توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برای امنیت nginx چیکارکنم
erfanx
June 25th, 2017, 07:59
سلام.1دوستان
nable to create directory wp-content/uploads می دونید مشکلم چیه ؟2- سایت وردپرسی می خوام باphp_fpm بالا بیارم برای امنیت وب سرور انجینx چه راه کارهایی روپیشنهاد میدید سایت دانلودی هستش اگر میشه کمی هم درمورد روش هانون توضیح دهید ممنون
limpi
June 25th, 2017, 23:04
دوست عزیز بهترین و ایمین ترین راه اینه که بدید یکی از دوستان مطلع براتون کانفیگ کنند که هم از نظر سرعت و هم از نظر امنیت بهینه بشه.
چون طبیعتا نکاتی هست که طبق تجربه بدست میاد و معمولا رایگان به اشتراک گذاشته نمیشه
موفق باشید
erfanx
June 27th, 2017, 13:40
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز بنده حالا نمی خوام راه صد سالرو یه شبه برم می خوام کم کم تجربه بدست بیارم l-) ممنون می شم دوستان نظر بدن هرچند کوتاه ومختصر
Farid Saadat
June 27th, 2017, 13:45
درود. کانفیگ هر قسمتی از سرور نیاز به اطلاعات و علم زیادی داره. به نظر من به جای صرف وقت بسیار زیاد، به یک شرکت معتبر که کارش تخصصی کانفیگ سرور ( نه هاستینگ هایی که کار کانفیگ هم انجام میدن ) هستش مراجعه کنین براتون انجام بدن. یک هزینه یک باره باعث میشه همیشه راحت باشید ولی هزینه های کم کم به مرور زمان، باعث میشه زمان که مهم ترین سرمایتون هست رو از دست بدید + از سرور اونطور که باید نتونید استفاده کنید + هزینه های خورد خورد میکنید و هزینه ای که میشده اول بکنید رو خورد خورد کردید علاوه بر اینکه هیچوقت اونطوری که باید سرورتون کانفیگ نمیشه و آخر سر هم میایید پله اول و میدید کسی کانفیگ کنه و متضرر میشید.
پیروز باشید.
erfanx
June 27th, 2017, 14:26
خوب فعلا می خوام فقط با انجین x آشنا شم که بعد از کانفیگ سرور توسط شخص متخصص واسه یه چیزه جزعی نمونم من الان انجین ایکس رو رو سنتوس 7 نصبیدم وردپرس رو باهاش بالا اوردم اما زمانی که می خوام تمم رو آپلود کنم Unable to create directory wp-content/uploads/2017/06. Is its parent directory writable by the server? این اررور میاد که من پرمیشن های پوشه های wp-content و uploads رو از طریق کامند و از طریق محیط گرافیکی به همه دادم امما باز این اررور نمیره می دونید مشکل چیه ؟
Farid Saadat
June 27th, 2017, 15:17
در ارتباط باشید اطلاعات سرورتون رو بفرستید بهتون مشکل و راه حل ارائه میدم. پ.خ بدید لینک بدم یا تلگرام پیام بدید لینک بدم بهتون.