ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در wamp ساخت دامنه مجازی

tgrir
June 22nd, 2017, 15:19
دوستان سلام
اول اگر اشتباه در این انجمن سئوالم رو مطرح میکنم ببخشید چون اینقدر انجمن در انجمن شد نفهمیدم نهایتا اینجا نوشتم .

بند با WAMP SERVER 3.0.6 دارم کار میکنم و دامنه مجازی رو هم ساختم و کار میکنه و مثلا در مرور گر میزنم domain.com بالا میاد و تا اینجا حله .

اما حالا میخوام از سیستم دیگری که تو شبکه هست وقتی میزنم نامه دامنه رو به این دامنه مجازی داخل لوکال وصل بشه که با آی پی مثلا میزنم 192.168.1.33 از سیستم دیگه میبینم لوکال رو ولی وقتی نام دامنه رو میزنم عمل نمیکنه چیکار باید بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید .

- - - Updated - - -

کسی نیست کمک کنه آیا ؟؟؟

tgrir
June 23rd, 2017, 12:54
یعنی واقعا کسی نیست جواب ما رو بده آیا ؟؟؟

tgrir
June 24th, 2017, 12:13
جواب خواهشاااااااااااااااااااا ااااا

farhadhelix
June 25th, 2017, 03:56
چون دامنه شما یک دامنه داخل سازمانی هست (یعنی در سطح اینترنت معتبر نیست) شما باید یک dns server در سطح شبکه داخلی ایجاد کنید و این دامنه رو تعریف کنید و به تمامی سیستم های تحت شبکتون دی ان اس سرورتون رو معرفی کنید

یا اینکه اسم سیستمی که wamp روش نصب هست رو domain قرار بدید (بدون .ir چون اسم سیستم نقطه قبول نمیکنه)

tgrir
June 25th, 2017, 11:20
ممنون که جواب دادید میشه راهنمایی کنید من الان آی پی خریدم باید چیکار کنم .

farhadhelix
June 26th, 2017, 16:21
عرض کردم که خدمتتون باید چیکار کنید

برای موارد به مقالات آموزشی موجود مراجعه بفرمایید مشکلتون حل میشه

tgrir
June 26th, 2017, 16:29
والا بسکه مقاله خوندم گیج شدم
من الان آی پی آماده و همه چیز آماده فقط یه آموزش تصویری میخوام که بفهمم چی به چیه لینکی یا مرجعی دارید بدید ممنون میشم .

farhadhelix
June 26th, 2017, 16:30
مگه نگفتید شبکه داخلی هست؟

ای پی برای چی خریدید دیگه؟

tgrir
June 26th, 2017, 16:32
چرا برای اینکه بتونم زمانی مشتری خواست ببینه مجبور نشم هی بریزم بالا بیاد اینور ببینه
وقتی دومین رو میزنه بیاد تو لوکال من
دامنه هم ثبت شده دارم .
هر دو حالت رو نیاز دارم

- - - Updated - - -

در صورت هزینه هم داشته باشه حاضرم بپردازم ودسترسی هم میدم که بیاد تو سیستم ببینه چی به چیه