توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف شدن سایت از گوگل پس از تغییر هاست
سیدرضا بازیار
June 27th, 2017, 14:08
درود
من سایتم رو از میهن وب هاست به هاست دی ال انتقال دادم
البته از میهن وب هاست خیلی راضی بودم و بخاطر نیاز بیشتر به ram اون رو به هاست دی ال انتقال دادم و از هاست دی ال هم خیلی راضی هستم
پس از انتقال سایت هیچ تغییری هم ایجاد نشده. اما امروز متوجه شدم کل سایتم از نتایج گوگل حذف شده
به نظر شما دلیل این اتفاق چیه و واسه حل این مشکل چه راهی به نظرتون میرسه؟
unique2017
June 27th, 2017, 14:47
سلام
زمانی که سایت بالا نبوده طولانی بوده؟
این اتفاق میتونه موقتی باشه و دوباره برمیگرده
ممکن زمان تغییر ان اس گوگل آپدیت داشته و سایت شما بالا نبوده . ولی به تجربه من برمیگرده
موفق باشید
سیدرضا بازیار
June 27th, 2017, 14:52
سلام
زمانی که سایت بالا نبوده طولانی بوده؟
این اتفاق میتونه موقتی باشه و دوباره برمیگرده
ممکن زمان تغییر ان اس گوگل آپدیت داشته و سایت شما بالا نبوده . ولی به تجربه من برمیگرده
موفق باشید
حدود ۳ ساعت انتقال سایت طول کشید که فکر کنم زمان زیادی باشه
البته dnsهای دامنه رو هم از حالت کلود در کلودفلیر خارج کردم و یه جورایی میشه گفت از حالت مخفی خارج شد
هیچ پیامی هم در گوگل وب مستر مبنی بر دلیل این کار نیومده. چون قبلا حتی واسه حذف یه صفحه هم بهم پیام میداد
mehrania
June 27th, 2017, 14:55
البته dnsهای دامنه رو هم از حالت کلود در کلودفلیر خارج کردم و یه جورایی میشه گفت از حالت مخفی خارج شد
هیچ پیامی هم در گوگل وب مستر مبنی بر دلیل این کار نیومده. چون قبلا حتی واسه حذف یه صفحه هم بهم پیام میداد
دوست عزیز ربطی به این قضیه dns و اینا نداره ، من خودم از هاست دی ال سرویس دارم ، یکم صبور باشید ایندکس هاتون برمیگرده یا مشکلی باشه خود وبمستر بهتون اخطار میده فقط به صورت مداوم وبمستر رو چک کنید
bluehost
June 27th, 2017, 14:59
با سلام و احترام
میتونه بخاطر آپدیت های گوگل باشه اما فکر نمیکنم مشکل خاصی داشته باشه اگه باز هم مشاهده نشد یک بار Fetch بدید ببینید اوکی میشه یا خیر
unique2017
June 27th, 2017, 14:59
پس مطمئن باشید مشکلی نیست و بر میگرده
سیدرضا بازیار
July 2nd, 2017, 20:17
متاسفانه از طرف گوگل این پیام برام اومده:
Google has detected sneaky redirects for mobile users on your site. This means that mobile users visiting your site are redirected to another page or are shown different content than your desktop users. This creates an unexpected experience for Google Search users and violates our Webmaster Guidelines. Therefore Google has prevented the offending pages from showing in search results. This manual spam action has been applied to *****/. To reinstate these pages in search results, remove the spam and file a reconsideration request. After we determine that you have complied with our guidelines, we will remove this manual action.
در حالی که هیچ مشکلی در سایتم وجود نداره. وقتی هم درخواست کردم که مشکل رو برام ارسال کنند تا برطرف کنم، لینک زیر رو برام ارسال کردند
https://aw-snap.info/file-viewer/?protocol=secure&tgt=seyedrezabazyar.com%2Ffa&ref_sel=none&ua_sel=gbot2&fs=2
به نظرتون مشکل سایت چیه؟ کجای سایت مشکل ریدایرکت داره که من نمیبینم؟؟؟@-)
armin.rf
July 2nd, 2017, 20:31
سلام نگران نباشید بر میگرده برای 4 سایت بنده هم همین اتفاق افتاد فقط یک سوال ... شما قبلا سایتتون وبلاگی نبود ؟ فقط داخلش مطالب میزاشتید فکر کنم!
اگر بله هستش که حتی ممکنه پنالتی هم بشید چون یک دفعه موضوع رو منتقل کردید و اون ایندکس هاتون هم حذف شده!
سیدرضا بازیار
July 2nd, 2017, 20:58
سلام نگران نباشید بر میگرده برای 4 سایت بنده هم همین اتفاق افتاد فقط یک سوال ... شما قبلا سایتتون وبلاگی نبود ؟ فقط داخلش مطالب میزاشتید فکر کنم!
اگر بله هستش که حتی ممکنه پنالتی هم بشید چون یک دفعه موضوع رو منتقل کردید و اون ایندکس هاتون هم حذف شده!
قبلا سایت من وبلاگی بوده:
site.com/fa
صفحه اصلی سایت site.com ریدایرکت میشد روی اون صفحه وبلاگی
بعد از حدود ۲ سال صفحه اول سایت رو فعال کردم و اون وبلاگ هم سر جای خودش هست!
حالا راه حل چیه؟
m2n
July 2nd, 2017, 21:51
تمام سایت هایی که ریدایرکت انجام میدن (301 یا ... نه ریدایرکت های خاص) از نتیجه گوگل حذف خواهند شد جدیدا تبلیغات پاپ اپ هم برخی کاربران گذاشته بودن که نسخه موبایل د*ز*دیده به سایت دیگر انتقال پیدا می کرد و به صورت کامل از نتایج حذف شدن البته اقداماتی انجام گرفت که موفق به برگشت دادن ایندکس ها شدن.
سیدرضا بازیار
July 2nd, 2017, 23:45
تمام سایت هایی که ریدایرکت انجام میدن (301 یا ... نه ریدایرکت های خاص) از نتیجه گوگل حذف خواهند شد جدیدا تبلیغات پاپ اپ هم برخی کاربران گذاشته بودن که نسخه موبایل د*ز*دیده به سایت دیگر انتقال پیدا می کرد و به صورت کامل از نتایج حذف شدن البته اقداماتی انجام گرفت که موفق به برگشت دادن ایندکس ها شدن.
من الان توی سایتم هیچ ریدایرکتی وجود نداره (قبلا وجود داشت و درستش کردم)
اما با همه این وجود، گوگل مشکل رو برطرف نکرده... همین امروز به ۴ تا از کارمندان گوگل هم پیام دادم و بررسی کردند. اما به نتیجه نرسیدیم
شما چه اقدامی انجام دادید؟
mizfa
July 2nd, 2017, 23:50
اما با همه این وجود، گوگل مشکل رو برطرف نکرده... همین امروز به ۴ تا از کارمندان گوگل هم پیام دادم و بررسی کردند. اما به نتیجه نرسیدیم
به کارمندان گوگل پیغام دادید؟
چند وقته این تغییرات رو انجام دادید؟
سیدرضا بازیار
July 2nd, 2017, 23:59
به کارمندان گوگل پیغام دادید؟
چند وقته این تغییرات رو انجام دادید؟
تغییرات رو ۴-۵ روز پیش انجام دادم و نتیجه رو به گوگل فرستادم. حتی ۲ بار هم فرستادم
چند بار هم جداگانه به کارمندان وبمستر که میشناسم پیام دادم
توی انجمن وبمستر گوگل هم مطرح کردم
اما هنوز مشکل رو برطرف نکردند
mizfa
July 3rd, 2017, 00:07
تغییرات رو ۴-۵ روز پیش انجام دادم و نتیجه رو به گوگل فرستادم. حتی ۲ بار هم فرستادم
چند بار هم جداگانه به کارمندان وبمستر که میشناسم پیام دادم
توی انجمن وبمستر گوگل هم مطرح کردم
اما هنوز مشکل رو برطرف نکردند
دوستم اونطوری که شما گفتید بعد از ۲ سال تغییرات لازمه رو انجام دادید
اگر تغییرات انجام شده به شکل اصولی بوده باشه باید صبر کنید، زمان ۴-۵ روز برای دیدن نتایج تغییرات بسیار کمه
و تا اونجایی که بنده میدونم شما اگر به لری پیج هم پیغام بدید نتیجهای نمیگیرید چرا که الگوریتمها تعیین کننده هستند.
تیک تاک
July 3rd, 2017, 07:51
سه ساعت زمان انتقال کاملا" عادیه.... مطمنا" مشکل از اون نیست
شما یک بار دیگه نقشه سایت را این بار با یک پلاگین دیگه بسازید و دوباره توی گوگل وب مستر ثبتش کنید
نباید مشکل جدی باشه
sarinweb
July 3rd, 2017, 09:42
باسلام..
دلیل عمده حذف شدن سایت از نتایج گوگل می تواند یکی از دلایل زیر باشد:
وجود نرم افزار یا اسکریپت مخرب در وب سایت
عدم دسترسی خزنده گوگل به وب سایت مورد نظر
اشتباه مدیر سایت در تعریف پارامترهای robots.txt
حذف شدن به دلایل حقوقی و قضایی
طراحی سایت (http://sarinweb.com)
m2n
July 3rd, 2017, 12:55
شما در وبمستر تب Manual Actions بررسی کنید خطا داست اینجا قرار بدین اگر پاپ اپ استفاده می کنید همه پاپ اپ هارو غیر فعال کنید.
اگر هیچ کدوم از اینا نبود ایدی تلگرام خودتونو برام بفرستین :53: