PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونگی بهینه سازی لود وب سایت

demonvictor
June 23rd, 2017, 00:08
سلام.
لود سایت بسیار کند هستش. مدیریت محتوای سایت هم وردپرس هستش. معمولا بهترین شیوه هایی که میشه سرعت لودسایت رو بالاتر برد و بهینه ترش کرد معمولا استفاده از چه شیوه هایی هستش؟

hmydcm
June 23rd, 2017, 00:14
سلام.
پیشنهاد میکنم تصاویر سایت رو بهینه سازی کنید. حجم اون هارو در عین حفظ کیفیت ، کاهش دهید. تا حد امکان از قرار دادن عکس های غیر ضروری و سنگین پرهیز کنید.
برای کاهش حجم تصاویر نرم افزار های مختلف وجود داره. اما اگر فتوشاپ دارید کار شما بسیار راحت خواهد بود.

علاوه بر این سایت هایی همچون GTmetrix در باره افزایش سرعت بارگذاری اطلاعات مفیدی در اختیار ما قرار می دهند.
همچنین افزونه های زیادی هم برای این مهم منتشر شده اند اما چون به شخصه از اون ها استفاده نکردم نمی تونم اون هارو تایید یا رد کنم.

vpgroup
June 23rd, 2017, 00:27
سلام.
لود سایت بسیار کند هستش. مدیریت محتوای سایت هم وردپرس هستش. معمولا بهترین شیوه هایی که میشه سرعت لودسایت رو بالاتر برد و بهینه ترش کرد معمولا استفاده از چه شیوه هایی هستش؟

با سلام و عرض ادب
شیوه های رایجی در این مورد هستن شما می تونید چندین کار انجام بدید می تونید تصاویر سایت رو بهینه سازی کنید
می تونید هاست میزبانی خودتون رو به ایران تغییر بدید. می تونید سرور تهیه کنید(اگر حجم سایت بالا می باشد)
بهترین گزینه استفاده از هاست دانلود می باشد تصاویر خود را به جای هاست میزبانی درون هاست دیگری آپلود نمائید
همچنین سما میتونید دلایل کندی سایت خودتون رو در سایت مقابل مشاهده کنید:
GTmetrix.com
موفق باشید

demonvictor
June 23rd, 2017, 01:21
ممنون از پاسخ هاتون. سایت از لحاظ حجم تصاویر مشکلی نداره. حجم کل وب سایت با توجه به سایتی که معرفی کردین نزدیک به 1.5 مگابایت هستش.
آیا نصب افزونه های وردپرسی که با عنوان افزایش سرعت هستن میتونن مشکل رو برطرف کنن؟ اگر آره میتونین افزونه ای معرفی کنین که بتونه بهترین کارآیی رو داشته باشه؟

saeed.mihan
June 23rd, 2017, 01:57
ممنون از پاسخ هاتون. سایت از لحاظ حجم تصاویر مشکلی نداره. حجم کل وب سایت با توجه به سایتی که معرفی کردین نزدیک به 1.5 مگابایت هستش.
آیا نصب افزونه های وردپرسی که با عنوان افزایش سرعت هستن میتونن مشکل رو برطرف کنن؟ اگر آره میتونین افزونه ای معرفی کنین که بتونه بهترین کارآیی رو داشته باشه؟

افزونه های کش خیلی موثر هستند در سرعت لود سایت، افزونه هایی چون wp super cache را می توانید استفاده کنید.
همچنین از افزونه های کاهش حجم تصاویر وردپرس مثل tiny png یا wp smush استفاده کنید.

demonvictor
June 23rd, 2017, 17:02
من این موارد رو از سایتی که معرفی کردین بدست آوردم و الآن با استفاده از افزونه میتونم این موارد رو بهینه سازیش کنم و یا نه؟ ممنون میشم با توجه به نتایجی که توی تصویر قرار دادم من رو راهنمایی کنید.

لینک مشاهده تصویر:

https://preview.ibb.co/iO9qiQ/Capture.png

Farid Saadat
June 23rd, 2017, 17:17
درود. تمامی افزونه های نصب شده رو غیرفعال کنید و سپس سرعت رو تست کنین. اگر با وجود فعال نبودن افزونه و 1.5 مگابایت بودن حجم صفحه، باز هم سرعت لود پایین بود، مشکل از سرور هست و کانفیگ سرور باید بررسی بشه. در صورتی که بدون افزونه اوکی بود، افزونه ها رو یکی یکی فعال کنین و ببینین با فعال سازی کدوم افزونه ها سرعت لود کاهش پیدا میکنه و اونو حذف کنین.
با آرزوی موفقیت

limpi
June 24th, 2017, 02:44
با سلام
مواردی که میتونه کمک کنه:

1- کامپرس کردن تصاویر
2- minify کرد css/js
3- استفاده از سرور ایران
4- استفاده از CDN
5- استفاده از کش
6-کانفیگ مناسب سرور و هاست

موفق باشید

هاست 97
June 24th, 2017, 08:31
با توجه به وردپرس بودن سایتتان بهتر هست با ابزار GTMetrix تا جایی که ممکن هست سطح آن را بالا ببرید
همچنین تهیه یک هاست SSD به همراه وب سرور لایت اسپید که در آن LSCACH فعال هست ( در همه وب سرور های لایت اسپید فعال نیست) میتواند سایتتان را بی نظیر کند

shayandavoudi
June 24th, 2017, 09:36
مهم ترین عامل موثر در سئو از سرعت لود وبسایت، TTFB یا سرعت لود اولین بایت است. این کار را میتونید با استفاده از مکانزیم های کش، استفاده از هاست بهتر و بهینه سازی اسکریپت، قالب و افزونه های استفاده شده در سایت خودتون انجام بدید.
اطلاعات بیشتر برای تاثیر سرعت سایت بر سئو (https://goo.gl/RcnuZt)

famerom
June 24th, 2017, 12:51
من تو سایت خودم که سرعت خوبی داره از افزونه wp rocket استفاده میکنم
یه سرور سرعت زیاد هم دارم
سایت من فیم رام (http://famerom.ir)

afra2017
June 28th, 2017, 17:43
میتونید افزونه wp rocket را نصب کنید و شاهد تحولات فوق العاده ای باشید.
خودش این افزونه هر مورد اضافه و مشکل داری راحل می کنه.
موفق باشید

hmydcm
June 28th, 2017, 19:12
من تو سایت خودم که سرعت خوبی داره از افزونه wp rocket استفاده میکنم
یه سرور سرعت زیاد هم دارم
سایت من فیم رام (http://famerom.ir)
سلام.
این افزونه تاثیر فوق العاده ای در GTMetrix داشت.
اما یک تغییر هم در وردپرس داشت. لیست افزونه های وردپرس رو با اینکه به روز نبودند ، به روز نشان داد.
آیا این عملکرد طبیعی هست؟
برای شما هم همینطوره؟

meysam021
June 28th, 2017, 20:11
جناب ، با بهینه کردن مطالب مشکل بالا رفتن لود حل نمیشه.
سایت شما بهینه نیست ، یا افزونه جلالی یا وردپرس فارسی و یا ویوی پست هاتون مشکل داره