PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : توروخدا کمکم کنین

ashookfilm
December 27th, 2010, 18:05
آقایون تورو خدا یکی به داد من برسه .. من از هاست دی ال سرویس گرفتم و تو این مدت خبر نداشتم که دارن جمع میکنن .. منم از خدا بی خبر
ریروز رفتم دیدم سی پنل لایسنسش تموم شده و دیگه نمیشه رفت توش .. الانم از سایتم بک آ
ندارم و تو هاست دی ال هم کسی جوابمو نمیده .. به خدا دارم دیوونه میشم .. 2 سال زندگیمو گذاشتم پای این سایت .. توروخدا کسی نمیتونه کمکم کنه ؟؟ کسی نمیدونه که باید چجوری از سایتم بک آ
بگیرم بدون سی پنل؟ تورو خدا کمکم کنید نذارین بدبخت بشم

AmirHosein
December 27th, 2010, 18:47
مگه ایمیلشون رو ندارید بهشون ایمیل بزنید بگید

sohrab.khan
December 27th, 2010, 19:23
آی پی هاست شما چی بود ؟ اگر آی پی رو داشته باشی میشه ولی سخته

ashookfilm
December 27th, 2010, 19:38
والا ایمیلشون رو ندارم .. هرچقدر هم تیکت میزنم جواب نمیدن .. ای پی هم وقتی سایت رو پینک می کنم بهم میده که اینه : 95.211.82.184

تورو خدا یعنی میشه بدون سی پل بک آپ گرفت؟ تورو خدا اگه میشه کمکم کنید .. به خدا 3 شب خواب ندارم دارم دیوونه میشم .. 2 سال تمام واسه سایتم زحمت کشیدم .. توروخدا کمک کنید اگه بلدین

amirizadi
December 27th, 2010, 20:05
ای پی و یوزر نیم پسورد برای بنده ارسال کنید براتون بک آپ میگیرم

AriyaDownload
December 27th, 2010, 20:08
به وشکا بگو
شاید بتون مشکلت رو حل کنه یا حداقلش راهنماییت کنه
نمایش مشخصات: Woshka - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/737/)

atilnic
December 27th, 2010, 20:08
سلام و خسته نباشید خدمت همه بازدید کنندگان
خودتو اذیت نکن
من درست با حامد(هاست دی ال) همکارم و همه که اینجا هستن با هم همکاریم
و حسودی نمیکنم
ولی خیلی وقت پیش کاری میکردی میگفتن فقط هاست دی ال و هیچ یک دیگه نمیتونه...
درسته
هاست دی ال بود که این همه سایت را مدیریت میکرد و هک نمیشدند و پشتیبانی 24 ساعته داشت
ولی از یکی بگیر که روزی 100 بار هم قطع بشه ولی تلفن ثابت یا موبایل داشته باشی
تا حد اقل اگه اطلاعات مهم بود ردیابی کنند و ..
ولی کوو گوش شنوااا
حالا بک آپ هم ایمیل کن و از خود سیستم هاست دی ال هم بزن
و اگه جواب نداد به من پ.خ بده تا به حامد (سایت خودش) بگم بری و از اونجا تحویل بگیری
ممنون(:|

mohsen1
December 27th, 2010, 21:09
سلام و خسته نباشید خدمت همه بازدید کنندگان
خودتو اذیت نکن
من درست با حامد(هاست دی ال) همکارم و همه که اینجا هستن با هم همکاریم
و حسودی نمیکنم
ولی خیلی وقت پیش کاری میکردی میگفتن فقط هاست دی ال و هیچ یک دیگه نمیتونه...
درسته
هاست دی ال بود که این همه سایت را مدیریت میکرد و هک نمیشدند و پشتیبانی 24 ساعته داشت
ولی از یکی بگیر که روزی 100 بار هم قطع بشه ولی تلفن ثابت یا موبایل داشته باشی
تا حد اقل اگه اطلاعات مهم بود ردیابی کنند و ..
ولی کوو گوش شنوااا
حالا بک آپ هم ایمیل کن و از خود سیستم هاست دی ال هم بزن
و اگه جواب نداد به من پ.خ بده تا به حامد (سایت خودش) بگم بری و از اونجا تحویل بگیری
ممنون(:|

خسته نباشی پهلوون! یه شبه اومدی فروم رو اسپم بارون کنی؟
خدا قوت ...
جسارت نشه ولی بعید نیست آخر عاقبت شماها هم که دست و پا می زنید 100 تا پست بدید تا تو بخش فروش پست بدید با اونا تفاوتی داشته باشه!!! البته به خودت نگیر اسپم ــِ تو بده ;)

logofun
December 27th, 2010, 21:17
atilnic عزیز بذار یک ساله بشی بعد البته زیاد اومدن و رفتن تو این فروم

Red.Mer
December 27th, 2010, 21:24
آی پی هاست شما چی بود ؟ اگر آی پی رو داشته باشی میشه ولی سخته

شبتون بخیر ، چجوری میشه با ای پی هاست بکاپ گرفت؟:106:

با تشکر

Qomes-Host.ir
December 27th, 2010, 21:29
اگر مشخصات دیتابیس (یوزر - پسورد-نام دیتابیس) رو دارید و مشخصات ورود به cpanel به همراه ip بگید احتمال زیاد بشه کاری کرد.

sohrab.khan
December 28th, 2010, 01:46
یوزر و پسورد هاستتون رو هم دارید ؟

والا ایمیلشون رو ندارم .. هرچقدر هم تیکت میزنم جواب نمیدن .. ای پی هم وقتی سایت رو پینک می کنم بهم میده که اینه : 95.211.82.184

تورو خدا یعنی میشه بدون سی پل بک آپ گرفت؟ تورو خدا اگه میشه کمکم کنید .. به خدا 3 شب خواب ندارم دارم دیوونه میشم .. 2 سال تمام واسه سایتم زحمت کشیدم .. توروخدا کمک کنید اگه بلدین

Woshka
December 28th, 2010, 03:27
به وشکا بگو
شاید بتون مشکلت رو حل کنه یا حداقلش راهنماییت کنه
نمایش مشخصات: Woshka - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/737/)

سرویس دهندشون رو نمی شناسم متاسفانه
یک راه هست که به سی پنل هزینه لایسنس رو بپردازی که بعید می دونم ولی این تلاش رو بکنی بد نیست
ولی اگر صاحب سرور بیاد و برات با 2 تا دستور بکاپ بگیره تحویلت بده خوبه
می تونی به خود سی پنلی ها هم بگی شاید 2 ساعت لایسنس رو فعال کردن تا بکاپتو بگیری
در کل اگر کمکی خواستی در خدمتم

amirizadi
December 28th, 2010, 07:21
دوستان چرا اینقدر سختش میکنید

کافیه در سروری دیگر توسط گزینه ترانسفر ای پی و یوزر نیم و پسور اکانت را بدید خودش میاره رو سرور جدید و بعد میتونید از سرور جدید ازش بک آپ بگیرید
دوست عزیز همون طور که تو پست قبلی گفتم اگر خواستید ای پی و یوزر و پس را برام ارسال کنید حلش میکنم براتون

Doublex
December 28th, 2010, 09:36
ریروز رفتم دیدم سی پنل لایسنسش تموم شده و دیگه نمیشه رفت توشقابل توجه دوستان...
راه عملی رو ووشکا رو پی بگیرین ....

ashookfilm
December 28th, 2010, 11:56
به خدا همتون مردین .. والا دیروز سایتم سی پنلش یهو باز شد منم رفتم از دیتابیس یه بک آپ گرفتم .. یه فول بک آپ هم گرفتم .. حالا میخوام سایتم رو انتقال بدم خدا کنه یه هاست خوب پیدا بشه

itjavani
December 28th, 2010, 12:05
به خدا همتون مردین .. والا دیروز سایتم سی پنلش یهو باز شد منم رفتم از دیتابیس یه بک آپ گرفتم .. یه فول بک آپ هم گرفتم .. حالا میخوام سایتم رو انتقال بدم خدا کنه یه هاست خوب پیدا بشه

درخدمتیم...انتقال سایتتون آنی انجام میشه!