توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور کنسلی بدون ستاپ از هتزنر
amin021
June 19th, 2017, 23:08
سلام
درخواستم از عنوان تاپیک مشخصه . سرور های سری ex هتزنر بدون ستاپ و کنسلی لازم دارم !
1 : ستاپ اقساطی نمیخوام . ( افر ندید گزارش میشه )
2 : ستاپ های سه ماهه و شش ماهه و ... افر ندید . ( افر ندید گزارش میشه )
قیمت معقول بدید ! به عنوان مثال وقتی سرور ex41s قیمتش 39 یورو هست و مثلا هر یورو 4400 میشه 172 هزار تومن + کارمزد 10 تا 15 تومنی میشه 185 تا 190 تومن نیاید و قیمتش رو بگید ماهانه 225 هزار تومن و یا ستاپ رو بکشید رو قیمت تمدید ماهانه ! همونطور که گفتم کنسلی میخوام ! یعنی نمیخوام هزینه ستاپ بدم . پس اینو در نظر داشته باشید و افر الکی و خارج از تاپیک ندید . ( افر ندید گزارش میشه )
شرکتی که خرید ازش انجام میشه معتبر باشه با نماد اعتماد !
شرایط دریافت کد انتقال رو هم بگید
قیمت یورو و قیمت هر ایپی و نصب و کانفیگ vm و روتر و ... رو هم بدید
هزینه ماهانه 274500 تومان میباشد به همراه ایپی ها و بدون ستاپ
توجه کنید 2 عدد سرور ex41 بدون ستاپ میباشد که صاحب سرور قصد فروش و ارتقا به سرور دیگری دارند .
بدون ایپی هم ارائه میدید ؟ 4 تا ایپی برای من کافیه ! برای مجازی سازی شخصی میخوام /
اگر بدون ایپی ارائه میدید قیمت بدید
قیمت هر ایپی رو هم بدید
با تشکر
kiavaco
June 20th, 2017, 04:28
بدون ایپی هم ارائه میدید ؟ 4 تا ایپی برای من کافیه ! برای مجازی سازی شخصی میخوام /
اگر بدون ایپی ارائه میدید قیمت بدید
قیمت هر ایپی رو هم بدید
با تشکر
ایپی هارو میتونیم براتون کنسلشون کنیم هر تک ایپی 4500 تومان میشه
- - - Updated - - -
قیمت که عرض کردن با ایپی بود یعنی 72 هزار تومان مربوط به ایپی ها بوده و اگر کنسل بخواید بشه انجام میشه و چون مشتری قبلی هم قصد فروش رو دارند بدون ستاپ مایلند بدند . :x
بازم سوالی بود در خدمتم
amin021
June 20th, 2017, 05:49
ایپی هارو میتونیم براتون کنسلشون کنیم هر تک ایپی 4500 تومان میشه
- - - Updated - - -
قیمت که عرض کردن با ایپی بود یعنی 72 هزار تومان مربوط به ایپی ها بوده و اگر کنسل بخواید بشه انجام میشه و چون مشتری قبلی هم قصد فروش رو دارند بدون ستاپ مایلند بدند . :x
بازم سوالی بود در خدمتم
جسارتا میتونم بپرسم کارمزد شما چقدر میشه ؟ یعنی کارمزد شما با فرض هر یورو 4500 تومن میشه ماهی 27 هزار تومن ؟
202500 = 274500-72000
175500 = 4500 * 39
27000 = 202500-175500
محاسبات بنده اشتباهه یا نرخ یورو به 5200 تومن رسیده و یا کارمزد شما همین قدر هست ؟ واسم سواله !
دوستان دیگه هم اگر افری داشتند خوشحال میشم قرار بدید
m2020k2012
June 20th, 2017, 06:03
سلام
درخواستم از عنوان تاپیک مشخصه . سرور های سری ex هتزنر بدون ستاپ و کنسلی لازم دارم !
قیمت معقول بدید ! به عنوان مثال وقتی سرور ex41s قیمتش 39 یورو هست و مثلا هر یورو 4400 میشه 172 هزار تومن + کارمزد 10 تا 15 تومنی میشه 185 تا 190 تومن نیاید و قیمتش رو بگید ماهانه 225 هزار تومن و یا ستاپ رو بکشید رو قیمت تمدید ماهانه ! همونطور که گفتم کنسلی میخوام ! یعنی نمیخوام هزینه ستاپ بدم . پس اینو در نظر داشته باشید و افر الکی و خارج از تاپیک ندید . ( افر ندید گزارش میشه )
یا علی
سلام
در تلگرام بنده پیام بدید لطفا
باتشکر
amin021
June 22nd, 2017, 15:59
سلام دوباره !
کسی افر جدیدی نداره ؟
mhiizadi
June 22nd, 2017, 16:05
سلام دوباره !
کسی افر جدیدی نداره ؟
با اون شکل و شرایطی که شما درخواست سرور کرده اید ؛ هیچ کسی آفر نخواهد داد .
PX61 بدون ست آپ میتونیم بدیم؛ کنسلی نمی باشد .
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=187303
amin021
June 22nd, 2017, 19:21
درسته ! چون تو این انجمن هیچ کش کاری به درخواست خریدار نداره ! از جمله خود شما ! فقط میخواید سرویس هایی که رو دستتون مونده رو رد کنید !
به عنوان مثال بنده تاکید کردم سرور سری ex ولی باز شما بدون توجه به درخواست بنده سری px رو افر میدید ! یه سرچ کنید ببینید کدوم تاپیک دقیقا سرویس مد نظر کاربر ارائه شده ! اگر سرویس دهنده ها سرویس مورد نظر رو ندارن هیچ مشکلی نیست و اجباری نیست که افر بی ربط و اسپم بدن !
دقیقا برای همچین افر هایی مثل شما هست که اینطوری درخواست کردم !
کماکان منتظر افر هایی در مورد درخواستم هستم 1
mizban97
June 22nd, 2017, 19:31
درسته ! چون تو این انجمن هیچ کش کاری به درخواست خریدار نداره ! از جمله خود شما ! فقط میخواید سرویس هایی که رو دستتون مونده رو رد کنید !
به عنوان مثال بنده تاکید کردم سرور سری ex ولی باز شما بدون توجه به درخواست بنده سری px رو افر میدید ! یه سرچ کنید ببینید کدوم تاپیک دقیقا سرویس مد نظر کاربر ارائه شده ! اگر سرویس دهنده ها سرویس مورد نظر رو ندارن هیچ مشکلی نیست و اجباری نیست که افر بی ربط و اسپم بدن !
با سلام
اگر سری EX میخواید سرور EX40 بدون ستاپ ماهانه 210 هزار تومان قابل ارائه هست.
جهت خرید با بخش فروش تماس حاصل فرمایید :
http://mizbanservers.com/clients/submitticket.php
تلگرام : 09039126726
amin021
June 22nd, 2017, 20:26
سلام
یا علی
لازم میدونم یاداوری کنم که درخواست بنده رو دوباره بخونید !
alfapardaz
June 22nd, 2017, 21:28
لازم میدونم یاداوری کنم که درخواست بنده رو دوباره بخونید !
تعداد اینجور سرور ها کم هستند ، به نظر بنده از سویو تهیه کنید بهتر هست ، من هم قصد تهیه Ex داشتم ، ولی فرانسه تهیه کردم و کاملا هم راضی هستم!
mhiizadi
June 22nd, 2017, 21:37
ما به ازای هر سفارش که از سمت کاربر دریافت میکنیم, به دیتاسنتر سفارش ارسال میکنیم ؛ هیچ سروری کنسلی و "روی دسته مونده " نیست .
به عنوان مثال شما سرور ex41-s-ssd رو میخواید ؛ ما سرویسی بهتر از آنچه خواسته اید و بدون ست آپ ارائه کرده ایم .
دقیقا افراد این انجمن برای همین شکل درخواست ها هست؛ که هیچ گونه افر دقیق و مطابق نیاز شما ارائه نکرده اند .
همین شما الان درخواست ex41-s بدید تو یه تایپیک دیگه و تایپیکی جدید باز کنید .
هیچی ننوسید جز درخواست ex41-s
شرایط فروش رو ؛ فروشنده مشخص میکنه و این شمایید که باید از بین ارائه دهندگان انتخاب کنید و هر کدام که به نیاز شما نزدیک تر بود رو بخرید .
بنده الان ex41-s بدون ست آپ میتونم ارائه کنم؛ ولی نه با شرایط ارائه شده توسط شما ؛ بلکه شرایطی که خودمان برای ارائه میتوانیم داشته باشیم ؛ هر معامله باید سود دو طرفه داشته باشد ؛ نه اینکه مشتری به فکر خودش باشد و فروشنده هم به فکر منفعت .