توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درگاه پرداخت برای سایت فیلم و سریال
dani010
June 29th, 2017, 01:43
سلام دوستان درگاه پرداخت واسطی میشناسید که امن باشه و سایت های فیلم و سریال رو هم تایید کنه ؟ ممنون
vpgroup
June 29th, 2017, 02:58
سلام دوستان درگاه پرداخت واسطی میشناسید که امن باشه و سایت های فیلم و سریال رو هم تایید کنه ؟ ممنون
با سلام و احترام
می تونید در گوگل با کمی جستجو سایت مورد نظر رو پیدا کنید
ولی به شخصه سایت pay.ir رو پیشنهاد می کنم
موفق باشید
delta
June 29th, 2017, 03:15
خیر..هیچ تظمینی برای امن بودن درگاهی برای سایت فیلم و موزیک نیست..هر کی بهت بگه فلانی خوبه مشکلی نداره و هزار نفر باهاش کار میکنن دروغی بیش نگغته...چون هیچ درگاه معروفی اولن سرویس نمیده..دوم بخواین یواشکی استفاده کنید بفهمن درجا حسابتون با پولتون بلوک میشه سوما انایی هم که راحت بهتون درگاه میدن متظر فاجعه ای به نام جمع کن و در رو باشید!
تنها راه حل اینه درگاه های خارجی مثل بیت کویین یا وب مانی و.. کار کنید...
dani010
June 29th, 2017, 03:53
با سلام و احترام
می تونید در گوگل با کمی جستجو سایت مورد نظر رو پیدا کنید
ولی به شخصه سایت pay.ir رو پیشنهاد می کنم
موفق باشید
بله این سایت خوبه ولی متاسفانه با موضوع سایت من مشکل دارن
javad159
June 29th, 2017, 05:32
سلام و احترام
طبق اطلاعیه ای که مدتی پیش داده ایم با شرایط زیر می توانید فعالیت نمایید :
از این پس سایتهایی با موضوع فعالیت (موزیک ، فیلم و سریال) که در ساماندهی به ثبت رسیده باشند میتوانند از درگاه پرداخت #دایرکت_پی استفاده نمایند .
توضیحات :
سایتهایی که دارای دامنه فروشگاهی جدا می باشند می توانند با ثبت دامنه فروشگاهی خود در ساماندهی بدون مشکل فعالیت خود را آغاز کنند .
ولی ...
سایتهایی که دامنه فروشگاهی جدا نداشته و در دامنه اصلی اشتراک دانلود را بفروش می رسانند علاوه بر ثبت سایت باید نماد ساماندهی هم درخواست داده و بر روی سایت خود قرار دهند .
تذکر :
پس از عضویت و فعال سازی حساب کاربری،سایت شما در چندین مرحله بررسی خواهد شد و در صورت مشاهده عدم ثبت دامنه در ساماندهی حساب کاربری شما بصورت دائمی مسدود خواهد شد .
(کارمزد تراکنش ها هم در حال حاظر طبق طرح تابستانه 0.5 (نیم) درصد می باشد)
موفق و پیروز باشید
درگاه پرداخت دایرکت پی
http://directpay.ir
https://t.me/directpayir/116