توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کنترل ترافیک با prtg
slefx.ob
June 23rd, 2017, 13:06
با سلام خدمت دوستان عزیز
تا جایی که اطلاع دارم برای کنترل ترافیک از طریق نرم افزار prtg باید snmp رو فعال کرد. اما snmp روی تک تک ماشین مجازی ها باید فعال کرد یا اینکه فقط روی مجازی ساز ؟
اگه فقط روی مجازی ساز باشه میخوام که یه آموزش ساده و کاربردی برای فعال سازی این قابلیت بگین. (از چگونه باز کردن کنسول ssh گرفته تا ... )
با تشکر :53:
nikit
June 23rd, 2017, 14:20
با سلام
آموزش فعال سازی ssh در سرور esxi در این لینک (https://wiki.autovm.net/index.php/%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84_%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C_ SSH_%D8%AF%D8%B1_ESXI) موجود میباشد.
موفق باشید
anisagostar
July 16th, 2017, 12:19
بنده مشکلی در این مبحث دارم
که در ویندوز سرور prtg رو نصب کردم و داخل ویندوز سرورsnmp هم فعال کردم و روی ماشین های مجازی همsnmp فعال شده ولی بخش snmp رو داخل prtg میزنم فعال نمیشه و ارور میزنه
Could not create the sensor SNMP Traffic on device 192.168.1.1 (192.168.1.1).
Sensor does not get response from device. SNMP credentials are wrong or device does not support the required uptime OID (1.3.6.1.2.1.1.3.0) for traffic sensors. This OID is mandatory by the SNMP RFC. Check SNMP access rights or contact device vendor. (code: PE244)
Please check the following resources:
You can define the displayed sensor name with port name templates in the SNMP Compatibility Optionsof the parent device.
We recommend that you choose SNMP v2c (most common) or SNMP v3 in the Credentials for SNMP Devices of the parent device (if supported by the device that you monitor). SNMP v1 does not support 64-bit counters, which may result in invalid data. For details, please see the Knowledge Base: Querying 64-bit Counters with SNMP Traffic Sensors
It might not work to query data from a probe device via SNMP (querying localhost, 127.0.0.1, or ::1). Add this device to PRTG with the IP address that it has in your network and create the SNMP sensor on this device instead.
Knowledge Base: How do PRTG's automatic port name and number updates work for SNMP traffic sensors?
Knowledge Base: Where is the volume line in graphs?
For a general introduction to the technology behind SNMP, please see the manual section Monitoring via SNMP.
negarnovin
July 16th, 2017, 14:10
می بایستی SNMP رو روی تک تک ماشین های مجازی نصب کنید و فعال کنید ما هم از همین prtg برای کنترل ترافیک سرورهای ایران استفاده می کنیم و تک تک روی تمامی سرورها فعال می کنیم و پورت prtg 161 udp هستش
anisagostar
July 16th, 2017, 16:03
می بایستی SNMP رو روی تک تک ماشین های مجازی نصب کنید و فعال کنید ما هم از همین prtg برای کنترل ترافیک سرورهای ایران استفاده می کنیم و تک تک روی تمامی سرورها فعال می کنیم و پورت prtg 161 udp هستش پورت 161 و 162 رو در فایروال سروری کهprtg روش نصبه باز کنم یا روی تمامی ماشین های مجازی هم باید باز بشه
javadk
July 17th, 2017, 00:40
این روش یه مشکلی داره.
اگر کاربر پورت 161 رو ببنده یا سرویس snmp رو غیرفعال کنه دیگه قادر به مانیتور کردن سرور مجازی نیستید.
پیشنهاد,استفاده از روتر مجازی برای سرورهای مجازی.
فاقد هزینه اضافه,کنترل مصرف ترافیک,مدیریت سرعت, استفاده از فایروال میکروتیک برای بالا بردم امنیت سرور مجازیو . . .
anisagostar
July 17th, 2017, 09:17
این روش یه مشکلی داره.
اگر کاربر پورت 161 رو ببنده یا سرویس snmp رو غیرفعال کنه دیگه قادر به مانیتور کردن سرور مجازی نیستید.
پیشنهاد,استفاده از روتر مجازی برای سرورهای مجازی.
فاقد هزینه اضافه,کنترل مصرف ترافیک,مدیریت سرعت, استفاده از فایروال میکروتیک برای بالا بردم امنیت سرور مجازیو . . .خب این نرم افزار رو خیلی از دوستان در این انجمن استفاده میکنن
javadk
July 18th, 2017, 01:46
خب این نرم افزار رو خیلی از دوستان در این انجمن استفاده میکنن
کاری ندارم که استفاده میکنن یا نه.نرم افزار خوبی هست.
اما کاریر پورت 161 رو ببنده دیگه نمیتونید مانیتور کنید
anisagostar
July 18th, 2017, 17:12
کاری ندارم که استفاده میکنن یا نه.نرم افزار خوبی هست.
اما کاریر پورت 161 رو ببنده دیگه نمیتونید مانیتور کنیداروری که در بالا میبینید درقیقا مشکل از چی هست من در ماشین های مجازی و سرور ویندوزی که نرم افزار مانیتورینگ روش نصب هست snmp رو فعال کردم ولی اجازه اتصال نمیده
anisagostar
July 23rd, 2017, 15:41
دوستان کسی هست راهنمائی کنه
berbidvps
July 27th, 2017, 12:20
با ککتی مانیتور کنید cacti
anisagostar
July 27th, 2017, 19:43
با ککتی مانیتور کنید cactiprtg بهتره و کاربرد بهتری داره
anisagostar
August 3rd, 2017, 18:35
دوستان کسی هست تیم ویور بدم متصل بشه به سرور ویندوز و نحوه prtg رو بخش snmp رو انجام بده ببینم به چه صورته
one3erver
August 4th, 2017, 15:10
با سلام خدمت دوستان عزیز
تا جایی که اطلاع دارم برای کنترل ترافیک از طریق نرم افزار prtg باید snmp رو فعال کرد. اما snmp روی تک تک ماشین مجازی ها باید فعال کرد یا اینکه فقط روی مجازی ساز ؟
اگه فقط روی مجازی ساز باشه میخوام که یه آموزش ساده و کاربردی برای فعال سازی این قابلیت بگین. (از چگونه باز کردن کنسول ssh گرفته تا ... )
با تشکر :53:
سلام
با prtg بهتر هست و قابلیتهای خیلی فراوانی داره. شما برای مدیریت ترافیک هر سرور مجازی باید snmp رو بر روی اون سرور مجازی فعال کنید.
نحوه فعال سازی snmp در هر سیستم عامل به صورت جداگانه ای هست که میتونید با یه سرچ کوچیک بنا به نحوه فعال سازی snmp در فلان سیستم عامل توی گوگل آموزشش رو به راحتی انجام بدید
anisagostar
August 6th, 2017, 18:21
سلام
با prtg بهتر هست و قابلیتهای خیلی فراوانی داره. شما برای مدیریت ترافیک هر سرور مجازی باید snmp رو بر روی اون سرور مجازی فعال کنید.
نحوه فعال سازی snmp در هر سیستم عامل به صورت جداگانه ای هست که میتونید با یه سرچ کوچیک بنا به نحوه فعال سازی snmp در فلان سیستم عامل توی گوگل آموزشش رو به راحتی انجام بدیددقیقا همینکارو کردم ولی موقع اضاف کردن سنسور snmp ارور میزنه که در صفحه قبل این تاپیک ارسال کردم