توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید دامین از سایت خارجی و ...
kingphoenix
June 17th, 2017, 21:24
سلام
من دامینی از طریق سایت خارجی domains4you ثبت و پرداخت هم انجام دادم، حتی confirm پرداخت به ایمیلی که باهاش ثبت نام انجام دادم اومده ولی توی مدیریت دامین که میرم نوشته Problem with registration و نوشته به پشتیبانی پیام یده.
حالا میرم پشتیبانی پیام بدم میره این ادرس:
http://help.enom.name
که میشه تیکت داد و توی گزینه های تیکت هم دپارتمانی برای قسمت domains4you هم تعریف شده. اما تا الان دوبار تیکت زدم ولی هیچ جوابی نگرفتم!
اینم بگم تنها موردی که من موثع ثبت نام و اطلاعات صاحب دامین درست وارد کردم ایمیل آدرسه و مابقی اطلاعات ثبت شده غیر واقعی هست.
کسی میدونه مشکل چی هست؟ آیا برای فعال سازی بایستی حتماً اطلاعات آدرس و شماره تماس صحیح باشه؟
ممنون
iwpanel
June 17th, 2017, 21:25
سلام
من دامینی از طریق سایت خارجی domains4you ثبت و پرداخت هم انجام دادم، حتی confirm پرداخت به ایمیلی که باهاش ثبت نام انجام دادم اومده ولی توی مدیریت دامین که میرم نوشته Problem with registration و نوشته به پشتیبانی پیام یده.
حالا میرم پشتیبانی پیام بدم میره این ادرس:
http://help.enom.name
که میشه تیکت داد و توی گزینه های تیکت هم دپارتمانی برای قسمت domains4you هم تعریف شده. اما تا الان دوبار تیکت زدم ولی هیچ جوابی نگرفتم!
اینم بگم تنها موردی که من موثع ثبت نام و اطلاعات صاحب دامین درست وارد کردم ایمیل آدرسه و مابقی اطلاعات ثبت شده غیر واقعی هست.
کسی میدونه مشکل چی هست؟ آیا برای فعال سازی بایستی حتماً اطلاعات آدرس و شماره تماس صحیح باشه؟
ممنون
شايد مشكل از اطلاعات پرداختي با اكانت هست
kingphoenix
June 17th, 2017, 21:50
شايد مشكل از اطلاعات پرداختي با اكانت هست
مشکل اصلی اینه که تیکت میزنم ولی پاسخی نمیگیرم اگر جواب بدن که میفهمم مشکل چیه در نتیجه عدم پاسهگویی پشتیبانی الان مشکل اصلی منه مگر اینکه شحصی اینجا باشه تایید کنه خرید از این سایت مشکل داره.
تایید پرداخت به ایمیل ثبت نامی اومده حتی توی اکانتم تایید فاکتور انجام شده.
hadi2002
June 18th, 2017, 06:51
آدرس و تلفن وارد شده با آی پی که زمان ثبت نام استفاده کردید همخوانی داشته، مثلا آدرسی که وارد کردید برای هلند بوده آی پیی هم که برای ثبت نام استفاده کردید برای هلند بوده؟
kingphoenix
June 19th, 2017, 16:02
آدرس و تلفن وارد شده با آی پی که زمان ثبت نام استفاده کردید همخوانی داشته، مثلا آدرسی که وارد کردید برای هلند بوده آی پیی هم که برای ثبت نام استفاده کردید برای هلند بوده؟
نخیر همخوانی نداشته
آخه متاسفانه 3 بار تیکت زدم هیچ کدام از تیکت های منو پاسخ ندادن!
limpi
June 20th, 2017, 04:14
معمولا اگر اطلاعات ثبت نامی با اطلاعات آی پی درست نبودنی این مشکل پیش میاد
الان وضعیت دامنه به چه شکل هست؟!
آزاد هست یا نه؟!
اگر قفل هست و امکان خرید نیست، ممکنه سایت بعد از چند روز سفارش رو کنسل کنه و هزینه رو برگشت بده منتهی باید حواستون باشه بلافاصله بعد از اینکه دامنه تون آزاد شد از جای دیگه خرید کنید
موفق باشید
kingphoenix
June 20th, 2017, 10:23
معمولا اگر اطلاعات ثبت نامی با اطلاعات آی پی درست نبودنی این مشکل پیش میاد
الان وضعیت دامنه به چه شکل هست؟!
آزاد هست یا نه؟!
اگر قفل هست و امکان خرید نیست، ممکنه سایت بعد از چند روز سفارش رو کنسل کنه و هزینه رو برگشت بده منتهی باید حواستون باشه بلافاصله بعد از اینکه دامنه تون آزاد شد از جای دیگه خرید کنید
موفق باشید
نه دامین هنوز توی جستجو میزنم آزاد هست،
یعنی تیکت هم باید با ip با اطلاعات ثبت شده یکی باشه تا اونم جواب بدن :| تیکت ها هم اصلاً جواب ندادن
sajjad111
July 9th, 2017, 12:28
سلام
خرید دامین از سایت خارجی فرقی داره با خرید از سایت ایرانی