توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش اسکریپت درگاه واسط شخصی
dow
June 28th, 2017, 20:59
باسلام
اسکریپت درگاه واسط شخصی به فروش می رسد.
برخی از امکانات :
ارسال ایمیل درصورت لاگین موفق و ناموفق
ثبت فعالیت های انجام شده اسکریپت در بخش لاگ
امکان ایجاد فرم پرداخت
امکان ایجاد لینک پرداخت
امکان ایجاد درگاه پرداخت
آمار و گزارشات اختصاصی هر درگاه
پشتیبانی فعلی از درگاه های پارسیان ملت سامان
اطلاع رسانی انجام تراکنش موفق از طریق بات تلگرام
و موارد دیگر
اطلاعات ورود : admin /123456
در این اسکریپت امکان ارسال پیامک هم وجود دارد ولی چون سرویس دهنده ها مختلف و Api مختلف دارند درصورت تمایل مشتری باهزینه جداگانه منظور می شود.
برنامه نویسش خودمم و پشتیبانی هم توسط خودم انجام میشه.اسکریپت کد نشده نصب میشه و فروش اسکریپت به این معنی نیست که شما حق فروش یا انتشار آن را دارید درصورت انجام بنده هیچگونه رضایتی ندارم همچنین باعث لغو پشتیبانی خواهد شد.
پلاگین های boxbilling,cartstore,edd,eCommerce,woocomerce,mage nto,opencart2,1,tomato,prestashop,freer,whmcs برای اسکریپت فوق طراحی گردید.
قیمت مقطوع هستش هرکس برای کارش ارزشی قائل هستش اگر دوستان دیگه حاضرن رایگان هم نصب کنن ربطی به ما نداره اگر باقیمت موافق نیستید لطفا پیام ندید.تشکر
هزینه برای تعداد محدود 5 عدد : 250 هزارتومان
آدرس سایت : gatescript.ir (http://gatescript.ir)
آیدی تلگرام : @gate_pay
ایمیل : gatescript@gmail.com
باتشکر بابت وقتی که گذاشتید
قیمت اسکریپت با تخفیف تا عید سعید غدیرخم 180 هزارتومان و بعداز آن 200 هزارتومان می باشد.
m2n
September 6th, 2017, 02:38
کاش تخفیف مثل تخفیف قبلی بود 150 هزار تومان :53:
dow
September 6th, 2017, 18:29
آپدیت !!
باتوجه به درخواست دوستان مبنی بر امکان مشاهده تراکنش های درگاه برای افراد خاص این امکان به صورت Api برای اسکریپت تعریف شد.
w.h.t
September 7th, 2017, 13:41
سلام
از استارتر گرامی خریداری انجام شد
لطفا در صورت امکان پلاگین وردپرس رو هم اضافه کنید
February 3rd, 2018, 23:34
با سلام و احترام
دوستان ایشون د-ز-د تشریف دارن
دلایل:
1- از زمانی که اسکریپت رو ازشون خرید که سابقه هک شدن سایتام رو نداشتم که پیدا کردم!
2-پشتیبانی صفر هست چون این اسکریپت سودی براشون نداره و بیشتر روی پشتیبانی دیگر اسکریپت هاشون کار میکنن
3-من از اولی که اسکریپت رو ازشون خریدم مدام مشکل دارم اما قبول دار نمیشن و میگن مشکل از هاسته، منم قبول کردم و هاست رو عوض کردم اما مشکل پابرجاست
4-من پسورد ادمینم رو عوض کرده بودم، حتی اگه مرورگر کش کنه بازم نمیتونن لوگین کنن اما با کمال تعجب ایشون وارد پنل من میشن پس یه جای کار میلنگه!
5-به خاطر مشکلات درخواست عودت وجه کردم خداحافظی کردن و بلاک!
مواظب اینجور د-ز-د ها باشید
روز خوش
dow
February 4th, 2018, 09:53
با سلام و احترام
دوستان ایشون د-ز-د تشریف دارن
دلایل:
1- از زمانی که اسکریپت رو ازشون خرید که سابقه هک شدن سایتام رو نداشتم که پیدا کردم!
2-پشتیبانی صفر هست چون این اسکریپت سودی براشون نداره و بیشتر روی پشتیبانی دیگر اسکریپت هاشون کار میکنن
3-من از اولی که اسکریپت رو ازشون خریدم مدام مشکل دارم اما قبول دار نمیشن و میگن مشکل از هاسته، منم قبول کردم و هاست رو عوض کردم اما مشکل پابرجاست
4-من پسورد ادمینم رو عوض کرده بودم، حتی اگه مرورگر کش کنه بازم نمیتونن لوگین کنن اما با کمال تعجب ایشون وارد پنل من میشن پس یه جای کار میلنگه!
5-به خاطر مشکلات درخواست عودت وجه کردم خداحافظی کردن و بلاک!
مواظب اینجور د-ز-د ها باشید
روز خوش
ممنون میشم در تایپک فروش ما از صفات شاخص خودتون حرف نزنید تشکر:53:
پاسخ :
1. متاسفانه شما هیچ موقع رو راست نبودید شما اسکریپتی که برای استفاده شخصی هست رو برداشتید با نصب انواع اسکریپت های جانبی تبدیل به اسکریپت واسطه عمومی کردید و به افراد مختلف درگاه دادید جالب تر اینکه وقتی با چشم خودمون این کار شما رو دیدیم شما ادعا میکنید برای خیلی وقت پیش بوده درحالی که بعداز این موضوع مجدد این موارد رو نصب کردید . علاوه بر مشتری متشخصی مثل شما که صفات خودتون رو در پستتون ذکر کردید مشتریای دیگری هم هستن که تعدادشون از دستم در رفته ولی تاحالا موارد این چنینی گزارش نکردن پس مشکل برمیگرده طرف خود شما نه اسکریپت
2. این نظر شماست توقع شما از پشتیبانی اینه هر درخواست داشتید انجام بشه که باتوجه به درخواست های شما باید امکانات اسکریپت واسطه عمومی رو کلا بیاریم رو شخصی
3.اسکریپت برای همه مشتریان نصب و راه اندازی و تست می شود و سپس تحویل میگردد . شما چند ماه قبل اسکریپت رو خریدید و چطور این امکان وجود داره که اسکریپت تو این چند ماه مشکل داشته باشه و شما اعلام نکنید ؟
4. ربطی به تغییر رمز عبور نداره عزیز با کمی تست خودتون متوجه می شید تغییر رمز باعث نمیشه کاربری که لاگین کرده از حالت لاگین خارج بشه
5. در این مورد متاسفانه هر بار که مشکلی براش پیش میاد توقع دارند بنده مشکلاتی که هاستینگ ایجاد کرده رو پیدا کنم وبگم رفع کنن بارها بهشون گفته شد یک هاست ثابت داشته باشید اسکریپت نصب و بررسی و تحویل داده بشه متاسفانه ایشون بعداز هربار تست و بررسی مجدد اقدام به تغییرات میکنن و توقع دارند ما مجدد براشون عیب یابی کنیم درصورتی که طبق قوانین ما وقتی مدیری باعث ایجاد مشکل در اسکریپت شود پشتیبانی نمی شود.
مواظب خودتون باشید هر جا صفات خودتون رو ننویسید بعدا به مشکل برمیخورید.
w.h.t
February 4th, 2018, 10:18
ممنون میشم در تایپک فروش ما از صفات شاخص خودتون حرف نزنید تشکر:53:
پاسخ :
1. متاسفانه شما هیچ موقع رو راست نبودید شما اسکریپتی که برای استفاده شخصی هست رو برداشتید با نصب انواع اسکریپت های جانبی تبدیل به اسکریپت واسطه عمومی کردید و به افراد مختلف درگاه دادید جالب تر اینکه وقتی با چشم خودمون این کار شما رو دیدیم شما ادعا میکنید برای خیلی وقت پیش بوده درحالی که بعداز این موضوع مجدد این موارد رو نصب کردید . علاوه بر مشتری متشخصی مثل شما که صفات خودتون رو در پستتون ذکر کردید مشتریای دیگری هم هستن که تعدادشون از دستم در رفته ولی تاحالا موارد این چنینی گزارش نکردن پس مشکل برمیگرده طرف خود شما نه اسکریپت
2. این نظر شماست توقع شما از پشتیبانی اینه هر درخواست داشتید انجام بشه که باتوجه به درخواست های شما باید امکانات اسکریپت واسطه عمومی رو کلا بیاریم رو شخصی
3.اسکریپت برای همه مشتریان نصب و راه اندازی و تست می شود و سپس تحویل میگردد . شما چند ماه قبل اسکریپت رو خریدید و چطور این امکان وجود داره که اسکریپت تو این چند ماه مشکل داشته باشه و شما اعلام نکنید ؟
4. ربطی به تغییر رمز عبور نداره عزیز با کمی تست خودتون متوجه می شید تغییر رمز باعث نمیشه کاربری که لاگین کرده از حالت لاگین خارج بشه
5. در این مورد متاسفانه هر بار که مشکلی براش پیش میاد توقع دارند بنده مشکلاتی که هاستینگ ایجاد کرده رو پیدا کنم وبگم رفع کنن بارها بهشون گفته شد یک هاست ثابت داشته باشید اسکریپت نصب و بررسی و تحویل داده بشه متاسفانه ایشون بعداز هربار تست و بررسی مجدد اقدام به تغییرات میکنن و توقع دارند ما مجدد براشون عیب یابی کنیم درصورتی که طبق قوانین ما وقتی مدیری باعث ایجاد مشکل در اسکریپت شود پشتیبانی نمی شود.
مواظب خودتون باشید هر جا صفات خودتون رو ننویسید بعدا به مشکل برمیخورید.
مردک وقتی تو شعور و سواد پشتیبانی نداری برای چی تاپیک فروش میزنی؟
من اصلا از اون اسکریپتی که نصب کردی استفاده نمیکردم چه برسه به تبدیل به درگاه عمومی
روی هاستم اگر اشتباه نکنم وردپرس نصب بود و یه اسکریپت دیگه ای، اسکریپت درگاه هم کنارش نصب بود که اصلا استفاده نمیکردم
پولی که خوردی حرومت، خداوکیلی دیگه این اسکریپت مزخرفتو قالب نکن به کس دیگه ای
dow
February 4th, 2018, 10:26
مردک وقتی تو شعور و سواد پشتیبانی نداری برای چی تاپیک فروش میزنی؟
من اصلا از اون اسکریپتی که نصب کردی استفاده نمیکردم چه برسه به تبدیل به درگاه عمومی
روی هاستم اگر اشتباه نکنم وردپرس نصب بود و یه اسکریپت دیگه ای، اسکریپت درگاه هم کنارش نصب بود که اصلا استفاده نمیکردم
پولی که خوردی حرومت، خداوکیلی دیگه این اسکریپت مزخرفتو قالب نکن به کس دیگه ای
رفتار شما نشانگر شخصیت شماست
بیچاره کسانی که از شما سرویس میگیرند
kiavaco
February 4th, 2018, 11:04
متاسفانه ایشون هم با بنده یه برخورد ناشایست داشتن و بنده باید حتی بخاطر تاپیکی که اون زمان زدن باید شدیدا برخورد میکردم اما باز لطف کردم بهشون هزینشونو برگردوندم درخصوص تغییرات در کل سورس شما بود که اسکریپت واسط شخصی قصد داشتن تغییر بدن به درگاه اختصاصی عملا ما رفتار نامناسب دیدیم سریعا کاتشون کردیم از نظر ما سورس شما معتبر هست امیدوارم پیشرفت روز افزون شمارو شاهد باشیم :x
w.h.t
February 8th, 2018, 18:33
متاسفانه ایشون هم با بنده یه برخورد ناشایست داشتن و بنده باید حتی بخاطر تاپیکی که اون زمان زدن باید شدیدا برخورد میکردم اما باز لطف کردم بهشون هزینشونو برگردوندم درخصوص تغییرات در کل سورس شما بود که اسکریپت واسط شخصی قصد داشتن تغییر بدن به درگاه اختصاصی عملا ما رفتار نامناسب دیدیم سریعا کاتشون کردیم از نظر ما سورس شما معتبر هست امیدوارم پیشرفت روز افزون شمارو شاهد باشیم :x
کسی از شما نظر نخواست
بهتره شما پولایی که از بقیه بالا کشیدی رو پس بدی
منم شانس آوردم با تاپیک زدن علیه تو تونستم پولمو اونم تازه نه همشو پس بگیرم
،
اینم که خواستم تبدیل کنم به درگاه اختصاصی به خودم مربوطه. پول اسکریپت رو دادم
روز و شب خوش
- - - Updated - - -
من اگه سرویسی دادم به کاربرام پشتیبانیشون رو کردم، نه اینکه وقتی ازشون خوشم نیومد عین دستمال کاغذی بندازمشون دور
dow
February 8th, 2018, 18:52
من اگه سرویسی دادم به کاربرام پشتیبانیشون رو کردم، نه اینکه وقتی ازشون خوشم نیومد عین دستمال کاغذی بندازمشون دور
مشتری وقتی خوبه که شعور داشته باشه وقتی نداشته باشه اندازه دستمال کاغذی هم ارزش نداره
ما قوانینی برای پشتیبانی داریم ولی متاسفانه شما فکر میکنید بیش از حد زرنگ هستید که اینطور نیست و با طرز حرف زدنتون معلومه چجور ادمی هستید.
شما اگر توقع پشتیبانی دارید حق ندارید اسکریپتی که براش زحمت کشیده شده در اختیار برنامه نویس دیگری قرار بدید اگر این کار رو بکنید پشتیبانی لغو میشه وقتی مشتری ارزش قائل نباشه مام ارزش قائل نمیشیم.
بیش ازحد تایپک رو منحرف نکنید چون جز تخریب شخصیتی خودتون چیزی به دست نمیارید.
vistaix
February 8th, 2018, 22:56
والا ما قصد خرید داشتیم
با این درگیری 25 تومن هم اسکریپت رو آدم میترسه بخره.
dow
February 8th, 2018, 23:20
والا ما قصد خرید داشتیم
با این درگیری 25 تومن هم اسکریپت رو آدم میترسه بخره.
فکر نمیکنم اتفاق خاصی افتاده باشه
یک فردی چون به اهدافش نرسیده سعی داره به هرنحوی شده هزینه ای رو که کرده پسبگیره چطور ممکنه اسکریپتی که چند ماه پیش بدون مشکل براشون کانفیگ شد یگ دفعه قلبش بگیره بعد اعتراف کردن هاست عوض کرون دوباره به مشکل خوردن براشون عیب یابی انجام شد بعد بازم هاست عوض کردن و...
علاوه بر این موارد ایشون قوانین ما رو زیرپا گذاشتن و اسکریپت رو در اختیار فرد دیگری قرار دادن و با پررویی تمام توقع پشتیبانی دارند.
دراین پست ها جز تحقیر خودشون چیز دیگه ای نگفتن.
vistaix
February 9th, 2018, 23:32
فکر نمیکنم اتفاق خاصی افتاده باشه
یک فردی چون به اهدافش نرسیده سعی داره به هرنحوی شده هزینه ای رو که کرده پسبگیره چطور ممکنه اسکریپتی که چند ماه پیش بدون مشکل براشون کانفیگ شد یگ دفعه قلبش بگیره بعد اعتراف کردن هاست عوض کرون دوباره به مشکل خوردن براشون عیب یابی انجام شد بعد بازم هاست عوض کردن و...
علاوه بر این موارد ایشون قوانین ما رو زیرپا گذاشتن و اسکریپت رو در اختیار فرد دیگری قرار دادن و با پررویی تمام توقع پشتیبانی دارند.
دراین پست ها جز تحقیر خودشون چیز دیگه ای نگفتن.
نه حالا شما
آدم میترسه ریسک کنه.
من یه آدم حروم خور قرار بود برای من کاری انجام بده توی همین انجمن 20تومن واریز کردم براش دقیقا فردا صبحش id تلگرامشو پاک کرد موبایلشم بلاک کرد.... دیگه جواب نمیده
حالا ترسم باز بیشترم شد
باز برای اون اسکریپت اشتراک ویژه هم که ساختید مشتریا به مشکل برخوردن.
اعتماد سازی به چه صورت هست دوست عزیز؟
dow
February 10th, 2018, 03:13
نه حالا شما
آدم میترسه ریسک کنه.
من یه آدم حروم خور قرار بود برای من کاری انجام بده توی همین انجمن 20تومن واریز کردم براش دقیقا فردا صبحش id تلگرامشو پاک کرد موبایلشم بلاک کرد.... دیگه جواب نمیده
حالا ترسم باز بیشترم شد
باز برای اون اسکریپت اشتراک ویژه هم که ساختید مشتریا به مشکل برخوردن.
اعتماد سازی به چه صورت هست دوست عزیز؟
برنامه نویس ها متفاوتن و شخصیت هاشونم متفاوته
بنده مشکل خاصی در اسکریپت vip نمی بینم وقتی کسی از قوانین برنامه نویسی آگاه نباشه ربطی به اسکریپت نداره
این اسکریپت تاحالا بیش از ۱۰ بار نصب شده و مشتریانی داریم که بیش از یکساله دارن استفاده میکنن .
درصورت تمایل درخدمتیم
DEFALT
February 10th, 2018, 03:15
درود ، دوست عزیز اسکریپت درگاه واسط میفروشید ؟ ( شخصی نه ، به صورت عموم مثل نکس پی و .. )
dow
February 10th, 2018, 09:15
درود ، دوست عزیز اسکریپت درگاه واسط میفروشید ؟ ( شخصی نه ، به صورت عموم مثل نکس پی و .. )
بله به سایتی که در امضا امده مراجعه کنید.