PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ویرایش قالب جریده با هزینه

armin2afm0056
June 17th, 2017, 18:56
سلام دوستان

من یه قالب جریده خریدم فارسی هست...میخواستم یه باکس دانلود بهش اضافه کنم

میخوام تمیز در بیاد ازین کدنویسی کجوماوج نمیخوام..یه چیز تمیز...

اگر کامل بلد هستین آیدی تلگرام بذارین تا باهاتون تماس بگیرم....اونجا بیشتر توضیح میدم

OmizbanCo
June 17th, 2017, 19:07
درود درخدمتیم
تلگرام OmizbanCo

armin2afm0056
June 17th, 2017, 19:10
درود درخدمتیم
تلگرام OmizbanCo

سلام..هزینه چقدر بابت ویرایش؟

Reza G
June 17th, 2017, 19:13
سلام دوستان

من یه قالب جریده خریدم فارسی هست...میخواستم چندتا تغییر توش بدم که برای سایت موزیک استفاده کنم..مثلا باکس دانلود اضافه کنم و یه تغییر کوچیک دیگه....هزینه هم اگر زیاد نباشه (چون چیز زیاد و زمانبری نیست) میپردازم

اگر کامل بلد هستین آیدی تلگرام بذارین تا باهاتون تماس بگیرم....اونجا دقیق میگم چی میخوام..دو تا تغییر هست فقط

سلام. وقت شما بخیر. با کیفیت بالا و قیمت مقرون به صرفه قابل انجام هست. در صورت تمایل، تلگرام در تماس باشید (شناسه در امضای پایین هست).

armin2afm0056
June 17th, 2017, 20:09
آقایون قیمتای نجومی ندین لطفا!!!

سایت شرکت تو ایالات متحده عربی نیست که!!!!یه سایت شخصیه برای موزیک باکس دانلود هم برای کسی که کدنویسی بلد باشه 10 دقیقه زمان میبره

یارو قالب جریده با اون واکنشگرایی طراحی کرده اندی دلار...برای یه باکس دانلود نمیشه دو برابر قالب پول داد که....قالبو خریدم 30 تومن

خواهشا قیمت پایین بگین..باکس دیگه چیزی نیست که

Reza G
June 17th, 2017, 20:26
اگر شما قالب رو رایگان دانلود می کردید، ما باید رایگان انجام می دادیم؟

الان شما چه ده قدم سوار تاکسی شی چه یک کورس کامل، هزینه یک کورس رو باید پرداخت کنید. ویرایش قالب هم یه کف تعرفه داره که به شما گفته شد.

من یه باکس دانلود میخوام که خودم هرچی خواستم بذارم...یعنی مقدارش ثابت نباشه که من فقط لینک دانلود براش بذارم و تو باکس نشون بده

تغییر دیگه در مورد پست ها هست..میخوام پست هایی که میذارم به صورت عکس زیر باشه یه طرف کاور یه طرف اطلاعات مشخصی که مشکیاش که با فلش سبز مشخص کردم مقدار ثابت هستن توی افزونه و قسمتای قرمز نوشه که با فلش قرمز مشخص کردم اطلاعاتی هستن که خودم وارد میکنم توی هر پست

36135

topwebhost
June 17th, 2017, 20:47
سلام دوستان

اگر کامل بلد هستین آیدی تلگرام بذارین تا باهاتون تماس بگیرم....اونجا بیشتر توضیح میدم

سلام و عرض ادب با قيمتى مناسب در خدمتيم
با بنده در ارتباط باشيد @pastt

armin2afm0056
June 17th, 2017, 21:22
اگر شما قالب رو رایگان دانلود می کردید، ما باید رایگان انجام می دادیم؟

الان شما چه ده قدم سوار تاکسی شی چه یک کورس کامل، هزینه یک کورس رو باید پرداخت کنید. ویرایش قالب هم یه کف تعرفه داره که به شما گفته شد.

36135

اینجوری که میگید نیست...بنده هم نگفتم رایگان....ولی یه چیز معقولانه

شما سایت طراحی دارین با تعرفه خودتون حساب میکنین در صورتی که من میخواستم همچین هزینه ای بکنم 1000 تا سایت طراحی با این قیمت هست دیگه اینجا تایپک نمیزدم که...اول تایپک هم گفتم دوستانی که کدنویسی بلدن یه لطفی بکنن یه مبلغی هم بهشون بدم

من از یک سایت طراحی قیمت طراحی استعلام گرفتم برای سایت موزیک به من گفت 900 تومن!!!!!!در صورتی که با 100 یا 200 تومن قالب وردپرس میشه طراحی کرد!!

اون تغییری که عکسشو فرستادید که هیچی شما برای باکس دانلود هم 50 تومن میگیرید!!!!!!مگه باکس چیه..یه افزونه و دو خط کد توی single.php...

درسته گفتیم یکی برای ما انجام بده ولی دیگه شوت هم نیستیم...بعدم منظور بنده اصلا شما نبودی و نام هم نبردم که شما واکنش نشون دادی سریع عکس میذاری...گفتم که دیگه از فلان شرکت نیان بگن 400 تومن میگیریم برای باکس دانلود!!

DaryaHost
June 17th, 2017, 23:38
سلام دوستان

درود

با وبسایت وردپرس هلپر در تماس باشید
بگید از سمت آقای دشتی بهتون تخفیف میدن
wphelper.ir

TheOnlyMen
July 1st, 2017, 17:57
درود
پس اگر شما می دانید و بلدید که چگونه می شود یک باکس کاملا اختصاصی طراحی کرد پس چرا درخواست یک designer می دهید

اینجوری که میگید نیست...بنده هم نگفتم رایگان....ولی یه چیز معقولانه

شما سایت طراحی دارین با تعرفه خودتون حساب میکنین در صورتی که من میخواستم همچین هزینه ای بکنم 1000 تا سایت طراحی با این قیمت هست دیگه اینجا تایپک نمیزدم که...اول تایپک هم گفتم دوستانی که کدنویسی بلدن یه لطفی بکنن یه مبلغی هم بهشون بدم

من از یک سایت طراحی قیمت طراحی استعلام گرفتم برای سایت موزیک به من گفت 900 تومن!!!!!!در صورتی که با 100 یا 200 تومن قالب وردپرس میشه طراحی کرد!!

اون تغییری که عکسشو فرستادید که هیچی شما برای باکس دانلود هم 50 تومن میگیرید!!!!!!مگه باکس چیه..یه افزونه و دو خط کد توی single.php...

درسته گفتیم یکی برای ما انجام بده ولی دیگه شوت هم نیستیم...بعدم منظور بنده اصلا شما نبودی و نام هم نبردم که شما واکنش نشون دادی سریع عکس میذاری...گفتم که دیگه از فلان شرکت نیان بگن 400 تومن میگیریم برای باکس دانلود!!

rahcode
July 2nd, 2017, 17:45
در صورت حل نشدن مشکل و کد
@isapple_seva