توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین و راحت ترین راه برای جلوگیری از ایندکس شدن برخی کتگوری ها در وردپرس چیه؟
Balta
June 29th, 2017, 14:02
سلام
بهترین و راحت ترین راه برای جلوگیری از ایندکس شدن برخی کتگوری ها در وردپرس چیه؟
ممنون از لطفتون
shayandavoudi
June 29th, 2017, 14:54
بهترین راه:
اضافه کردن متا تگ زیر به source اون صفحات به هر طریقی که وردپرس اجازه میده ( توصیه می کنم توی بخش وردپرس در این باره کمک بگیرید )
متا تگ:
<meta name="robots" content="noindex,follow">
Balta
June 29th, 2017, 15:16
بهترین راه:
اضافه کردن متا تگ زیر به source اون صفحات به هر طریقی که وردپرس اجازه میده ( توصیه می کنم توی بخش وردپرس در این باره کمک بگیرید )
متا تگ:
<meta name="robots" content="noindex,follow">
در زمینه وردپرس تخصص ندارم. گفتم شاید پلاگینی چیزی برای این منظور وجود داشته باشه. می خوام مانع ایندکس شدن پست های بعضی کتگوری ها بشم.
gigabyte2052
June 29th, 2017, 17:16
با افزونه های وردپرس میتونید مانع اندکس شدن بعضی دسته ها بشید all in one seo یا Yoast seo رو امتحان کنید باید داشته باشن
Hund
June 29th, 2017, 22:42
سلام URL دلخواه را در قالب یک رول دلخواه برای منع بررسی توسط موتورهای جست و جو تعریف کنید:
#file robots.txt site shoma
Disallow: /category/videos/
sazsaz
June 29th, 2017, 23:48
سلام URL دلخواه را در قالب یک رول دلخواه برای منع بررسی توسط موتورهای جست و جو تعریف کنید:
#file robots.txt site shoma
Disallow: /category/videos/
ولی توی سایت مپ اثراتش وجود دارد و این اشتباه است و خطای 403 می شه
باید توی سایت مپ هم تنظیم بشه و تیک جداسازی بخوره