ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور اختصاصی بدون ستاپ

mohammadhasah
June 22nd, 2017, 20:41
با سلام و احترام.
هاستینگ های دارای تجربه بالا لطفا اول بگویند آیا سرور های مارکتی مناسب کار هاستینگ نیست ؟ چون شنیده ام هاردشان میسوزد و... !
-------------
همینطور به یک عدد سرور اختصاصی ex40 با حداقل قیمت 180 تومان الی 190 تومان به صورت اقساط خریدار هستم.اگر ممکن است و در تلگرام حظور دارید ایدی تلگرامتان را ذکر بکنید تا مراجعه بکنم.
فقط وبسایت های دارای (نماد اعتماد) و دارای سابقه با تشکر

kiavaco
June 22nd, 2017, 20:56
با سلام و احترام.
هاستینگ های دارای تجربه بالا لطفا اول بگویند آیا سرور های مارکتی مناسب کار هاستینگ نیست ؟ چون شنیده ام هاردشان میسوزد و... !
-------------
همینطور به یک عدد سرور اختصاصی ex40 با حداقل قیمت 180 تومان الی 190 تومان به صورت اقساط خریدار هستم.اگر ممکن است و در تلگرام حظور دارید ایدی تلگرامتان را ذکر بکنید تا مراجعه بکنم.

سرور های مارکتی معمولا مناسب هاستینگ نیست و خواستید در ارتباط باشید راهنماییتون کنم برای خرید سرور مناسب :x

farssub
June 22nd, 2017, 20:59
با سلام و احترام.
-------------
سلام خدمت شما ، سرور اختصاصی از آمریکا و کانادا و فرانسه و آلمان قابل ارائه میباشد
سرور EX40 با هزینه 190 هزار تومان قابل ارائه هست! ، نمایندگی سرور مجازی آمریکا قابل ارائه میباشد از 1 گیگ رم تا 50 گیگ! تلگرام در تماس باشید
آمریکا : Intel Xeon E3-1220 V5 / 16 GB RAM / 2 TB HDD
هزینه ماهانه سرور 115 هزار تومان! هزینه هر ای پی اضافه 1 دلار!
فرانسه : Intel Xeon E5-1620v2 / 16 GB RAM / 2X2 TB HDD
هزینه ماهانه سرور 135 هزار تومان!هزینه هر ای پی اضافه 2 یورو!یکبار پرداخت!
فرانسه : Intel Xeon W3520 / 16 GB RAM / 2X2 TB HDD
هزینه ماهانه سرور 135 هزار تومان!هزینه هر ای پی اضافه 2 یورو!یکبار پرداخت!
آلمان : Intel Core I7 2600 / 16 GB RAM / 2X3 TB HDD
هزینه ماهانه سرور 130 هزار تومان!هزینه هر ای پی اضافه 1یورو!
آلمان : Intel Core I7 3770 / 16 GB RAM / 2X3 TB HDD
هزینه ماهانه سرور 135 هزار تومان!!هزینه هر ای پی اضافه 1یورو!
تماس : 0933.743.8066
تلگرام : @Ovhwebs
سایت : http://client.ovh-web.in