که پشتیبانی نداره هم آپدیت میشه ؟
بله بدون مشکل آپدیت میشه میتوانید جهت اطمینان ماهیانه تهیه بفرمائید
farzadho
January 1st, 2019, 00:53
سلام
دوستانی که لایسنس لایف تایم دارند از قبل و قصد فروش دارند لطفا به بنده پیام بدن و قیمت رو اعلام کنند.