قبلا از یه هاستی استفاده میکردم که شرکتش اسیر کرده منو یعنی یه اشتراک 1 ساله گرفتم و 3 ماه از استفاده اش میگذره که کلا از این سه ماه بیشتر وقت رو سایت یا بسته هست یا در حال درست کردن هستن ...
خیلی ام ادعاشون میشه که پشتیبانی 24 ساعته و 96% رضایت مشتری و از اینجور حرفا ...
یعنی دیونم کردن 2 روز سایت رو بستن بخاطر دلیلی که نه خودشون میدونن نه چیزی ...
تیکتم میزنم جواب آدم رو نمیدن ...
نمیدونم دیگه چی بگم ...
الان دنبال اینم کلا تغییر بدم سرویس دهیم رو ...
دنبال یه هاستی میگردم که 1 گیگ فضا داشته باشه واسه انجمن ای پی برد (ips)
ماهیانه بتونم خریداری کنم و ارتقا راحت بشه داد
تا 1000 نفر آنلاین رو ساپورت کنه.
ترافیک ماهیانه هم بالای 10 گیگ باشه ...
پشتیبانی کنه از لینوکس.
قطعی و مشکلات مسخره نداشته باشه !
این ثبات واسم مهمه ...
ببخشید اگه تاپیک رو توی قسمت اشتباه نوشتم.
ممنون میشم کمک کنید
موفق باشید
JeyServer
June 21st, 2017, 20:55
قبلا از یه هاستی استفاده میکردم که شرکتش اسیر کرده منو یعنی یه اشتراک 1 ساله گرفتم و 3 ماه از استفاده اش میگذره که کلا از این سه ماه بیشتر وقت رو سایت یا بسته هست یا در حال درست کردن هستن ...
خیلی ام ادعاشون میشه که پشتیبانی 24 ساعته و 96% رضایت مشتری و از اینجور حرفا ...
نمیدونم دیگه چی بگم ...
پشتیبانی کنه از لینوکس.
این ثبات واسم مهمه ...
ممنون میشم کمک کنید
موفق باشید
سلام، شبتون بخیر
میتونید از پلن های حرفه ای جی سرور استفاده کنید، از ایران و فرانسه قابل ارائه است،
مثلا برای شروع این پلن مناسب شماست:
فضا: 6 گیگ بر روی هارد SSD
ترافیک: نامحدود
تعداد دامنه های اضافی: 4 عدد
مابقی امکانات: نامحدود
موقعیت جغرافیایی: فرانسه - ایران
کنترل پنل: دایرکت ادمین - سی پنل
امکان پرداخت ماهیانه و سالیانه
بک آپ گیری: هر 24 ساعت بصورت اتوماتیک و امکان ریستور اتوماتیک از پنل کاربری
امکان ارتقا بصورت اتوماتیک
پشتیبانی: 18 ساعت
خرید: https://www.jeyserver.com/fa/hosting/linux/professional
درصورت نیاز به مشاوره در ساعات کاری (8 الی 17 هر روز حتی جمعه ها) با تلفن 34420301-031 تماس بگیرید یا در سایتمون با ما گفتگو کنید: https://www.jeyserver.com
yasserhost
June 21st, 2017, 21:02
نمیدونم دیگه چی بگم ...
پشتیبانی کنه از لینوکس.
این ثبات واسم مهمه ...
ممنون میشم کمک کنید
موفق باشید
با سلام و احترام خدمت دوست گرامی در خدمیتم.
http://mizban24.net/cart.php
DaryaHost
June 21st, 2017, 21:20
نمیدونم دیگه چی بگم ...
پشتیبانی کنه از لینوکس.
این ثبات واسم مهمه ...
ممنون میشم کمک کنید
موفق باشید
درود
دوست عزیز هاست سی پنل از کانادا با امکانات زیر قابل ارائه است
+ پلن مدنظرتون رو کاملا میتونید شخصی سازی کنید و پکیج دلخواه خودتون رو ایجاد و سفارش دهید اتوماتیک با قابلیت ارتقا )
شروع قیمت از ماهانه 2 هزار تومان
و اما امکانات ما :
اسفتاده از درایو اس اس دی ب همراه رید سخت افزاری 6
بکاپ منظم و دقیق
استفاده از کلود دی ان اس
استفاده از گوگل پیج اسپید ( کاهش زمان لود سایت تا 12 ثانیه )
تضمین بازگشت وجه بی قید و شرط
اطلاعات تماس :
دفتر 021-88502241
همراه 09212182842
همراه دوم 09355219824
همراه سوم 09303756663
تلگرام: 09303756663
آدرس (اداری) 1 : تهران ، بلوار اندرزگو
آدرس ( پشتیبانی ) 2: تهران ، عباس آباد ، خ مطهری
جدیدترین افر ها در کانال ما | https://telegram.me/averdad
deltamusic
June 21st, 2017, 22:09
مغدرت میخوام صحبتتون تناقض داره!(برای شروع کار)+(تا 1000 نفر آنلاین رو ساپورت کنه.)
tebyanhosting
June 21st, 2017, 22:35
نمیدونم دیگه چی بگم ...
پشتیبانی کنه از لینوکس.
این ثبات واسم مهمه ...
ممنون میشم کمک کنید
موفق باشید
با سلام
پلن های نمایندگی با امکانات بالا
نمایندگی اختصاصی
پشتیبانی از ساعت 6 صبح تا 3 بامداد
اس اس دی - لایت اسپید - کلودلینوکس - اس اس ال
از فرانسه المان ایران ( لینوکس / ویندوز )
پلن ها در سایت قرار دارد و در صورت هرگونه سئوال در پشتیبانی انلاین و تلگرام در خدمتیم
OmizbanCo
June 22nd, 2017, 02:18
درود
در حال حاضر 50 شرکت معتبر و رسمی رو میزبانی میکنیم
در صورت تمایل درخدمتیم
تلگرام OmizbanCo
ارائه مشاوره جهت انتخاب هاست مناسب
پشتیبانی 24 ساعته شما
دارای نماد اعتماد و وب سایت معتبر
امکان پرداخت ماهانه ، سه ماهه ، شش ماهه ، یکساله و دو ساله فراهم می باشد
- میزبانی بر روی هاردهای پرسرعت SSD
- استفاده از رم های سری جدید DDR4
- استفاده از سیستم عامل ابری CloudLinux
- وب سرور پرقدرت Litespeed + LSCache
- ارائه SSL رایگان بر روی سرویس
- شبکه مجهز به DDOS Protection
- امکان تنظیم نسخه PHP از 4.4 تا 7.1
- امکان تنظیم Cloudflare در کنترل پنل
- بکاپ گیری هفتگی و ماهانه
vpgroup
June 22nd, 2017, 03:12
نمیدونم دیگه چی بگم ...
پشتیبانی کنه از لینوکس.
این ثبات واسم مهمه ...
ممنون میشم کمک کنید
موفق باشید
با سلام و احترام
اگر هنوز خرید نکردید، این مورد برای شما قابل ارائه می باشد
ویژگی های سرویس های ما:
2 گیگ فضای بکاپ اختصاصی به هر سرویس
10 گیگابایت فضای آپلود اختصاصی
اس اس ال رایگان سه ماهه
هاست رایگان +دامنه رایگان
ویژگی های هاست وب سرور:
دارای نماد اعتماد الکترونیکی و همچنین ساماندهی
بیش از 2 سال سابقه کاری
گارانتی بازگشت وجه 7 روزه بدون قید و شرط
پشتیبانی 7 روز هفته
آپتایم بالای سرویس ها
بکاپ گیری: روزانه/هفتگی/ماهانه
تخفیف ماه اول (درصورت درخواست)
divooneto
June 22nd, 2017, 07:22
این پنل شما الان خیلی عالیه ولی سوالی که دار اینه که واقعا مناسب هست ؟
فقط میخوام هرچی که هست 1 گیگ فضا داشته باشه فقط دردسر نکشم بعدش نمیدونم بزنه 24 ساعته درگیر تیکت و ... باشم.
آخه خیلی اعصابمو این میزبان قبلی بهم ریخته ...
یعنی یه وضعیتی ...
خرج زیادی نمیخوام بکنم شاید ماهیانه 15000 بشه ولی حق دارم که عذاب نکشم
ممنون میشم راهنمایی درست بکنید که بعدش به مشکل نخورم.
دنبال یه پلن میگردم زیر 2 گیگ باشه ولی واقعا بشه باهاش بازدید بالا رو هم جواب داد. که درگیر ارتقا و ... نشم ...
ممنون از لطفتون دوستان ...
از پلن های 24 میزبان خوشم اومده اگه پشتیبانی خوبی دارن دوستانی که استفاده کردن یه رهنمایی بکنن ممنون میشم.
فقط هرچی میخواد باشه باشه قطعی نداشته باشه همین !
یعنی ببینید به کجا رسیدم که تنها خواستم همینه ...
- - - Updated - - -
مغدرت میخوام صحبتتون تناقض داره!(برای شروع کار)+(تا 1000 نفر آنلاین رو ساپورت کنه.)
من یک ماه نمیشه توی این سرویس دهی هستم مسخره ها میگن تو 100 نفر آنلاین داری مطمئنم دارن دروغ میگن چاره ای ندارم ...
مجبورم یه هاستی بگیرم که دیگه این مسخره بازی هارو نداشته باشه
- میزبانی بر روی هاردهای پرسرعت SSD
- استفاده از رم های سری جدید DDR4
- استفاده از سیستم عامل ابری CloudLinux
- وب سرور پرقدرت Litespeed + LSCache
- ارائه SSL رایگان بر روی سرویس
- شبکه مجهز به DDOS Protection
- امکان تنظیم نسخه PHP از 4.4 تا 7.1
- امکان تنظیم Cloudflare در کنترل پنل
- بکاپ گیری هفتگی و ماهانه
از سرویسهای بقیه دوستان خبر ندارم ولی به نظر من با توصیفاتی که شما دادید برای کار شما هاستهای پربازدید ایشون مناسب هستند از بابت سرعت پاسخگوئی و پشتیبانی شبانه روزی هم تایید میشن
divooneto
June 22nd, 2017, 08:49
از سرویسهای بقیه دوستان خبر ندارم ولی به نظر من با توصیفاتی که شما دادید برای کار شما هاستهای پربازدید ایشون مناسب هستند از بابت سرعت پاسخگوئی و پشتیبانی شبانه روزی هم تایید میشن
دوست عزیز این پلن شروعش 5 گیگه !
من احتیاج ندارم انقدر ...
حالا ببینیم نظر بقیه دوستان چیه ...
هاست 97
June 22nd, 2017, 09:01
درود
ار آلمان درخدمتیم
https://www.host97.net/%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3-ssd/
فضای ssd + وب سرور لایت اسپید + SSL رایگان
برای دریافت نمونه سایت مهم آی پی بورد نیز میتوانید پیغام خصوصی بدهید تا لینک شود
همچنین آدرس سایت را نیز ارسال کنید تا ورودی شما بررسی شود
1000 آنلاین یک سرور اختصاصی میخواهد
babakebrahimi
June 22nd, 2017, 12:44
حالا کاری با انتخابت ندارم ولی همچین میگی شروعش از 5 گیگه آدم فکر میکنه 5 گیگش 500 تومن ماهیانه هزینه اشه:))، کل هزینه 5 گیگ ماهیانه 10 تومن هزینه اشه درصورت افزایش بازدید هم میتونی پلنت رو با پرداخت مابه التفاوت ارتقاء بدی بعدشم این حجم برای شما نه هزینه اضافی داره نه دردسری داره:))
ولی خب میتونی تیکت بزنی بگی آقا من نیاز ندارم حجم اینو برا من کم کنید تا هدر نره;)
حالا کدوم رو انتخاب کنی کاری ندارم فقط جوابت جالب بود خواستم باهات یه شوخی کرده باشم، به هر حال موفق باشی
Ashkankamangar.ir
June 22nd, 2017, 14:03
نمیدونم دیگه چی بگم ...
پشتیبانی کنه از لینوکس.
این ثبات واسم مهمه ...
ممنون میشم کمک کنید
موفق باشید
سلام با ما در ارتباط باشید
farssub
June 22nd, 2017, 17:37
سلام نمایندگی هاست سی پنل قابل ارائه میباشد
شروع قیمت 15 هزار تومان ماهانه ، 50 درصد تخفیف هم قابل ارائه هست
http://client.ovh-web.in/cart.php?gid=4
@Ovhwebs
divooneto
June 22nd, 2017, 17:42
حالا کاری با انتخابت ندارم ولی همچین میگی شروعش از 5 گیگه آدم فکر میکنه 5 گیگش 500 تومن ماهیانه هزینه اشه:))، کل هزینه 5 گیگ ماهیانه 10 تومن هزینه اشه درصورت افزایش بازدید هم میتونی پلنت رو با پرداخت مابه التفاوت ارتقاء بدی بعدشم این حجم برای شما نه هزینه اضافی داره نه دردسری داره:))
ولی خب میتونی تیکت بزنی بگی آقا من نیاز ندارم حجم اینو برا من کم کنید تا هدر نره;)
حالا کدوم رو انتخاب کنی کاری ندارم فقط جوابت جالب بود خواستم باهات یه شوخی کرده باشم، به هر حال موفق باشی
نه آخه هرچی فضا میره بالاتر قطعا قیمت ها هم باید بالاتر بره ترسم اینه سرویس دهیش خوب نباشه که انقدر ارزونه
باورتون نمیشه من الان 5 روز سایتم رو بستن زنگ زدم به نمایندگی خود شرکت یه کسی که هیچی حالیش نیست جواب میده !!!
یعنی عملا آدم میپیچونن ...
بی احترامی دیگه از این بالاتر نداریم ...
دلیل بستن سایتم حتی خودشونم نمیدونن میگن شما سایتتون به سرور های دیگه ما داره آسیب میزنه !!!
میگم خب بک آپ بدید من برم بازم نمیدن
یعنی پدیده خیلی جالبین ...
اونا هم اوایل انقدر لبخند داشتن حتی یادمه بهم زنگ زده بودن که دوست عزیز چرا سایتت رو ثبت نمیکنی نمیکنی نزدیک 10 دقیقه داشت باهام خنده شوخی میکرد ...
الان که بهشون احتیاج دارم هیچکس حتی جواب تیکتم نمیده ...
بهم حق بدین انقدر شک داشته باشم دوست ندارم یک ماه دیگه وقتم هدر بره ...
اونقدر نیست هزینهش ماهی 20 تومن باشه آدم خیالش راحت باشه ارزش داره
آدم یه اشتباه رو دوبار تکرار نمیکنه
دارم فقط نظر دوستان رو میپرسم
yasserhost
June 22nd, 2017, 17:53
این پنل شما الان خیلی عالیه ولی سوالی که دار اینه که واقعا مناسب هست ؟
فقط میخوام هرچی که هست 1 گیگ فضا داشته باشه فقط دردسر نکشم بعدش نمیدونم بزنه 24 ساعته درگیر تیکت و ... باشم.
آخه خیلی اعصابمو این میزبان قبلی بهم ریخته ...
یعنی یه وضعیتی ...
خرج زیادی نمیخوام بکنم شاید ماهیانه 15000 بشه ولی حق دارم که عذاب نکشم
ممنون میشم راهنمایی درست بکنید که بعدش به مشکل نخورم.
دنبال یه پلن میگردم زیر 2 گیگ باشه ولی واقعا بشه باهاش بازدید بالا رو هم جواب داد. که درگیر ارتقا و ... نشم ...
ممنون از لطفتون دوستان ...
از پلن های 24 میزبان خوشم اومده اگه پشتیبانی خوبی دارن دوستانی که استفاده کردن یه رهنمایی بکنن ممنون میشم.
فقط هرچی میخواد باشه باشه قطعی نداشته باشه همین !
یعنی ببینید به کجا رسیدم که تنها خواستم همینه ...
- - - Updated - - -
من یک ماه نمیشه توی این سرویس دهی هستم مسخره ها میگن تو 100 نفر آنلاین داری مطمئنم دارن دروغ میگن چاره ای ندارم ...
مجبورم یه هاستی بگیرم که دیگه این مسخره بازی هارو نداشته باشه
سلام خدمت شما بزرگوار میتونید در تلگرام ادرس سایتتون رو برام بفرستید چک کنم و پلن مناسب با سایتتون رو بهتون بدم .
babakebrahimi
June 22nd, 2017, 18:09
نه آخه هرچی فضا میره بالاتر قطعا قیمت ها هم باید بالاتر بره ترسم اینه سرویس دهیش خوب نباشه که انقدر ارزونه
باورتون نمیشه من الان 5 روز سایتم رو بستن زنگ زدم به نمایندگی خود شرکت یه کسی که هیچی حالیش نیست جواب میده !!!
یعنی عملا آدم میپیچونن ...
بی احترامی دیگه از این بالاتر نداریم ...
دلیل بستن سایتم حتی خودشونم نمیدونن میگن شما سایتتون به سرور های دیگه ما داره آسیب میزنه !!!
میگم خب بک آپ بدید من برم بازم نمیدن
یعنی پدیده خیلی جالبین ...
اونا هم اوایل انقدر لبخند داشتن حتی یادمه بهم زنگ زده بودن که دوست عزیز چرا سایتت رو ثبت نمیکنی نمیکنی نزدیک 10 دقیقه داشت باهام خنده شوخی میکرد ...
الان که بهشون احتیاج دارم هیچکس حتی جواب تیکتم نمیده ...
بهم حق بدین انقدر شک داشته باشم دوست ندارم یک ماه دیگه وقتم هدر بره ...
اونقدر نیست هزینهش ماهی 20 تومن باشه آدم خیالش راحت باشه ارزش داره
آدم یه اشتباه رو دوبار تکرار نمیکنه
دارم فقط نظر دوستان رو میپرسم
میدونم چی میگی داداش منم تو موقعیتهای مشابه گیر کردم
این شرکت هم نه مال منه نه مال دوستم طرفداریشم نمیکنم ولی اینکه میگی ارزون، درسته قیمتش پایینه ولی همچین ارزونم نیست، میفته سالی 120 تومن، تازه این سرویس پربازدید با منابع کم هست بری منابع معمولی، زیاد و بسیار زیاد قیمتها همینجوری میره بالا، درضمن میزان فضا معیار درستی برای مقایسه قیمت یک پلن هاستینگ نیست، چون میزان فضا حتی روی اس اس دی آنچنان روی قیمت تاثیر نمیگذاره که نیروی انسانی، سی پی یو، رم و دیگر مسائل روی قیمت تاثیر میگذارن، چون تو سرورت هرچقدرم بره بالا هزینه اش که میره بالا در عوض میتونی با فروش اون به افراد بیشتر بازهم سود معقولی داشته باشی، که از نظر من از بابت قیمت این سرویسها به نسبت منابعی که میدن معقول هست، از بابت اینکه هزینه برخی شرکتها مثل ایران سرور بالاتره مهمترین دلیلش نیروی انسانی هست، چون تعداد پرسنل زیادی برای پشتیبانی شبانه روزی دارند، تقریبا میشه گفت نیروی انسانی خوب و مجرب بالاترین هزینه هر هاستینگ هست که روی قیمتها تاثیر داره هم از بابت حقوق و مزایایی که بهشون میدن هم از بابت اینکه هرچقدر تعداد نیروی انسانی بره بالاتر معمولا هزینه کرایه یا خرید ملک تجاری شرکت هم میره بالاتر، حالا شاید تعداد مشتری کم باشه بشه یکی دو نفری هرکی تو خونش بشینه پشتیبانی غیر حرفه ای انجام بدن، ولی زمانی که شرکت بزرگ میشه و مشتریان زیاد میشن باید حرفه ای گری بشه که طبییعتا هزینه ها خیلی میره بالا، الان من خودم از چندتا شرکت نمایندگی فروش دارم خیلی مایلم سرور اختصاصی بگیرم و خودم مستقل ارائه هاست بکنم ولی چون علی رغم تجربه و سابقه 12 ساله ام به عنوان متخصص فن آوری اطلاعات فعلا تازه شروع کردم به امر فروش هاست و دامین و امکان استخدام پرسنل مجرب ندارم اقدام به فعالیت مستقل نمیکنم چون میدونم به تنهایی نمیرسم و کیفیت میاد پایین، تمامی هزینه های سرور سرجمع به اندازه یک پرسنل متخصص پشتیبانی نمیشه، این شرکت هم که سرویسهاشو بهت پیشنهاد دادم روزها رو نمیدونم ولی شبها تا جایی که من دیدم یک پرسنل پشتیبانی داره، و چون تعداد مشتری زیادی ندارن (به دلیل ضعف در سیستم بازاریابی و فروش) خوب ساپورت میکنه، انصافا هر زمان پیام دادم خیلی سریع، خوب و با حوصله جواب داده، شرکتهای خیلی بزرگتری رو دیدم که روزانه پشتیبانی عالی دارن ولی شبها که وبمسترها معمولا بیشترین و مهمترین تغییرات رو در اون زمان انجام میدن تا احیانا مشکلی پیش بیاد بازدیدکننده ها رو از دست ندن، پشتیبانیشون لنگ میزنه یا کلا جواب نمیده
خلاصه کلام برادر اگر هزینه اش واست مسئله ای نداره من نظر شخصیم روی ایران سرور هست چون واقعا پشتیبانی همه جوره خوبی دارن (فقط تنها عیبشون اینکه که روی دایرکت ادمین زوم کردن اگه سی پنلی باشی مناسب نیستن واست) ولی اگر قیمت مهمه واست یکی از همین شرکتهایی که مشتریشون کم هست و طبیعتا پرسنل کمتری دارن ولی با همون پرسنل کم خوب پشتیبانی میدن رو انتخاب کن
divooneto
June 22nd, 2017, 18:40
این شرکت هم نه مال منه نه مال دوستم طرفداریشم نمیکنم ولی اینکه میگی ارزون، درسته قیمتش پایینه ولی همچین ارزونم نیست، میفته سالی 120 تومن، تازه این سرویس پربازدید با منابع کم هست بری منابع معمولی، زیاد و بسیار زیاد قیمتها همینجوری میره بالا، درضمن میزان فضا معیار درستی برای مقایسه قیمت یک پلن هاستینگ نیست، چون میزان فضا حتی روی اس اس دی آنچنان روی قیمت تاثیر نمیگذاره که نیروی انسانی، سی پی یو، رم و دیگر مسائل روی قیمت تاثیر میگذارن، چون تو سرورت هرچقدرم بره بالا هزینه اش که میره بالا در عوض میتونی با فروش اون به افراد بیشتر بازهم سود معقولی داشته باشی، که از نظر من از بابت قیمت این سرویسها به نسبت منابعی که میدن معقول هست، از بابت اینکه هزینه برخی شرکتها مثل ایران سرور بالاتره مهمترین دلیلش نیروی انسانی هست، چون تعداد پرسنل زیادی برای پشتیبانی شبانه روزی دارند، تقریبا میشه گفت نیروی انسانی خوب و مجرب بالاترین هزینه هر هاستینگ هست که روی قیمتها تاثیر داره هم از بابت حقوق و مزایایی که بهشون میدن هم از بابت اینکه هرچقدر تعداد نیروی انسانی بره بالاتر معمولا هزینه کرایه یا خرید ملک تجاری شرکت هم میره بالاتر، حالا شاید تعداد مشتری کم باشه بشه یکی دو نفری هرکی تو خونش بشینه پشتیبانی غیر حرفه ای انجام بدن، ولی زمانی که شرکت بزرگ میشه و مشتریان زیاد میشن باید حرفه ای گری بشه که طبییعتا هزینه ها خیلی میره بالا، الان من خودم از چندتا شرکت نمایندگی فروش دارم خیلی مایلم سرور اختصاصی بگیرم و خودم مستقل ارائه هاست بکنم ولی چون علی رغم تجربه و سابقه 12 ساله ام به عنوان متخصص فن آوری اطلاعات فعلا تازه شروع کردم به امر فروش هاست و دامین و امکان استخدام پرسنل مجرب ندارم اقدام به فعالیت مستقل نمیکنم چون میدونم به تنهایی نمیرسم و کیفیت میاد پایین، تمامی هزینه های سرور سرجمع به اندازه یک پرسنل متخصص پشتیبانی نمیشه، این شرکت هم که سرویسهاشو بهت پیشنهاد دادم روزها رو نمیدونم ولی شبها تا جایی که من دیدم یک پرسنل پشتیبانی داره، و چون تعداد مشتری زیادی ندارن (به دلیل ضعف در سیستم بازاریابی و فروش) خوب ساپورت میکنه، انصافا هر زمان پیام دادم خیلی سریع، خوب و با حوصله جواب داده، شرکتهای خیلی بزرگتری رو دیدم که روزانه پشتیبانی عالی دارن ولی شبها که وبمسترها معمولا بیشترین و مهمترین تغییرات رو در اون زمان انجام میدن تا احیانا مشکلی پیش بیاد بازدیدکننده ها رو از دست ندن، پشتیبانیشون لنگ میزنه یا کلا جواب نمیده
خلاصه کلام برادر اگر هزینه اش واست مسئله ای نداره من نظر شخصیم روی ایران سرور هست چون واقعا پشتیبانی همه جوره خوبی دارن (فقط تنها عیبشون اینکه که روی دایرکت ادمین زوم کردن اگه سی پنلی باشی مناسب نیستن واست) ولی اگر قیمت مهمه واست یکی از همین شرکتهایی که مشتریشون کم هست و طبیعتا پرسنل کمتری دارن ولی با همون پرسنل کم خوب پشتیبانی میدن رو انتخاب کن
ممنون دوست عزیز ...
توضحات عالی بود حالا یه دو دوتا چهار تا میکنم ببینم کدوم سرویس دهی خوب هست ...
ممنون از صحبتاتون
divooneto
June 26th, 2017, 23:06
حل شد از هاست سایت میزبان 24 استفاده دارم میکنم.
خیلی خوبه و پشتیبانیش فوق العاده هست هرچی بگم بازم کمه >:d
unique2017
June 27th, 2017, 15:02
سلام وقت بخیر
به نظر من پلن های هاستینگ پارس پک را هم ببینید.
میزبانی ابری هم دارن که میتوانید خودتان انتخاب کنید.
live
June 29th, 2017, 01:35
نمیدونم دیگه چی بگم ...
پشتیبانی کنه از لینوکس.
این ثبات واسم مهمه ...
ممنون میشم کمک کنید
موفق باشید
سلام ، این که میگید در ابتدای کار 1000 نفرو ساپورت کنه و 15 تومن میدم که راحت باشم ینی شما یه طعمه ای برا گرگ جماعت ، به نظر من مقصر اصلی خودتون هستید ، طوری تاپیک ایجاد کردید که مشخصه طرف راحت سرتون کلاه میذاره ، الان دیگه آدم خوب کم پیدا میشه ، به قول شما اولش همه چیز خوب پیش میرفت ، بخاطر این خوب پیش نرفت که شما هزینه یکسال رو پرداخت کردید باید ماهانه پرداخت کنید ، اینجا اروپا یا امریکا نیست که اگه فلان شرکت به متاهد نبود برید ازش شکایت کنید ، اینجا ایرانه ، موفق باشید
سلام ، به نظر من اگر بتونید به افراد متخصص در همین انجمن که واقعا وقت آزاد دارن اعتماد کنید از نظر هزینه خیلی براتون بهتره موفق باشید