توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بالا آوردن سایت روی whmcs
upnull50
June 25th, 2017, 20:52
سلام دوستان
می خواستم بدونم امکانش هست که یک سایت را به تنهایی روی whmcs بالا آورد؟
آیا whmcs خودش به عنوان یک cms عمل می کنه؟ یا باید همراه با یک cms دیگه باشه؟ مثل وردپرس یا جوملا؟
منظور من یک سایت کامل هست شامل
home page
صفحات فروش و محصولات
ناحیه کاربری
ناحیه ادمین
آیا با whmcs به تنهایی می شه همچین سایتی ساخت؟
farssub
June 25th, 2017, 20:54
سلام دوستان
آیا whmcs خودش به عنوان یک cms عمل می کنه؟ یا باید همراه با یک cms دیگه باشه؟ مثل وردپرس یا جوملا؟
home page
صفحات فروش و محصولات
ناحیه کاربری
ناحیه ادمین
سلام
بله میتونید بالا بیارید ، قالبی که طراحی میکنید باید دارای صفحات فروش ، محصولاتتون مثلا هاست،سرور مجازی ، سرور اختصاصی باشه!
whmcs خودش یک CMS هست
Santourio
June 25th, 2017, 20:57
الان سایت های بزرگ زیادی هم ایرانی و هم خارجی هستن که به تنهایی از whmcs استفاده میکنن
بله میشه به تنهایی یک سایت با Whmcs بالا اورد.
vpgroup
June 25th, 2017, 21:01
سلام دوستان
home page
صفحات فروش و محصولات
ناحیه کاربری
ناحیه ادمین
با سلام و احترام
بله سیستم whmcs این قابلیت را دارد که خود به تنهایی به عنوان صفحه اصلی و کاربری عمل کند
منتهی شما باید صفحه هایی که نیاز دارید رو طراحی کنید
موفق باشید
limpi
June 25th, 2017, 22:54
سلام
بله این امکان وجود داره
منتهی قالب فارسی سازی شده جالبی در این زمینه نیست و باید خودتون طراحی کنید
موفق باشید
upnull50
June 25th, 2017, 23:05
الان سایت های بزرگ زیادی هم ایرانی و هم خارجی هستن که به تنهایی از whmcs استفاده میکنن
بله میشه به تنهایی یک سایت با Whmcs بالا اورد.
برای این کار کافیه که اون قالب را داخل پوشه template whmcs بریزم و از داخل پنل کاربری فعالش کنم؟ کار خاص دیگه ای لازم نیست؟
یعنی با این کار صفحات لازم مثل home page و ناحیه کاربری و صفحه محصولات ساخته می شن؟
- - - Updated - - -
سلام
بله میتونید بالا بیارید ، قالبی که طراحی میکنید باید دارای صفحات فروش ، محصولاتتون مثلا هاست،سرور مجازی ، سرور اختصاصی باشه!
whmcs خودش یک CMS هست
قالبی که اینجا دوستمون تو این تاپیک گذاشته را می شه استفاده کرد؟
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=187493
persianws
June 25th, 2017, 23:41
بله امکان پدیر هست " نمونه سایت امضاء " / تنها مشکلی که whmcs برای این مورد وجود دارد آپدیت این سیستم هست که اگر نسخه های بروزتری ارائه کند و تغییراتی در قالب های پیش فرض انجام بدن می بایست با نسخه جدید قالب هماهنگ کنید !
upnull50
June 26th, 2017, 07:02
بله امکان پدیر هست " نمونه سایت امضاء " / تنها مشکلی که whmcs برای این مورد وجود دارد آپدیت این سیستم هست که اگر نسخه های بروزتری ارائه کند و تغییراتی در قالب های پیش فرض انجام بدن می بایست با نسخه جدید قالب هماهنگ کنید !
اگر سایتی با whmcs بالا بره وضعیت ایندکس شدنش تو گوگل چطوریه؟ در اون صورت توی گوگل بالا می یاد؟
به فرض کسی آدرس سایت را تو گوگل بزنه گوگل ستیت را نشون می ده؟