ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور جدید مرتب Too many connections میده..

agahi
June 27th, 2017, 21:29
سلام.
من مدتها با VPS کار میکردم ولی تازگی یه dedicated از هتزنر گرفتم. سایتهام هم با php Laravel است و انتظار داشتم که خیلی بهتر بشه اما از اولی که شروع کردم مرتب این ارور رو میگیرم و هی مجبور میشم ریستارت بکنم.

SQLSTATE[HY000] [1040] Too many connections (SQL: select * from `articles` order by `id` desc limit 90)

آیا کسی میتونه راهنمایی بکنه؟

ealireza
June 27th, 2017, 23:12
تنظیمات sql رو بد انجام دادی
اگه رمت مناسب باشه و تنظیماتت هم درست باشه میشه کوئری ها رو کش کرد

ارادت

agahi
June 28th, 2017, 05:26
تنظیمات sql رو بد انجام دادی
اگه رمت مناسب باشه و تنظیماتت هم درست باشه میشه کوئری ها رو کش کرد

ارادت
تنظیمات sql کجاست؟ من در فایل my.cnf اینو دارم:

local-infile=0

datadir=/var/lib/mysql

user=mysql

symbolic-links=0

max_connections = 200

table_open_cache=200

Farid Saadat
June 28th, 2017, 12:44
سلام. sql شما نیاز به کانفیگ اصولی داره ، پیشنهاد میکنم با شرکت های معتبر در زمینه کانفیگ سرور صحبت کنید. در صورت نیاز پ.خ بفرمایید معرفی کنم.
پیروز باشید

rahyarco
June 28th, 2017, 16:28
تنظیمات mysql در همین فایلی هست که محتویات آن را نشان قرار دادید . در مسیر /etc/
my.cnf

پیغام Too many connections به دلیل زیاد بودن تعداد کانشکن های سایت شما از 200 کانکشنی هست که در فایل my.cnf در عبارت max_connections = 200 محدود کردید .

می توانید این مقدار را 50 تای دیگر افزایش دهید ، سرویس mysql را ریستارت کنید و دوباره لاگ چک کنید .
اما راه اصولی تر این هست که تنظیمات mysql متناسب با درخواست های سایت شما بهینه سازی شود .