PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل نام فایل فارسی

HRE2012
June 20th, 2017, 03:46
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
من میخوام بعد درج خبر یک فایل php اتومات بسازم که با fopen میسازمش(مثلا فایلی با نام (تست.php))
فقط مشکل زمانیه که میخوام فایلو فارسی ذخیره کنم
کلا بهم میریزه
انواع کدارو تست کردم جواب نداد
در ضمن در محیط xampp و windows
واقعا کلافم کرده ممنون میشم راهنمایی کنید.

HRE2012
June 20th, 2017, 18:57
دوستان لطفا کمک کنید

omid1991
June 20th, 2017, 20:18
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
من میخوام بعد درج خبر یک فایل php اتومات بسازم که با fopen میسازمش(مثلا فایلی با نام (تست.php))
فقط مشکل زمانیه که میخوام فایلو فارسی ذخیره کنم
کلا بهم میریزه
انواع کدارو تست کردم جواب نداد
در ضمن در محیط xampp و windows
واقعا کلافم کرده ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام وقت بخیر

عزیز حالا چرا میخوایید فارسی ذخیره کنید ؟!
اگه قرار هست اون فایل رو دوباره برای کاری بارگزاری کنید بهتره اسم فایل رو تو دیتابیس ذخیره کنید موقع فراخونی هم از دیتابیس نام فایل رو دارید فایل رو باز کنید به همین راحتی

T.Toosi
June 20th, 2017, 22:17
سلام، باید کاراکتر انکودینگ، رشته ـتون را تغییر بدید (CP1256) :

$name = iconv("UTF-8", "CP1256//IGNORE","سلام.txt");
$handle = fopen($name, "w+");

HRE2012
June 20th, 2017, 22:50
سلام وقت بخیر

عزیز حالا چرا میخوایید فارسی ذخیره کنید ؟!
اگه قرار هست اون فایل رو دوباره برای کاری بارگزاری کنید بهتره اسم فایل رو تو دیتابیس ذخیره کنید موقع فراخونی هم از دیتابیس نام فایل رو دارید فایل رو باز کنید به همین راحتی
سلام وقتتون بخیر
منم همین کارو کردم ولی میخوام آدرس فایلی که باز میکنه مرتبط باشه با مطلب

- - - Updated - - -

سلام، باید کاراکتر انکودینگ، رشته ـتون را تغییر بدید (CP1256) :

$name = iconv("UTF-8", "CP1256//IGNORE","سلام.txt");
$handle = fopen($name, "w+");
با این کدم همون مشکلو داره متن بهم ریخته فک کنم چون محیطه زمپ هست اینطوریه

omid1991
June 21st, 2017, 04:33
سلام وقتتون بخیر
منم همین کارو کردم ولی میخوام آدرس فایلی که باز میکنه مرتبط باشه با مطلب

- - - Updated - - -

با این کدم همون مشکلو داره متن بهم ریخته فک کنم چون محیطه زمپ هست اینطوریه

من تست کردم درست بود فقط حرف 'ی' رو حذف میکرد.

$data = "تست دیتا\r\nتست دیتا";
$filename = "سلام چطوری خوبی";
$filename = iconv("UTF-8", "CP1256//IGNORE", $filename);
$filename = str_replace(" ", "_", $filename);
$filename .= ".php";
$f=fopen($filename,"w+");
fwrite($f,$data);
fclose($f);

echo file_get_contents($filename);

AtrafNet
June 21st, 2017, 09:16
سلام
کلاً فارسی ذخیره کردن داده ها اشتباهه خصوصاً که اگه یه روز بخواید فایل ها رو توسط کنترل پنل هایی مثل سی پنل و دایرکت ادمین مدیریت کنید دیگه کلاً به مشکل می خورید.

به نظرم کاری که جناب omid1991 گفتن یعنی ذخیره نام فایل اصلی که انگلیسیه + نام فارسی فایل در ستون های جدای دیتابیس درست ترین راه حله و اینطوری می تونید با وارد کردن نام فارسی توسط کاربر از طریق دیتابیس نام اصلی فایل رو پیدا کنید و محتواش رو نشون بدید.

اما اگر اینو به هر دلیلی نتونستید یا اگر پروژه بدون دیتابیس دارید می تونید نام فارسی فایل رو Hash کنید و دفعات بعد هم که کاربر درخواست محتوای مرتبط با اون نام فارسی رو کرد دوباره Hash میکنید و چک میکنید که فایلی با این نام Hash شده وجود داره یا نه و اگر وجود داشت فراخوانیش میکنید.

نمونه مثلاً اینطوری:

<?php
$nameFarsi = 'سلام';
$nameHashShode = md5($nameFarsi) . '.php';
if (file_exists($nameHashShode)){
require_once($nameHashShode);
}

حالا این خیلی ساده است و فقط مثاله بهتره علاوه بر چک کردن ورودی کاربر محض احتیاط بیشتر از Salt هم در هش استفاده کنید.

به علاوه اگر فقط می خواین در آدرس URL فارسی باشه بهتره که فایل index.php اصلی سایت رو موظف مسیر دهی (Routing) مناسب مثل پروژه های MVC کنید تا اینکه بخواید هر فایل php با نام فارسی رو جدا جدا فراخوانی کنید.

همینطور قواعد آپاچی و فایل htaccess. خیلی تو این زمینه کمکتون میکنه.

مثل وردپرس که در واقع هیچ فایل فارسی وجود نداره اما URL فارسی تولید میکنه.

HRE2012
June 21st, 2017, 13:25
سلام
کلاً فارسی ذخیره کردن داده ها اشتباهه خصوصاً که اگه یه روز بخواید فایل ها رو توسط کنترل پنل هایی مثل سی پنل و دایرکت ادمین مدیریت کنید دیگه کلاً به مشکل می خورید.

به نظرم کاری که جناب omid1991 گفتن یعنی ذخیره نام فایل اصلی که انگلیسیه + نام فارسی فایل در ستون های جدای دیتابیس درست ترین راه حله و اینطوری می تونید با وارد کردن نام فارسی توسط کاربر از طریق دیتابیس نام اصلی فایل رو پیدا کنید و محتواش رو نشون بدید.

اما اگر اینو به هر دلیلی نتونستید یا اگر پروژه بدون دیتابیس دارید می تونید نام فارسی فایل رو Hash کنید و دفعات بعد هم که کاربر درخواست محتوای مرتبط با اون نام فارسی رو کرد دوباره Hash میکنید و چک میکنید که فایلی با این نام Hash شده وجود داره یا نه و اگر وجود داشت فراخوانیش میکنید.

نمونه مثلاً اینطوری:

<?php
$nameFarsi = 'سلام';
$nameHashShode = md5($nameFarsi) . '.php';
if (file_exists($nameHashShode)){
require_once($nameHashShode);
}

حالا این خیلی ساده است و فقط مثاله بهتره علاوه بر چک کردن ورودی کاربر محض احتیاط بیشتر از Salt هم در هش استفاده کنید.

به علاوه اگر فقط می خواین در آدرس URL فارسی باشه بهتره که فایل index.php اصلی سایت رو موظف مسیر دهی (Routing) مناسب مثل پروژه های MVC کنید تا اینکه بخواید هر فایل php با نام فارسی رو جدا جدا فراخوانی کنید.

همینطور قواعد آپاچی و فایل htaccess. خیلی تو این زمینه کمکتون میکنه.

مثل وردپرس که در واقع هیچ فایل فارسی وجود نداره اما URL فارسی تولید میکنه.
آها منم url فارسی میخوام پس حتما لازم نیست که فایلمونو فارسی بسازیم تا url فارسی تولید کنه.
خب میشه بگید چطور اینکارو بکنم؟
اگه منبعی واسه مطالعه این مباحث داشتین ممنون میشم چون کل سایتارو گشتم.
موفق باشید.

AtrafNet
June 21st, 2017, 13:48
آها منم url فارسی میخوام پس حتما لازم نیست که فایلمونو فارسی بسازیم تا url فارسی تولید کنه.
خب میشه بگید چطور اینکارو بکنم؟
اگه منبعی واسه مطالعه این مباحث داشتین ممنون میشم چون کل سایتارو گشتم.
موفق باشید.

برای ایجاد URL های فارسی یا هر چیز دیگه شما باید اول به وب سرور دستور بدید که مدیریت تمامی URL هایی که وجود نداره رو به جای نمایش اخطار 404 به فایل index.php شما بده.
که اگه در وردپرس هم بخش پیوند های یکتا از حالت پیش فرض تغییرش بدید می بینید که چند خط کد به فایل htaccess. که قواعدی برای درخواست کنترل وب سرور هستش اضافه میکنه.
کد مورد نظر هم اینه و خوبی اش اینه که برای هر سایتی به جز وردپرس هم می تونید استفاده کنید و کنار فایل index.php خودتون یه فایل htaccess. (نقطه باید اولش باشه) اضافه کنید و توش بذارید:

<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>

منبع: https://codex.wordpress.org/htaccess

خب تا این جا اگه چک کنید می بینید که هر آدرس URL مختلفی که بزنید بازم صفحه اصلی که همون index.php باشه باز میشه.

حالا از اینجا به بعد index.php وظیفه بررسی URL و مسیر دهی کاربر به محتوای مورد نظر رو داره.

شما باید بر اساس نوع URL دلخواهی که دوست دارید شناسه منحصر به فردی برای هر مطلب درست کنید و در فایل index.php بر اساس اون شناسه منحصر به فرد که در URL هستش محتوا رو حالا از فایل یا دیتابیس فراخوانی کنید و به کاربر نمایش بدید.

برای خوندن URL ها هم می تونید از آیتم REQUEST_URI در آرایه سراسری SERVER_$ استفاده کنید اینطوری:

<?php
$url = explode('/', $_SERVER['REQUEST_URI']);
print_r($url);

در کد بالا توسط تابع explode متن Request URI در هر کاراکتر اسلش ( / ) قطع شده و متون بین کاراکتر های اسلش به صورت آیتم های جدا در یه آرایه به نام url$ قرار گرفتن.

در آخر هم با تابع print_r آرایه url$ رو در صفحه نمایش دادیم.

فکر کنم دیگه تا آخرشو متوجه شده باشید نه؟ از اینجا به بعد براحتی بر اساس نوع URL شما باید یا به دیتابیس Query بزنید و محتوا بگیرید یا اینکه از فایلی مرتبط با شناسه منحصر به فردی که تو URL هستش محتوا رو نشون بدید.

در آخر هم اگر محتوایی بر اساس URL وارد شده وجود نداشت باید یه صفحه دلخواه برای اخطار 404 نشون بدید البته بایدی وجود نداره می تونید به جاش با تابع header ریدایرکت کنید به صفحه اصلی.

ناگفته نمونه که اگر صرفاً کار با URL هست و نوع و ظاهر URL ها مهم نیست می تونید کلاً از متد GET (منظورم مثل آدرس دهی تاپیک های این انجمن) استفاده کنید تا دیگه نیاز به فایل htaccess. و مسیردهی با index.php و... هم نداشته باشید و براحتی با آرایه سراسری GET_$ مقادیر رو از URL دریافت کنید.

HRE2012
June 21st, 2017, 18:54
برای ایجاد url های فارسی یا هر چیز دیگه شما باید اول به وب سرور دستور بدید که مدیریت تمامی url هایی که وجود نداره رو به جای نمایش اخطار 404 به فایل index.php شما بده.
که اگه در وردپرس هم بخش پیوند های یکتا از حالت پیش فرض تغییرش بدید می بینید که چند خط کد به فایل htaccess. که قواعدی برای درخواست کنترل وب سرور هستش اضافه میکنه.
کد مورد نظر هم اینه و خوبی اش اینه که برای هر سایتی به جز وردپرس هم می تونید استفاده کنید و کنار فایل index.php خودتون یه فایل htaccess. (نقطه باید اولش باشه) اضافه کنید و توش بذارید:

<ifmodule mod_rewrite.c>
rewriteengine on
rewritebase /
rewriterule ^index\.php$ - [l]
rewritecond %{request_filename} !-f
rewritecond %{request_filename} !-d
rewriterule . /index.php [l]
</ifmodule>

منبع: https://codex.wordpress.org/htaccess

خب تا این جا اگه چک کنید می بینید که هر آدرس url مختلفی که بزنید بازم صفحه اصلی که همون index.php باشه باز میشه.

حالا از اینجا به بعد index.php وظیفه بررسی url و مسیر دهی کاربر به محتوای مورد نظر رو داره.

شما باید بر اساس نوع url دلخواهی که دوست دارید شناسه منحصر به فردی برای هر مطلب درست کنید و در فایل index.php بر اساس اون شناسه منحصر به فرد که در url هستش محتوا رو حالا از فایل یا دیتابیس فراخوانی کنید و به کاربر نمایش بدید.

برای خوندن url ها هم می تونید از آیتم request_uri در آرایه سراسری server_$ استفاده کنید اینطوری:

<?php
$url = explode('/', _server['request_uri']);
print_r($url);

در کد بالا توسط تابع explode متن request uri در هر کاراکتر اسلش ( / ) قطع شده و متون بین کاراکتر های اسلش به صورت آیتم های جدا در یه آرایه به نام url$ قرار گرفتن.

در آخر هم با تابع print_r آرایه url$ رو در صفحه نمایش دادیم.

فکر کنم دیگه تا آخرشو متوجه شده باشید نه؟ از اینجا به بعد براحتی بر اساس نوع url شما باید یا به دیتابیس query بزنید و محتوا بگیرید یا اینکه از فایلی مرتبط با شناسه منحصر به فردی که تو url هستش محتوا رو نشون بدید.

در آخر هم اگر محتوایی بر اساس url وارد شده وجود نداشت باید یه صفحه دلخواه برای اخطار 404 نشون بدید البته بایدی وجود نداره می تونید به جاش با تابع header ریدایرکت کنید به صفحه اصلی.

ناگفته نمونه که اگر صرفاً کار با url هست و نوع و ظاهر url ها مهم نیست می تونید کلاً از متد get (منظورم مثل آدرس دهی تاپیک های این انجمن) استفاده کنید تا دیگه نیاز به فایل htaccess. و مسیردهی با index.php و... هم نداشته باشید و براحتی با آرایه سراسری get_$ مقادیر رو از url دریافت کنید.
ممنونم واقعا کامل و مفید بود فقط برای دوستانی که شاید در آینده این واسشون سوال بشه بگم قسمت ['server['request_uri_$ علامت ($)هم هست که پاک میشه

AtrafNet
June 21st, 2017, 19:56
ممنونم واقعا کامل و مفید بود فقط برای دوستانی که شاید در آینده این واسشون سوال بشه بگم قسمت ['server['request_uri_$ علامت ($)هم هست که پاک میشه

نه پاک نمیشه ظاهراً من یادم رفته بوده ممنون که اصلاح کردید ویرایشش کردم :)