ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید بیت کویین های شما

Mr.Pouria
June 20th, 2017, 12:15
سلام خدمت همه همکاران و دوستان عزیز

بنده قصد خرید بیت کویین داشتم و هرشخصی با هر مقداری بیت کویین که قصد فروش داره ( حداقل 0.001) لطفا مقدار موجودی خودش رو برام ارسال کنه تا برای خرید باهاش تماس گرفته بشه ♥

Mehrvarzan
June 20th, 2017, 14:53
سلام خدمت همه همکاران و دوستان عزیز

بنده قصد خرید بیت کویین داشتم و هرشخصی با هر مقداری بیت کویین که قصد فروش داره ( حداقل 0.0001) لطفا مقدار موجودی خودش رو برام ارسال کنه تا برای خرید باهاش تماس گرفته بشه ♥

قیمت میخواد بره بالا؟ :d

اگه یه هفته پیش لایت کوین خریده بودیم الان نزدیک 80 درصد سود میکردیم. گفتن من گوش نکردم :(

Mr.Pouria
June 20th, 2017, 15:17
قیمت میخواد بره بالا؟ :d

اگه یه هفته پیش لایت کوین خریده بودیم الان نزدیک 80 درصد سود میکردیم. گفتن من گوش نکردم :(

قمیت که افزایش پیدا میکنه اما اگه میخواید سرمایه گذاری کنید میتونم بهتون پیشنهاد بدم که چیکار کنید ...

arinatarh.ir
June 20th, 2017, 15:50
ببخشید می دونم ربطی به تایپیک نداره ولی روش به دست اوردن بیت کوین فقط لز طریق فری بیت کوین وسایت های کلیکی و خریدش؟ یا روش های دیگه هم داره؟سایت های کلیکی بهتری هم هست؟

Mr.Pouria
June 20th, 2017, 16:18
ببخشید می دونم ربطی به تایپیک نداره ولی روش به دست اوردن بیت کوین فقط لز طریق فری بیت کوین وسایت های کلیکی و خریدش؟ یا روش های دیگه هم داره؟سایت های کلیکی بهتری هم هست؟

ماین کردن هم هست که سود زیادی در حال حاظر نداره ( مگه اینکه سخت افزار قوی و مخصوص این کار را خریداری کنید )

ashadata
June 20th, 2017, 16:26
درود پوریاجان

کامزد انتقال بیت کوین فقط 0.0005 بیت کوین هست ( حداقل ) اون 0.0001 بیت کوین رو برداری بهتره

برای خرید هم توی گروه های ماینتر ها یا هایپ بگردی بیشتر گیر بیاد تا اینجا

قیمت فرید هم دقیقا میانگین قیمت خرید و فروش سایت ها بذاری بهتر میتونی بخری

Mr.Pouria
June 20th, 2017, 16:32
درود پوریاجان

کامزد انتقال بیت کوین فقط 0.0005 بیت کوین هست ( حداقل ) اون 0.0001 بیت کوین رو برداری بهتره

برای خرید هم توی گروه های ماینتر ها یا هایپ بگردی بیشتر گیر بیاد تا اینجا

قیمت فرید هم دقیقا میانگین قیمت خرید و فروش سایت ها بذاری بهتر میتونی بخری
ممنون عزیز بابت اطلاع رسانی که کردید راستش دستم خورد ه بود دقت نکردم دیگه بهش...
ممنون من بیشتر جاها اعلام کردم خریدار هستم تو گروه انجمن و... حالا منتظر فروشنده هستم تا بگیرم ❤️🙂

Sent from my F3112 using Tapatalk

bepad
June 20th, 2017, 18:26
با سلام

جهت خرید بیت کوین و یا بیت کوین کد میتوانید از پیمنت استیت اقدام کنید

https://www.paymentstate.com/

در صورتیکه خرید بالا داشته باشید تیکت ثبت کنید با قیمت مناسب تر قابل ارایه است

با تشکر

Mr.Pouria
June 20th, 2017, 18:53
با سلام

جهت خرید بیت کوین و یا بیت کوین کد میتوانید از پیمنت استیت اقدام کنید

https://www.paymentstate.com/

در صورتیکه خرید بالا داشته باشید تیکت ثبت کنید با قیمت مناسب تر قابل ارایه است

با تشکر

من جایی تو سایتتون قمیت هارو ندیدم لطفا صفحه ای که شامل قیمت بروز است را ارائه بدید

bepad
June 20th, 2017, 18:54
سلام

جهت مشاهده تعرفه ها در سایت عضو شوید و در ناحیه کاربری قابل رویت است

با تشکر

Mehrvarzan
June 20th, 2017, 19:41
من جایی تو سایتتون قمیت هارو ندیدم لطفا صفحه ای که شامل قیمت بروز است را ارائه بدید

من فعلا توی btc-e قعالیت میکنم و خرید و فروش انجام میدم.
نرخ فعلی یه ریسک هست خیلی ها پیش بینی کردن ممکنه بره بالا تا 3200 و همینطور افت کنه تا 2000
اصلا مشخص نیست

Mr.Pouria
June 20th, 2017, 20:01
من فعلا توی btc-e قعالیت میکنم و خرید و فروش انجام میدم.
نرخ فعلی یه ریسک هست خیلی ها پیش بینی کردن ممکنه بره بالا تا 3200 و همینطور افت کنه تا 2000
اصلا مشخص نیست

درسته منم برای چنج لازم دارم بیت کویین خریداری میکنم و به ارز دیگه ای جهت سرمایه گذاری چنج میدم ...

Mehrvarzan
June 20th, 2017, 22:58
درسته منم برای چنج لازم دارم بیت کویین خریداری میکنم و به ارز دیگه ای جهت سرمایه گذاری چنج میدم ...

اگه دوست داشتید تلگرام به من پیام بدید تا در صورت دیدن رشد یا سقوط سریع بتونیم با هم در ارتباط باشیم و اطلاع بدیم.
چون زمان سقوط و صعود مشخص نیست و یهویی هست.
فعلا که بیت کوین شروع به صعود کرده و لایت کوین و اتریوم در حال سقوط امیدوارم این روند حداقل تا 3000 پیش بره

Mr.Pouria
June 20th, 2017, 23:12
اگه دوست داشتید تلگرام به من پیام بدید تا در صورت دیدن رشد یا سقوط سریع بتونیم با هم در ارتباط باشیم و اطلاع بدیم.
چون زمان سقوط و صعود مشخص نیست و یهویی هست.
فعلا که بیت کوین شروع به صعود کرده و لایت کوین و اتریوم در حال سقوط امیدوارم این روند حداقل تا 3000 پیش بره

بهتون پیام دادم ....

Santourio
June 20th, 2017, 23:54
بهتون پیام دادم ....

اگر امکانش هست به تلگرام من پیام بدین

@Santourio