ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت مجدد دامین یک شرکت

maroofi
December 26th, 2010, 22:24
سلام یه سئوال در مورد قانون ثبت دامین دارم

1- اگر دامین داشته باشم که در اینجا ثبتش کنم دوستان میگن که فردا یه شرکت توی خارج با اسم دامین شما ثبت بشه میتونه دامین رو از دستت در بیاره و دادگاه هم رای به اون میده
واقعا اینجوریه ؟

2- اگه دامین یه شرکت بزرگ رو که الان ورشکسته شده من دوباره ثبت کنم ممکنه فردا برای من دردسر بشه ؟
یه شرکت تولیدی بوده الان دیگه ورشکسته شده ولی دامینش ازاد شده من ثبتش کنم ممکنه که فردا یکی ادعای ارث و میراث بکنه و دامین رو از من بگیره ؟
مثلا شرکت ایرانی باشه چه فرقی میکنه ؟ خارجی باشه چقدر فرق میکنه ؟

مرسی :63:

---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------

حالا اصلا این دامین ثبت نشده باشه اگر یه مغازه توی خارج به نام همین دامین ثبت شده باشه و بخواد سایت طراحی کنه و دامین بگیره میتونه دامین منو از من بگیره ؟
زورکی مگه میشه ؟

Desperados
December 26th, 2010, 22:27
اگر دامنه ای که شما ثبت کردید عنوان تجاری یا TradeMark شرکتی باشه طبق قوانین می توانند از شما دامنه را بگیرن.
علامت زیر هم گوشه این عنوان های تجاری هست

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b6/Trademark-symbool.png

یا حروف TM

maroofi
December 26th, 2010, 22:34
پس برای همین بود به فیس بوک گیر داده بودند ؟
facebook.ir
یعنی واقعا اینقدر مهمه ؟
خوب یه مسئله ای هم هست
اگر یه برندی معروف بوده چرا تا حالا سایت نزده و یا اسم دامین خودش رو ثبت نکرده ؟
اگر از اول ثبت نکرده باشه چی ؟ بازم گیر میدند ؟
مثلا فکر کن سونی بزرگترین سازنده لوازم صوتی دامین نداشته باشه
من الان برم سونی رو صبت کنم سونی ممکنه به من گیر بده ؟ و دامین رو از دستم در میاره ؟
پس چرا الان شرکت هاکوپیان نتونسته دامین خودشو بگیره و و به جای دات کام با دات نت کار میکنه ؟
ممنون میشم در این مورد هم توضیح بدید

Desperados
December 26th, 2010, 22:45
پس برای همین بود به فیس بوک گیر داده بودند ؟
facebook.ir
یعنی واقعا اینقدر مهمه ؟
خوب یه مسئله ای هم هست
اگر یه برندی معروف بوده چرا تا حالا سایت نزده و یا اسم دامین خودش رو ثبت نکرده ؟
اگر از اول ثبت نکرده باشه چی ؟ بازم گیر میدند ؟
مثلا فکر کن سونی بزرگترین سازنده لوازم صوتی دامین نداشته باشه
من الان برم سونی رو صبت کنم سونی ممکنه به من گیر بده ؟ و دامین رو از دستم در میاره ؟
پس چرا الان شرکت هاکوپیان نتونسته دامین خودشو بگیره و و به جای دات کام با دات نت کار میکنه ؟
ممنون میشم در این مورد هم توضیح بدید

این قوانین شبیه کپی رایت هست فکر میکنم یعنی اینکه کجا باشه و کی مجری اون باشه خیلی فرق داره.مثلاً در آمریکا ثبت علامت تجاری که با علامت r نمایش داده میشه الزامی نیست و همان علامت های تجاری ثبت رسمی نشده که با علامت tm نمایش داده میشه هم تمام حقوق براش محفوظ هست در دادگاه و قوانین ولی جاهای دیگر فرق میکنه.
یران که کلاً تعطیل هست :دی مخصوصاً وقتی یک طرف خارجی باشه یک طرف ایرانی.

maroofi
December 26th, 2010, 22:59
ممنونم برای کمکتون عالی بود.